TombRaider: Anniversary | PC

ُسلام

بالاخره استودیوی Crystal Dynamic اولین تریلر از این بازی رو ارائه داده و عکس های اولیه این بازی اومده.

توی GameSpot میتونین اون رو گیر بیارین.

اولین نکته اینه که شخصیت لارا تا حدودی قیافه اش تغییر کرده.کمی موهاش تغییر کرده.اولین نکته ای که من دیدم.

گرافیک و نورپردازی اون بهتر شده.

این عکس های این بازی.

اینم لینک اولین تریلر این بازی

اولین تریلر بازی

در این بازی باز هم اون پرش های یک دست و شیرجه و اسلحه و کلت لارا وجود داره.هنوز در مورد داستان بازی چیزی گفته نشده.

خداحافظ

• Like
Reactions: kamyy
دوستان سوال دارم.
اونهایی که این بازی رو بدون مشکل با pc تا آخر اجرا کردن لطفا به من بگن سی دی یا دی وی دی که گرفتن مال کدوم شرکت بوده؟

PaRdis Game

4 تا Cd بود!

53.gif

ممنون از راهنماییت
اگه میشه سیو گیم و ترینرش برام بذار
لایسنس بازی تمام شده کرک جدید پیدا کردم ولی سیو قبلیمو جواب نمی ده
ممنون

در مورد سیو باید بگم من وقتی ریموو کردم بازی رو و دوباره نصب کردم سیوهای خودمم جواب نمیداد.حتی قبل از نصب کرک!
به هر حال ترینر و سیو و کرک همه رو اینجا بگیرید;)

کمک

سلام،
من بازم گیر کردم...اونجایی که از سقف شمشیر می باره!کلیدو برداشتم،اون دو تا دسته رو هم کشیدم...حالا باید خودمو برسونم به دسته در...بچرخونمش تا باز بشه...اما چه جوری؟؟؟!!!
من فقط خودمو رسوندم به اون میله ای که لارا به کمک اون میتونه رو دیوار راه بره...اما بعدش؟؟؟!!!:confused:

سلام،
من بازم گیر کردم...اونجایی که از سقف شمشیر می باره!کلیدو برداشتم،اون دو تا دسته رو هم کشیدم...حالا باید خودمو برسونم به دسته در...بچرخونمش تا باز بشه...اما چه جوری؟؟؟!!!
من فقط خودمو رسوندم به اون میله ای که لارا به کمک اون میتونه رو دیوار راه بره...اما بعدش؟؟؟!!!:confused:
خوب قسمت سختشو رفتی دیگه.وقتی اون طناب رو گرفتی باید باش روی دیوار بالا بری و بپری روی ستونی که سمت چپته.ببین نکتش هم اینه که همون دفعه اولی که میپری باید فلش چپ رو بزنی و بپری روی ستون.فقط دفعه اول وگرنه دفعه های بعدی مثل دفعه اول اونقدر بالا نمیره و نمیتونه ستون رو بگیره.خوب بعدش هم دونه دونه ستون ها رو جلو میری تا بپری و لبه دیوار رو بگیری.از اونجا مسیرهای روی دیوار رو دنبال کن.میرسی به همون پلت فرمی که درو باز میکنه;)

من اون غول توی مرحله آتشفشان بود کشتمش. (جایی که باید دست غوله رو قطع می کردیم تا بیفته توی مواد مذاب) ولی بازی تموم نشد. مال شما هم همینطور بود؟!​

Help!!!!

ایندفعه تو اون استادیوم گلادیاتورها گیر کردم....من رسیدم بالای استادیوم...میپرم اولین قلابو می گیریم...دومیشم میگیرم...حالا باید کجا بپرم؟؟؟؟؟:((:((:((

خب من اون غوله رو کشتم رفتم جلوتر. رفتم توی یک دریچه. جعبه ای رو از توی دریچه انداخته پایین. خودم پریدم پایین. بعد با استفاده از این جعبه از یک سکو بالا رفتم یکی از همون پرندهای بزرگ رو کشتم. بعد دست راست یک اهرمی بود که کشیدمش پایین. بعد دری باز شد از در و یک تونل رد شدم بعد به اینجا که توی عکس می بینید رسیدم. حالا دیگه نمی دونم باید چکار کنم؟!:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or