TombRaider: Anniversary | PC

ُسلام

بالاخره استودیوی Crystal Dynamic اولین تریلر از این بازی رو ارائه داده و عکس های اولیه این بازی اومده.

توی GameSpot میتونین اون رو گیر بیارین.

اولین نکته اینه که شخصیت لارا تا حدودی قیافه اش تغییر کرده.کمی موهاش تغییر کرده.اولین نکته ای که من دیدم.

گرافیک و نورپردازی اون بهتر شده.

این عکس های این بازی.

اینم لینک اولین تریلر این بازی

اولین تریلر بازی

در این بازی باز هم اون پرش های یک دست و شیرجه و اسلحه و کلت لارا وجود داره.هنوز در مورد داستان بازی چیزی گفته نشده.

خداحافظ

• Like
Reactions: kamyy
بايد بري آخر تونل ( ريل رو دنبال كني ) به يه دريل ميرسي كه بايد از اون اتاقكي كه اونجاس بري بالا و يه دكمه بزني كه دريل فعال بشه بعدش بايد بري پشت دريل بشيني و دكمشو بزني كه حركت كنه

حالا من چطوری برم توی اون اتاقک؟ یک دری هست که در اصلا باز نمی شه. دور تا دور اتاقک هم شیشه هست تفنگ چیزی هم ندارم با اون قلاب هم شیشه ها شکسته نمیشه!
267.gif

ببين اول از همه اون 2 تا جعبه رو ببر اون پايين پايين روي 2 تا سنگ دکمه اي(اصطلاح بهتري براي سنگهايي که روشون يه چيزي ميزاري فرو ميرن بلد نيستم!) وقتي اين کار رو کردي برو و بزن که آب بياد بالا. در نتيجه يه تکه چوب "کلک" مانند مياد بالا. حالا بايد اون يه جوري بعد چند چند بار خالي و پر کردن آب تنظيمش کني تا بياد تو محل زير قرار بگيره و بتوني با پرش از روي اون از اون مسير به يه جاي ديگه بري.(روي شکل نشون ميدن چون توضيحيش سخته)
Hn131516.jpg

طبق نقشه ي بالا رنگ آبي نشانگر جاهايي که ميتونيد توي اون محوطه وقتي آب بالاس راه بريد.(اگه کمي اشکال داره براي اينکه چند وقتي ميشه از اون مرحله رفتم و يادم نيست. شرمنده!)
قسمت زرد اون جاييه که بايد بريد.(به کمک پرش از روي همون تکه چوب)
قسمتي هم که قرمز جايي رو نشون دادم که بايد سعي کنيد اون تکه چوب قرار بگيره تا بتونيد بريد به اون قسمت زرد!

اون رنگ قرمز بايد روي قسمت آبي باشه يا بينش?

وقتي با اون دستگاه ( كه فيوز ها رو توش نصب كردي ) سقف اتاقك رو شكوندي ميتوني از سقف وارد اتاق بشي اونجا اسلحه پيدا ميكني اونو بردار بعدش باهاش شيشه هاي اون يكي اتاقه رو بشكن

من تمام بازي رو رفتم ولي دقيقا غول آخري گير كردم همون كه قرمزه و از سقف مي افته هرچي بهش تير ميزنم نميميره يعني اصلا جونش كم نميشه /:)

نمي خواد ردش كردم

من مرحله غول آخری گیر کردم
چه کار باید بکنم خونش به هیچ عنوان کم نمیشه

خوب شما بايد بري لبه ي صحنه بايستي و به غول انقدر تير بزني كه عصباني بشه و بياد طرفت وقتي چهار جهت در گوشه ي سمت راست ظاهر شد shift رو بگير و يكي از چهار جهت رو فشار بدي بعدش يه نشونه ي قرمز ظاهر ميشه كه بايد سريع تير بزني كه غوله چپه بشه و از سكو بيافته دفعه ي اول غوله نمي ميره و دوباره از سكو مياد بالا اونوقت براي دفعه ي دوم دستش توي زمين گير ميكنه بايد انقدر به دستش تير بزني كه كنده بشه بعدش دوباره بايد بري لبه ي صحنه و همون كارو تكرار كني اونوقت ديكه غوله چون دست نداره ميافته پايين.

آخرین ویرایش:
کمک

سلام،
من اون جایی گیر کردم که یه سنگ قل می خوره میاد پایین...بعد سه تا در بسته می شه.من 2 تاشو باز کردم...سومی رو چه جوری باز کنم؟؟؟:confused:

دوستان سوال دارم.
اونهایی که این بازی رو بدون مشکل با pc تا آخر اجرا کردن لطفا به من بگن سی دی یا دی وی دی که گرفتن مال کدوم شرکت بوده؟

سلام،
من اون جایی گیر کردم که یه سنگ قل می خوره میاد پایین...بعد سه تا در بسته می شه.من 2 تاشو باز کردم...سومی رو چه جوری باز کنم؟؟؟:confused:

چند جا سنگ قل میخوره.یه کم دقیق تر میگین؟
ویرایش:یادم اومد
اونجا واسه سنگ در سوم باید از سنگهای سمت چپ محوطه بری بالا . در نهایت بری بالای در اصلی(همون 3 تا در )قرار بگیری.بعدش با قلاب آویزون شی و بری اون سمت دستگیره سوم رو از روبروت بکشی پایین.تا در سوم هم باز بشه.

بله...اینجا مرحله پرو هستش...همونجایی که یه سنگ از بالای یه سراشیبی قل می خوره و زمین رو میشکنه...بعد سه تا در آهنی راه رو می بندن.دو طرف صحنه هم دو تا اتاق هست.من رفتم تو اون اتاقا و دو ا از درا رو باز کردم.ولی در سوم(که میشه همون در اول،چون درا از آخر به اول باز میشن)چه جوری باید باز بشه؟؟؟

بله...اینجا مرحله پرو هستش...همونجایی که یه سنگ از بالای یه سراشیبی قل می خوره و زمین رو میشکنه...بعد سه تا در آهنی راه رو می بندن.دو طرف صحنه هم دو تا اتاق هست.من رفتم تو اون اتاقا و دو ا از درا رو باز کردم.ولی در سوم(که میشه همون در اول،چون درا از آخر به اول باز میشن)چه جوری باید باز بشه؟؟؟

تو پست بالا توضیح دادم خدمتتون;)

اون رنگ قرمز بايد روي قسمت آبي باشه يا بينش?
ببين يه تيکه بايد هي آب رو پر و خالي کنيد و تا جايي که ميتوني اون قسمت قرمز رو نزديک به اون قسمت زرد کن تا بتوني از روش بپري و لبه ي اون جا رو بگيري.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or