TombRaider: Anniversary | PC

ُسلام

بالاخره استودیوی Crystal Dynamic اولین تریلر از این بازی رو ارائه داده و عکس های اولیه این بازی اومده.

توی GameSpot میتونین اون رو گیر بیارین.

اولین نکته اینه که شخصیت لارا تا حدودی قیافه اش تغییر کرده.کمی موهاش تغییر کرده.اولین نکته ای که من دیدم.

گرافیک و نورپردازی اون بهتر شده.

این عکس های این بازی.

اینم لینک اولین تریلر این بازی

اولین تریلر بازی

در این بازی باز هم اون پرش های یک دست و شیرجه و اسلحه و کلت لارا وجود داره.هنوز در مورد داستان بازی چیزی گفته نشده.

خداحافظ

• Like
Reactions: kamyy
یعنی می خوای بگی بازی God Of War II و Ghost Recon طبقه بندی نشده ؟؟ مگه میشه این بازی این همه خشن هست بعد طبقه بندی نشده ؟ راستی تو سایت ESRB RP را ننوشته بود . بالاترین رده بندی AO بود که به معنی Adult Only می باشد .

این هم عکس کامل از طبقه بندی ها :
graphic_symbols.gif

بازیش تو گروه سنی T می باشد .

ratingsymbol_rp.gif

من نمی خواستم یک مطلب جدید بدم واسه همین همین را ویرایش کردم . شما راست می گویی این بازی ها هنوز ریت نشده ولی به نظر من این مسخره است چرا نباید یک بازی ریت نشه . معلومه که می گن ریت میشه کو حالا ریت بشه !!

آخرین ویرایش:
من فکر کنم شما منظور منو نگرفتید. من گفتم که به طور کلی M یعنی بزرگسال و نه Rp. اصلآ هم بحثم سر این بازی نبود. ضمنآ تا وقتی یک بازی نیومده باشه و در اختیار ESRB قرار نگرفته باشه که نمیتونن درجه سنیش رو دقیق مشخص کنن. ضمنآ M یعنی بزرگسال( +17) اون AO یکی 2 سال از اون بیشتره و معمولآ مربوط به بازیهای خیلی چندش آور که دارای صحنه ها "جای خالی دار! " هستند میشه.
بعد شمنآ شما به درجه بندی که روی باکس شات بازیها روی ایران میزنن دقت نکن چون توی خیلیهاشون باکس شاتی رو که میزنن غیر رسمیه و یا از باکس شاتهایی هستند که قبل از بازی گفتن اینه و جای درجه ی سنی که هنوز مشخص نشده بوده RP زدن.
بعد شما گفتی یعنی ESRB به GoW 2 نمره نداده که باید بگم اگر به سایت ESRB.org یه سر بزنی و توش God of War 2 رو سرچ کنی تو نتایجش این بازی رو میاره و درجه بندیش رو هم M یعنی بزرگسال زده. (همان طور که گفتم به باکس شات بازیها تو ایران اعتماد نکن!)
ضمنآ از مديران محترم هم به خاطر انحراف بحث پوزش ميخوام ولي يهو پيش اومد ديگه. به هر حال ببخشيد.

یه نفر اون مرحله ای رو که دو تا اسب سنگی هست را توضیح بدهچطور اون دوتا را بکشم من با Q میخوام سپرهاشون را بگیرم اما وقتی E را میزنم کاری انجام نمی ده و سپر را ول میکنه:mad:

بچه ها من چند وقت پيش ديدم داره يه بازي تبليغ ميكنه(يه شبكه ماهواره اي)اسمش بود كالين پرسس ميخوام بدونم كه واقعيت داره.
ميگم خيلي دختراي خشگل و با حركات جالب تر اومدن توش
مرسي

بچه ها من چند وقت پيش ديدم داره يه بازي تبليغ ميكنه(يه شبكه ماهواره اي)اسمش بود كالين پرسس ميخوام بدونم كه واقعيت داره.
ميگم خيلي دختراي خشگل و با حركات جالب تر اومدن توش
مرسي

دخترای خوشکل؟
218.gif
خوب این چه ربطی به این تاپیک داره؟
297.gif

یه نفر اون مرحله ای رو که دو تا اسب سنگی هست را توضیح بدهچطور اون دوتا را بکشم من با Q میخوام سپرهاشون را بگیرم اما وقتی E را میزنم کاری انجام نمی ده و سپر را ول میکنه:mad:

وقتي خواستن تبديل به سنگت كنن جلوي سپر e رو بزن تا اشعه به خودش برگرده و وقتي سنگ شدن تا مي توني بهش شليك كن و حالشو بگير ;)

همین که چهار قطعه سنگ رو پیدا کردیم و سرجاش گذاشتیم یک دری باز می شه البته قبلش هم یک اسب آدم نما هم می کشیمش. بعد که وارد در شدیم دو تا می مومیایی هم میاند بعد چهارتا قطعه سنگ هستند که باید جوری مرتبش کنیم که یک ستونی از توی زمین بالا بیاد من فقط تونستم 3 قطعه از سنگها رو مرتب کنم چهارمین قطعه رو هر کاری میکنم نمی شه؟!
5.gif

واي هموني كه نيم ساعت معطلش شدم :evil:
اينجا هر ستوني رو كه بچرخوني دوتا ستون بغلي هم مي چرخن اما روبه رويي ثابت مي مونه
تنها راه اينه كه هر ستون رو به وسيله ي ستونهاي كناري مرتب كني
مي دونم كه راهنماييم هيچ كمكي بهت نكرد :-"
ولي من خومم خيلي شانسي درستشون كردم يه كم اينور اونورشون كن درس ميشه ;)
اين مرحله هيچ غولي هم نداره :cool: اما عوضش مرحله بعدي دوتا غول داره :((
كشتنشون راحته ;)

در کمتر از 30 ثانیه اون معما رو حل کردم خیلی راحت!
. تنها کاری که باید انجام بدی اینه که اولین ستون سمت راست رو به برای شکل دلخواهی که روی دیوار کشیده شده بچرخونی. حال اگر بخواهی دومین ستون از سمت راست رو بچرخونی می فهمی که اولین ستون سمت راست هم می چرخه پس عقل حکم میکنه که اینو نباید بچرخونی. سپس رفتم سراغ دومین ستون از سمت چپ وقتی برای رسیدن به شکل دلخواه چرخوندمش ستون بالا اومد​
به همین راحتی!​

من تمام بازي رو رفتم ولي دقيقا غول آخري گير كردم همون كه قرمزه و از سقف مي افته هرچي بهش تير ميزنم نميميره يعني اصلا جونش كم نميشه /:)

نمي خواد ردش كردم

آخرین ویرایش:
من توی مرحله قبل از آخری گیر کردم. جایی که باید سه تا فیوز پیدا کنی!​
سه تا فیوز رو هم پیدا کردم توی دستگاه هم کار گذاشتم اوم کابین رو هم می تونم تکونش بدم. اون اتاقکی که هم کنار کابینه خرد نمیشه! یعنی کابین رو میارم پایین بعد تکونش می دم که بزنه اتاقک ولی هر کاری میکنم نمی شه.​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or