TombRaider: Anniversary | PC

ُسلام

بالاخره استودیوی Crystal Dynamic اولین تریلر از این بازی رو ارائه داده و عکس های اولیه این بازی اومده.

توی GameSpot میتونین اون رو گیر بیارین.

اولین نکته اینه که شخصیت لارا تا حدودی قیافه اش تغییر کرده.کمی موهاش تغییر کرده.اولین نکته ای که من دیدم.

گرافیک و نورپردازی اون بهتر شده.

این عکس های این بازی.

اینم لینک اولین تریلر این بازی

اولین تریلر بازی

در این بازی باز هم اون پرش های یک دست و شیرجه و اسلحه و کلت لارا وجود داره.هنوز در مورد داستان بازی چیزی گفته نشده.

خداحافظ

• Like
Reactions: kamyy
آقا هاشم شما که همچنان میتازی و جلو میری یه لطفی بکن بگو اگه دی وی دی داری از کجا گرفتی.
297.gif
میخوام ببینم دی وی دی از کدوم شرکت باید بگیرم
164.gif
37.gif

خب من اون غوله رو کشتم رفتم جلوتر. رفتم توی یک دریچه. جعبه ای رو از توی دریچه انداخته پایین. خودم پریدم پایین. بعد با استفاده از این جعبه از یک سکو بالا رفتم یکی از همون پرندهای بزرگ رو کشتم. بعد دست راست یک اهرمی بود که کشیدمش پایین. بعد دری باز شد از در و یک تونل رد شدم بعد به اینجا که توی عکس می بینید رسیدم. حالا دیگه نمی دونم باید چکار کنم؟!:confused:
اینقدر بازی خریدم نمی دونم کدومش رو بازی کنم! به همین خاطر می خوام سریع از شر این تامب ریدر راحت بشم لطف کنید بگید باید چکار کنم! بس که اشتیاق برای اون بازیها دارم دیگه اصلا حوصله فکر کردن ندارم!​

من از وست خریدم... البته مزش توی اینه که حتما با قاب بگیری! با پست هم فرستادند.​

خوب شما كه داري همون راهي رو كه اومدي برمي گردي!! بايد برگردي و بري به يه اتاقي برسي كه يه چيزي شبيه حوض وسطشه بايد بپري توي اون و يه دسته رو بكشي كه يه حفره كه سه تا حفاظ داره باز ميشه حالا شما بايد اون سه تا حفاظ رو از بين ببري چهار طرف اين اتاق اگه دقت كني سه لوح وجود داره كه يكي از اونا بالاي يه سكوي سنگي هست و ديده نميشه بايد بپري و لبه ي اون لوح ها رو بگيري اون لوح ها پايين ميان و يه حدف قرمز ديده ميشه كه بايد سريع به اونا شليك كني به هر كدوم كه شليك كني يكي از اون حفاظ هاي زير آب از بين ميرن

موفق باشي

سلام،
من تو اون اتاقی که یه مجسمه نشسته گیر کردم...سه تا شمشو گذاشتم سر جاشون...ولی آخریه کجاست؟؟؟در ضمن وقتی وارد اتاق میشین،یه دستگیره هم سمت چپ،بالا قرار داره...چه جوری به اون برسم؟؟
کمک please

دوستان سوال دارم.
اونهایی که این بازی رو بدون مشکل با pc تا آخر اجرا کردن لطفا به من بگن سی دی یا دی وی دی که گرفتن مال کدوم شرکت بوده؟

من DVD بازینما رو گرفتم نیازی هم به instal نداشت برام خیلی جالب بود چون تا گزاشم تو DVD rom رفت تو بازی

من DVD بازینما رو گرفتم نیازی هم به instal نداشت برام خیلی جالب بود چون تا گزاشم تو DVD rom رفت تو بازی
این که کاری نداره! رزیدنت اویل 4 رو روی کامپیوترت نصب کن بعد توی یک DVD رایت کن ببر خونه همسایه فقط روی آیکون بازی دابل کلیک کن. تا به راحتی بازی کنی! برای Desperados 2 هم همینطور. Doom 3، Call of Duty 2 و...

این که کاری نداره! رزیدنت اویل 4 رو روی کامپیوترت نصب کن بعد توی یک DVD رایت کن ببر خونه همسایه فقط روی آیکون بازی دابل کلیک کن. تا به راحتی بازی کنی! برای Desperados 2 هم همینطور. Doom 3، Call of Duty 2 و...

یعنی با همه بازی ها میشه این کارو کرد

بالاخره منم تا آخرش رفتم
تنها مرحله ای که من ازش لذت بردم مصر بود. مدتها محو مناظر و تصاویر روی در و دیوارهاش می شدم. قسمتی که هم شما می تونستید قدرت اینم موتور رو ببینید جایی که مجسمه ابوالهول قرار داشت و اگر شما به ذرات گرد و خاک توجه می کردید می تونستد ذرات گرد وخاک رو ببینید که دارند حرکت می کنند و می تونستید اثر نور رو بر روی حرکتشون ببینید. متوجه خحرفم نمی شید تا وقتی خودتون ببینید!!
گندترین مرحلش هم مرحله های اخر بود که همش آتیش و ذغال و اصلا کل اون مرحله غم انگیز بود!

كمك كنيد فقط يك سيو

با سلام خدمت دوستان عزيز
من داشتم بازي تامب رايدر رو مي رفتم كه ويندوز عوض كردم سيو م پاك شد و ديگه سيوم رو ندارم اگه كسي حدود 29% يا كمي بالاتر رو داره سيو اون رو برام بذاره .
راستيتش رو بخوايد حوصله رفتن دوباره اين مرحله ها را ندارم .
لطف كنيد بذاريد.
با تشكر

با سلام خدمت دوستان عزيز
من داشتم بازي تامب رايدر رو مي رفتم كه ويندوز عوض كردم سيو م پاك شد و ديگه سيوم رو ندارم اگه كسي حدود 29% يا كمي بالاتر رو داره سيو اون رو برام بذاره .
راستيتش رو بخوايد حوصله رفتن دوباره اين مرحله ها را ندارم .
لطف كنيد بذاريد.
با تشكر

این سیو کلیشه
38.gif

فکر نکنم با این طریق مشکلت حل بشه! چون وقتی داری Profile اون شخص رو لود می کنی می گه فایلهای سیو خراب شده. منم قبلا توی بعضی از مرحله ها مشکل داشتم هر کاری کردم نتونستم!

فکر نکنم با این طریق مشکلت حل بشه! چون وقتی داری Profile اون شخص رو لود می کنی می گه فایلهای سیو خراب شده. منم قبلا توی بعضی از مرحله ها مشکل داشتم هر کاری کردم نتونستم!

آره ولی تو یه مورد هم اینجوری نبود.یکی از بچه ها سیو یکی دیگه رو گرفت باش بازی کرد جور شد.
حالا یه امتحانی کنه ببینه.این که خوبه من از سیوهای خودم کپی گرفتم بعدا ریختم جواب نداد:eek:
اینها سیوهای cheat happens هستش

سلام،
من تو اون اتاقی که یه مجسمه نشسته گیر کردم...سه تا شمشو گذاشتم سر جاشون...ولی آخریه کجاست؟؟؟در ضمن وقتی وارد اتاق میشین،یه دستگیره هم سمت چپ،بالا قرار داره...چه جوری به اون برسم؟؟
کمک please
آقا کسی نیست مارو کمک کنه؟؟؟؟:((:((:(:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or