Tomb Raider | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
گرافیک بازی متوسط ؟! تو را خدا نخندونین ما را :) قبل از بازی کردن سعی کنید از اون نمایشگر حالا مانیتور باشه یا tv که استفاده میکنید ببینید تاریخ مصرفش نگذشته که ؟!

گرافیک بازی متوسط ؟! تو را خدا نخوندونین ما را :) قبل از بازی کردن سعی کنید از اون نمایشگر حالا مانیتور باشه یا tv که استفاده میکنید ببینید تاریخ مصرفش نگذشته که ؟!
مشکل یه سری این ـه که می‌چسبن به TV یا مانیتور، پیکسل ها می‌زنه تو چشمشون هم کور می‌شن هم می‌گن هیچ بازی گرافیک نداره:دی البته این مورد فقط تو LED و LCD صدق می‌کنه و TV های به قول فرخ تاریخ مصرف گذشته در تمامی حالات کیفیتش اعصاب خورد کنه:|
بهتون قول می‌دم و ازتون می‌خوام فقط دو متر از نمایشگر فاصله بگیرید تا شاهد انتقلاب گرافیکی در کنسول خود شوید:دی

راستی برام جالب بود که بعضی از نکاتی که توی تریلرها بود رو از تو بازی برداشته بودن و تغییرش داده بودن :دی صدای لارا هم جزو همین نکات هست توی بازی اونطور که توی تریلرها میدیدیم صداش بلند نمیاد. پس با خیال راحت بازی کنید:دی

خیلی خوشم اومد . جدا خیلی خوبه تا حالا 40 درصدی رفتم رو hard . واقعا حال میده تا حالا گوتی ـه من اینه در کنار ni no kuni

داستان خیلی زیباست و مهمترین عامل ـه محرک ـه من :دی گیمپلی که خیلی عالیه و سرگرم کننده هست مخصوصا BOW و کار با اون خیلی دلچسبه . گرافیک خیلی زیباست ولی عالی نیست انصافا بعضی جاهاش نور پردازی محشره . جو فوق العاده ای داره . لاراش هم خیلی دوست داشتنیه مخصوصا اون لهجه ـش :دی در کل همه چی خوبه امتیازاتش هم که همه چی رو مشخص میکنه .

پ.ن : اینقدر هم اسم آنچارتد رو نیارین اینجا تاپیک 360 هست و فن ها رو ناراحت نکنین . ممنون

آخرین ویرایش:
انصافا گرافیک خیره کنند ست، نسبت به uc یکم کیفیت بافتها پاین تره (اونم نه همه جا) و خیلی خیلی کم یک جاهای میشه افت فریم رو حس کرد که تموم این موارد با توجه به بزرگتر بودن مراحل نسبت به uc قابل چشم پوشیه، این DD بازی و تصاویر پس زمینه که انصافا چشم گیر از آب درومدند

یکی از کاندیدا گوتی هست 100%
گرافیک بازی محشره(فیلم full hd هم جلوش کم میاره...)
نورپردازی بازی قابل توصیف نیست...
فیزیک بازی شاهکاره...
نحوه روایت داستان هم عالیست
تنها ایرادی که داره نحوه مردن دشمنه و اینکه تیره تفنگ خیلی ضعیفه...
تا اینجا که رفتم بازی بازی 9.5 میدم

همونطور که دوستان گفتن بازی واقعا عالی کار شده اما تنها ناراحتی من از بین رفتن معما ها هست که امیدوارم در ادامه بازی با اونها رو به رو بشم.

بازی خیلی خوب بود فقط من موندم یه دوختر واقعا این همه قدرت و چابکی داره.بنظرم اصلا نباید شخصیتش مونث میبود.
خوب نميشد كه tomb raider مذكر بسازن.اتفاقا لارا اول بينجربست ولي رفته رفته در طول داستان تجربه كسب ميكنه و قوي ميشه

انصافا بازی عالیه، از هر لحاظ.
به نظرم اگه بخش آپگریدها نبود بازی خیلی لذت بخش تر می شد، مجبوری به خاطر این آپگریدها همه جا رو زیرورو کنی که از هیجان بازی کم می کنه.
یکی هم لباس لارا، خب ضایس دیگه، تو اون سرما کی با اون لباس دووم میاره! تو گیمی مثل آنچارتد خیلی دقت شده بود به این مسائل. (مثالــ گفتم! قصد دیگه ای ندارم!! ببین این فن بوی ها چه به روزمون آوردن؛ یه مثال هم می خوایم بزنیم باید هزارتا توضیح بنویسیم که به پیر به پیغمبر قصدی چیزی نداشتم!!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or