TombRaider: Anniversary | PC

ُسلام

بالاخره استودیوی Crystal Dynamic اولین تریلر از این بازی رو ارائه داده و عکس های اولیه این بازی اومده.

توی GameSpot میتونین اون رو گیر بیارین.

اولین نکته اینه که شخصیت لارا تا حدودی قیافه اش تغییر کرده.کمی موهاش تغییر کرده.اولین نکته ای که من دیدم.

گرافیک و نورپردازی اون بهتر شده.

این عکس های این بازی.

اینم لینک اولین تریلر این بازی

اولین تریلر بازی

در این بازی باز هم اون پرش های یک دست و شیرجه و اسلحه و کلت لارا وجود داره.هنوز در مورد داستان بازی چیزی گفته نشده.

خداحافظ

• Like
Reactions: kamyy
مهسا خانوم لطفآ به ما هم کمک کنيد:
من تو مصر اونجايي گير کردم که 4 تا پل هست که بايد بيفتن تا بتونيم بريم و 4 تا آيتم رو برداريم. من 3 تاشونو برداشتم ولي 4رميش رو نميدونم چه طوري استاد کنم. همونجايي که زيرش هم آب هست و يه راه داره........ من اون 3 تايي رو تونستم بندازم که يکيش همونيه که جلوي دري هست که در معماي قبلي باز ميکنيم.(اوني که بايد 4 تا چرخ دنده رو بچرخونيم تا شکلها درست قرار بگيرن) يکيش پليه که سمت چپشه و يکي هم پل روبه روييش هست که تونستم بندازم. ولي اون يکي پل رو نتونستم بندازم.(هموني که از همون راه طبقه پايين ميشه رفت بالاش.)

فکر نکنم درجه سختی بشه انتخاب کرد . من جایی براش ندیدم !
چرا داره.همون اول بازی که میادش باید براش درجه انتخاب کرد.:p
اینم عکسش
6cgsmtx.jpg
آقا سپهر به اونجا نرسیدم.دیدم چند وقته که اینجا گیر کردین.البته فکر کنم
73.gif

شرمنده.امشب ردش میکنم.امتحانهام تموم شد:laughing:

منظور من رو نفهمیدین.
من الان از اونجا که مهسا گفت رد شدم(یعنی انتخاب کردم)ولی یادم نیست چه درجه سختی بود؟
راستی مهسا 360 مبارکه.:biggrin1:

آره منم از اول فهمیدم شما چی میگی.اما فکر کنم دیگه وقتی انتخاب کردی و رفتی تو بازی نمیشه حالتش رو عوض کنی
306.gif

مرسی
282.gif

سلام!مثل همیشه گیر افتادم.
بچه ها...من الان تو مرحله دوم...رسیدم باز به یک فضای که 3 عدد سوسمار داره...و باز باید آب پر کنم و آب اون محل رو خالی کنم!الان دو تا جعبرو از طبقات بالا اوردم پایین.ولی نمیدونم دیگه چه خاکی تو سرم بریزم.لطفا سریع به دادم برسین!

این مرحله بعد از اونجایی که باید 3 تا سنگ پیدا میکردم بعد میزاشتم تو دست مجسمه که طلا بشه بعد اون دریچه آب باز بشه!

اقا این بازی رو این گرافیک اجرا میشه Radeon 9200 ؟ رم هم 256 ؟
ببخشید ولی این بازی هم بگین اجرا میشه یا نه 3 devil may cry ?
نگاه کن تو رو خدا منی که سیستمم به چه ابولی بود ترکید حالا باید با سیستم قدیمیم بازی کنم اه ه ه ه ....

با این سیستم فکر کنم بشه بازی کرد ولی خودت باید خیلی از افکتها رو خاموش کنی که افت فریم نداشته باشی. من خودم بازی برام آهسته اجرا می شد . چند تا افکت رو خاموش کردم درست شد .

اقا این بازی رو این گرافیک اجرا میشه Radeon 9200 ؟ رم هم 256 ؟
ببخشید ولی این بازی هم بگین اجرا میشه یا نه 3 devil may cry ?
نگاه کن تو رو خدا منی که سیستمم به چه ابولی بود ترکید حالا باید با سیستم قدیمیم بازی کنم اه ه ه ه ....
آره جفتشم اجرا میشه.ولی اونطور خفن نیست ولی اجرا میشه;)چ

لادن جونم هنوز نرسیدم اونجا.یه مشکلی هست:biggrin1:میدونی که:biggrin1:

سلام!مثل همیشه گیر افتادم.
بچه ها...من الان تو مرحله دوم...رسیدم باز به یک فضای که 3 عدد سوسمار داره...و باز باید آب پر کنم و آب اون محل رو خالی کنم!الان دو تا جعبرو از طبقات بالا اوردم پایین.ولی نمیدونم دیگه چه خاکی تو سرم بریزم.لطفا سریع به دادم برسین!

این مرحله بعد از اونجایی که باید 3 تا سنگ پیدا میکردم بعد میزاشتم تو دست مجسمه که طلا بشه بعد اون دریچه آب باز بشه!
ببين اول از همه اون 2 تا جعبه رو ببر اون پايين پايين روي 2 تا سنگ دکمه اي(اصطلاح بهتري براي سنگهايي که روشون يه چيزي ميزاري فرو ميرن بلد نيستم!) وقتي اين کار رو کردي برو و بزن که آب بياد بالا. در نتيجه يه تکه چوب "کلک" مانند مياد بالا. حالا بايد اون يه جوري بعد چند چند بار خالي و پر کردن آب تنظيمش کني تا بياد تو محل زير قرار بگيره و بتوني با پرش از روي اون از اون مسير به يه جاي ديگه بري.(روي شکل نشون ميدن چون توضيحيش سخته)
Hn131516.jpg

طبق نقشه ي بالا رنگ آبي نشانگر جاهايي که ميتونيد توي اون محوطه وقتي آب بالاس راه بريد.(اگه کمي اشکال داره براي اينکه چند وقتي ميشه از اون مرحله رفتم و يادم نيست. شرمنده!)
قسمت زرد اون جاييه که بايد بريد.(به کمک پرش از روي همون تکه چوب)
قسمتي هم که قرمز جايي رو نشون دادم که بايد سعي کنيد اون تکه چوب قرار بگيره تا بتونيد بريد به اون قسمت زرد!

من یکمی از بازی رو رفتم و اونجایی گیر کردم که باید سه تا دایره مانند هست مثل چرخ دنده باید بذاری سر یه میلهایی. دو تاشو پیدا کردم که وقتی دومی رو میذارم یه دریچه زیر آب باز میشه ولی سومی رو نمی دونم کجاست. دریچه ای که زیر آب باز میشه هم اصلا چیزی نیست وقتی میرم فقط یه جونی توش هست.

من یکمی از بازی رو رفتم و اونجایی گیر کردم که باید سه تا دایره مانند هست مثل چرخ دنده باید بذاری سر یه میلهایی. دو تاشو پیدا کردم که وقتی دومی رو میذارم یه دریچه زیر آب باز میشه ولی سومی رو نمی دونم کجاست. دریچه ای که زیر آب باز میشه هم اصلا چیزی نیست وقتی میرم فقط یه جونی توش هست.
اینجا رو که میخواین من توضیح دادم
این پستمو ببینید
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=195783&postcount=271

راستی دوستان یکی از دوستان یک تریلر از بازی گذاشته بود اول اون نوشته بود Rp یعنی بالای 18 سال حالا نمی دونم تریلر برای افراد بالای 18 سال بود یا نه . در هر صورت نه فیلم بازی صحنه ی خشن داشت نه صحنه ترسناک . روی جلد بازی هم که نوشته T یعنی TEEN افراد نوجوان . حالا این طبقه بندی مال کدام یک بوده الله اعلم .
راستی اون دایناسور کوچیک ها کشتنشان سخت تر از بزرگ بود سرعتشان بالا بود و می پریدن به آدم . ولی اون بزرگه 10 تیر می زدی عصبانی می شد و یک ساعت وقت می داد تا حرکت کنی .

این عکسه چیه؟من چرا اینجوری میبینم.
اين نقشه ي هوايي از اون منطقس! :cheesygri
من ديگه با پينت بهتر از اين نميتونستم نقاشي کنم!
با اين نقشه هم ميشه کار رو راه انداخت!
راستی دوستان یکی از دوستان یک تریلر از بازی گذاشته بود اول اون نوشته بود Rp یعنی بالای 18 سال حالا نمی دونم تریلر برای افراد بالای 18 سال بود یا نه . در هر صورت نه فیلم بازی صحنه ی خشن داشت نه صحنه ترسناک . روی جلد بازی هم که نوشته T یعنی TEEN افراد نوجوان . حالا این طبقه بندی مال کدام یک بوده الله اعلم .
راستی اون دایناسور کوچیک ها کشتنشان سخت تر از بزرگ بود سرعتشان بالا بود و می پریدن به آدم . ولی اون بزرگه 10 تیر می زدی عصبانی می شد و یک ساعت وقت می داد تا حرکت کنی .
M يعني بزرگسال. Rp يعني درجه بندي نشده.

پ ن: آقا راستي توي اين پست به جاي (روي شکل نشون ميدن چون توضيحيش سخته) ميخواستم بنويسم (روي شکل نشون ميدم چون توضيحيش سخته) که اشتباه تايپي شده و الآن ميخوام ويرايش کنم ميگه محدوديت 300 دقيقه و اين حرفها. اينو موضوع رو گفتم يه وقتي سوء تفاهمي پيش نياد!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or