TombRaider: Anniversary | PC

ُسلام

بالاخره استودیوی Crystal Dynamic اولین تریلر از این بازی رو ارائه داده و عکس های اولیه این بازی اومده.

توی GameSpot میتونین اون رو گیر بیارین.

اولین نکته اینه که شخصیت لارا تا حدودی قیافه اش تغییر کرده.کمی موهاش تغییر کرده.اولین نکته ای که من دیدم.

گرافیک و نورپردازی اون بهتر شده.

این عکس های این بازی.

اینم لینک اولین تریلر این بازی

اولین تریلر بازی

در این بازی باز هم اون پرش های یک دست و شیرجه و اسلحه و کلت لارا وجود داره.هنوز در مورد داستان بازی چیزی گفته نشده.

خداحافظ

• Like
Reactions: kamyy
سلام
من توی 58 درصد بازی گیر کردم همون جا که ÷ر از ستونه(نه اون ستونهای سفیدی که توی یونان است) باید از این ستونا ب÷ری و سرانجام به 2 تا سکو که در اطراف در قرار داره برسی هر کدوم از اینها یه علامت صلیب مانند میخواد که توش قرار بدیم ولی من هیچ کدومو ندارم
252.gif
میخواستم ب÷رسم این 2 تا شئی صلیب مانند رو باید تو مراحل قبلی به دست می آوردیم یا نه که اگه جواب آره هست آیا رمزی نیست که این 2 تا شئی رو بده بهمون
254.gif

آقا هاشم نمیدونی چه کار کنم؟ یه هفتس اینجا قفل شدم:sick:

سلام
من توی 58 درصد بازی گیر کردم همون جا که ÷ر از ستونه(نه اون ستونهای سفیدی که توی یونان است) باید از این ستونا ب÷ری و سرانجام به 2 تا سکو که در اطراف در قرار داره برسی هر کدوم از اینها یه علامت صلیب مانند میخواد که توش قرار بدیم ولی من هیچ کدومو ندارم
252.gif
میخواستم ب÷رسم این 2 تا شئی صلیب مانند رو باید تو مراحل قبلی به دست می آوردیم یا نه که اگه جواب آره هست آیا رمزی نیست که این 2 تا شئی رو بده بهمون
254.gif

فکر کنم شما باید از اون شیء دایره شکل استفاده کنی. همون شی ای که شبیه دایره هست و سه تا دایره دیگه توشه

سلام
252.gif
254.gif

خوب من دقيقا نمي فهمم كجا رو ميگي ميتوني يه عكسي ازش بزاري ؟
اصلا توي كدوم كشور هستي؟

سلام
من یه جا گیر کردم همون جایی که یه یارویی هست که هر کاری ما میکنیم اون هم انجام میده توی یه فضای آتش فشانیه (64 درصد)

در ضمن من مرحله ی یکی مونده به آخرم در حالی که فقط 60 درصد بازی رو رفتم یعنی مراحل آخر اونقدر طولانیه؟

سلام
من الان تو قسمت دوم رسیدم اون مرحله ای که دو تا موجود سوسمار مانند بهم حمله کردن!چه جوری بکشمشون؟:((
لطفا سریع چون adsl مرده و با کارت مزاحم میشم!

سلام
من الان تو قسمت دوم رسیدم اون مرحله ای که دو تا موجود سوسمار مانند بهم حمله کردن!چه جوری بکشمشون؟:((
لطفا سریع چون adsl مرده و با کارت مزاحم میشم!

لطفا یکم بیشتر توضیح بدین مثلا: اسم مرحله.درصدی که رد کردی.یا هر چیزی که یه کمکی بکنه بعد منظورت از دوتا موجود سوسمار مانند غول اخر مرحله هست؟;)

خوب شما اول بهشون تیر می زنی تا عصبانی بشن بعد یه جا خالی و یک شلیک دقیق حالا اون موجود سوسمار مانند گیج شده با قلاب سپرشو میکنی برای اون یکی هم همین طور بعد دوباره بهشون شلیک میکنی تا دوباره عصبانی بشن حالا میخوان تو رو سنگ کنن ولی تو از اون سپر استفاده میکنی و خودشونو سنگ میکنی و بعد هم انقدر تیر میزنی تا بمیرن:)

سلام
من یه جا گیر کردم همون جایی که یه یارویی هست که هر کاری ما میکنیم اون هم انجام میده توی یه فضای آتش فشانیه (64 درصد)

در ضمن من مرحله ی یکی مونده به آخرم در حالی که فقط 60 درصد بازی رو رفتم یعنی مراحل آخر اونقدر طولانیه؟
کسی نمیدونی اینجا چه کار باید کرد
در ضمن لادن خانم اون 2 تا جونور به هر چیزی شبیهن جز سوسمار:biggrin1:
چند صفحه ÷یش یکی خیلی کامل این قسمت رو توضیح داده بود

کسی نمیدونی اینجا چه کار باید کرد
در ضمن لادن خانم اون 2 تا جونور به هر چیزی شبیهن جز سوسمار:biggrin1:
چند صفحه ÷یش یکی خیلی کامل این قسمت رو توضیح داده بود
باید اول اون وسط یه چیزی رو بچرخونی تا سنگها روی دیوار جلو بیان برو بالا اون هم از اون طرف میره بالا یه دریچه هستش که باز میشه باید از طرفی بری بالا که اون یکی بیفته تو اون دریچه

من این بازی رو تا همون جا ها رفتم ولی حالاکه می خوام بازی کنم میبینم Dvd اون رو گم کردم:((
سلام
میبینم که portable دارین:blushing:(یا داشتین:()
میگم مال کدوم شرکته؟
پ.ن:فکر کنم الان یه جماعت بریزن سرم بگن دیگه ساکت شو انقدر این سوال رو نپرس:laughing::blushing:
ویرایش: تشکر لادن جونم پ.ن رو تائید کرد
44.gif
39.gif

آخرین ویرایش:
باید اول اون وسط یه چیزی رو بچرخونی تا سنگها روی دیوار جلو بیان برو بالا اون هم از اون طرف میره بالا یه دریچه هستش که باز میشه باید از طرفی بری بالا که اون یکی بیفته تو اون دریچه
مشکل اینجاست که نمیتونم برم بالا اون سنگا میان بیرون ولی من نمیتونم ب÷رم روشون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or