TombRaider: Anniversary | PC

ُسلام

بالاخره استودیوی Crystal Dynamic اولین تریلر از این بازی رو ارائه داده و عکس های اولیه این بازی اومده.

توی GameSpot میتونین اون رو گیر بیارین.

اولین نکته اینه که شخصیت لارا تا حدودی قیافه اش تغییر کرده.کمی موهاش تغییر کرده.اولین نکته ای که من دیدم.

گرافیک و نورپردازی اون بهتر شده.

این عکس های این بازی.

اینم لینک اولین تریلر این بازی

اولین تریلر بازی

در این بازی باز هم اون پرش های یک دست و شیرجه و اسلحه و کلت لارا وجود داره.هنوز در مورد داستان بازی چیزی گفته نشده.

خداحافظ

• Like
Reactions: kamyy
اول بیلو میزنی سر ساعته بعد ساعتو به ترتیب روی 11 و 2 و 7 تنظیم می کنی بعد در هزارتو باز می شه. طناب وسط هزار توئه که اگه نقششو داشته باشی به راحتی می تونی بری وسطش.

راستی شات گان کجاست؟ منم مجبور شدم تی- رکسو با کلت بکشم.

اول بیلو میزنی سر ساعته بعد ساعتو به ترتیب روی 11 و 2 و 7 تنظیم می کنی بعد در هزارتو باز می شه. طناب وسط هزار توئه که اگه نقششو داشته باشی به راحتی می تونی بری وسطش.

راستی شات گان کجاست؟ منم مجبور شدم تی- رکسو با کلت بکشم.
همونجایی که چرخ دنده دومی را برداشتین.یه پل چوبی هست.با تفنگ بزنید به حلقه بالای پل.بعدش بهش آویزون شید.یه غاری درست روبروتون هست.بپرین توی غاره.برین انتهای اون.یه شات گان با یه مدیا پک بزرگ هست.
منم واسه تی رکس برش نداشتم ولی واسه مرحله های بعدی به درد میخوره

سلام
من توی 58 درصد بازی گیر کردم همون جا که ÷ر از ستونه(نه اون ستونهای سفیدی که توی یونان است) باید از این ستونا ب÷ری و سرانجام به 2 تا سکو که در اطراف در قرار داره برسی هر کدوم از اینها یه علامت صلیب مانند میخواد که توش قرار بدیم ولی من هیچ کدومو ندارم
252.gif
میخواستم ب÷رسم این 2 تا شئی صلیب مانند رو باید تو مراحل قبلی به دست می آوردیم یا نه که اگه جواب آره هست آیا رمزی نیست که این 2 تا شئی رو بده بهمون
254.gif
42.gif

توی قسمت دوم.بعد از رد کردن مرحله اول که باید اون گوی رو از بالا پایین میووردیم تا در باز بشه و در آخر به یک قسمتی میرسیدیم...که با پایین کشیدن کلید ها...هی در باز میشد.من تو یکی از اون درها رفتم به جایی رسیدم که یک گوی که برق داشت اون بالا بود و زمین زیرش بالا و پایین میومد.من الان باید چه کنم؟
روش رد کردن این قسمت چیه؟

توی قسمت دوم.بعد از رد کردن مرحله اول که باید اون گوی رو از بالا پایین میووردیم تا در باز بشه و در آخر به یک قسمتی میرسیدیم...که با پایین کشیدن کلید ها...هی در باز میشد.من تو یکی از اون درها رفتم به جایی رسیدم که یک گوی که برق داشت اون بالا بود و زمین زیرش بالا و پایین میومد.من الان باید چه کنم؟
روش رد کردن این قسمت چیه؟

عزیز دلم اونجا 4 تا از اون مربع ها بیشتر میاد بالا.وقتی اومد بالا بپر روشون.و از اونجا رد شدی.رو دوتاشون بپری کافیه.بپر اونور در باز میشه.
پ.ن: لادن جریان چت دیشب رو عصری میام میگم بهت عزیزم.:love::love:

مهسا جون....الان من رسیدم اون اتاقی که از در و دیوارش شمشیر میزنه بیرون.زمینش هم پز از شمشیره.
1 توضیح کوچک پلیز:biggrin1:
----
منتظریم زود تر عصر بشه:love::love:

من تو مصر اونجايي گير کردم که 4 تا پل هست که بايد بيفتن تا بتونيم بريم و 4 تا آيتم رو برداريم. من 3 تاشونو برداشتم ولي 4رميش رو نميدونم چه طوري استاد کنم. همونجايي که زيرش هم آب هست و يه راه داره........ من اون 3 تايي رو تونستم بندازم که يکيش همونيه که جلوي دري هست که در معماي قبلي باز ميکنيم.(اوني که بايد 4 تا چرخ دنده رو بچرخونيم تا شکلها درست قرار بگيرن) يکيش پليه که سمت چپشه و يکي هم پل روبه روييش هست که تونستم بندازم. ولي اون يکي پل رو نتونستم بندازم.(هموني که از همون راه طبقه پايين ميشه رفت بالاش.)
راستي لادن خانوم شما اونجايي رو ميگيد که وقتي يه آيتم و برميداريد يهو 4-5 تا شمشير گنده ميفته پايين؟ اگر اونجايين بايد بگم که اول اونجا يه پله-سرسره ماننده هست که بايد از اون به کمک طناب به يکي از موانعي که روي ديوار هست بچسبين و هي عقب و جلو بين که لارا هر دفعه بيشتذ بالا بره. بعد به سمت راست که مسقف هست بپريد و بعد بريد به سمت راستش و يه اهرم رو بکشيد. بعد بيان پايين و از در اون اتاقه خارج بشيد ولي مراقب باشيد چون يک دفع يک شمشير ميفته جلوتون. بعد راهتون رو از سمت راست بريد. اينجا وقتي رسيديد ميبينيد که تعداي از شمشيرهايي که از زير زمين در ميان با ي نظمي خاصي اين کار رو انجام ميدن و نظمش هم چيز ساده ايه. وقتي که شمشيرهاي نزديکتون رفتن پاين سريع بريد توي جدول ها ولي حواستون باشه که روي جدول سفيد رنگ وايستيد. چون دير تر از قرمز رنگ شمشير ازش در مياد. پس از چند لحظه که شمشيرها از مربع قرمز دراومدن در همون حين شمشيرهاي 2 مربع روبه روتون ميان پايين و شما بايد سريع حرکت کنيد و برين روشون. اين بار هم روي مربع سفيد! وقتي 2-3 بار اين عمل انجام شده از ميدان شمشير! مياين بيرون ولي تازه به مرحله ي سخت کار ميرسيد که از بالا شکشير ميفته ولي محل افتادنشون قابل پيش بينيه. يه نگاه به سقف بندازيد ميبينيد که چند تا شمشير ازش زده بيرون که وقتي از زيرشون رد بشين تالاپ ميفتن و لارا ميفته ميميره. در نتيجه سعي کنين با توجه به وضع قرار گيري اونها حرکت کنيد. خلا صه وقتي از ميدان شمشيرها در اومدين با احتياط به سمت چپتون برين.(مواظب شمشيرهاي که از بالا ميفتن باشين) وقتي رسيدن به انتها به سمت چپ بپيچيد. وقتي پيچيديد مستقيم بريد جبو و يک تکته سنگ هست که از اون بالا بريد. بعد به سمت يک بريدگي که لارا ميتونه بگيره بپريد...بعد بازم بايد يه چندتا از اين پرشها انجام بديد که ديگه لازم به توضيح نيست. خلاصه وقتي 7 خان رستم رو رد کردين يه چرخ دنده بالاي در بسته شده هست که بايد به اون برسيد و بچرخونينش تا در باز شه و بعد سريع بپرين پايين و از محل خارج بشيد و الا در زودي بسته ميشه. اميدوارم توضيح کافي داده باشم گرچه من در توضيح دادن ضعيفم.
wink.gif

آخرین ویرایش:
دستتون درد نکنه.این هفت خان رو رد کردم.یکی دیگرو هم که هی باید آب حوض میکشیدم و پر میکردم هم رد کردم!
خدا آخری رو بخیر بگذرونه
203.gif

نه مهسا جون....اونو با عقل خودم تونستم رد کنم(بگذریم که 6 بار زیر اون گوشت کوبه له شدم:cheesygri)
الان اونی مونده که یک فردی یک گوی آتیشی رو دوشش داره.فعلا دارم بپر بپر میکنم....شاید به جایی رسیدم
287.gif

-------
عزیزم امیدوارم این امتحانتو مثل بقیه عالی بدی
104.gif

بچه ها اون دایناسور رو چه جوری میشه رد کرد؟
فکر کنم اولین غول بازی.
در ضمن از کجا میشه فهمید رو چه درجه سختی داری میری؟یادم نیست چی انتخاب کردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or