Tomb Raider | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
عجب چیزی ساختن !!!
لامصب عجب بازی شاهکاریه !!
گرافیک بازی از نسخه ی کنسولی کراسیس 3 بهتره
نورپردازی خداست !!

گیم پلی که اوج هیجان ... *

جوگیر شدم میخوام برم این دسته ی Lomited Edication اش رو بخرم

+ بازی کاملا سطحش از ارخام سیتی بالاتره !!

-فقط یه کوچولو بدی داره اینه که وقتی با تیر کمون تیر میزنی نمیتونی تیرتو از روی زمین برداری !

عجب چیزی ساختن !!!
لامصب عجب بازی شاهکاریه !!
گرافیک بازی از نسخه ی کنسولی کراسیس 3 بهتره
نورپردازی خداست !!

گیم پلی که اوج هیجان ... *

جوگیر شدم میخوام برم این دسته ی Lomited Edication اش رو بخرم

+ بازی کاملا سطحش از ارخام سیتی بالاتره !!

-فقط یه کوچولو بدی داره اینه که وقتی با تیر کمون تیر میزنی نمیتونی تیرتو از روی زمین برداری !
اتفاقا میتونی قابلیت جمع کردن تیرارو از توی منوی ارتقا مهارتهای لارا ازاد کنی البته فقط زمانی که با تیرکمان دشمن رو بزنی یا حیوون شکار کنی میتونی تیرارو برداری

آخرین ویرایش:
یکی از مراحل بازی(شبیه حلبی اباد)،یه اهنگ مسخره ای داره موقع در گیری ها .شبیه صدای اره میمونه.انگار دارن یه چیزی رو اره میکنن.شنیده بودم واسه این بازی از یه الت موسیقی جدید استفاده شده.فکر کنم این همونه:))
از بد شانسی من فکر کنم واسه من این مرحله باگ شده.هر چی ادم میکشم بازی میان.نزدیک به 30 دقیقه ادم اومد من هم میکشتمشون تا xp بالا بره.اخرش خودم :|
راستی ظاهرا outfit pack هم اومده.شاید استایل قدیمی لارا هم توش باشه.ولی 240 پوینت قیمتشه.منم که تا حالا رنگ پ.ینت رو ندیدم
برا جیتگ گرفتم، ۳ تا outfit جدید هست یکی از یکی پوشیده تر, حالا خود دانید.
۱)کلا هر ۳ تا لباس اصلی بازیه. ۲ تاش فقط اسکینشون عوض شده (گِلی و جنگلی ) اون یکی هم یک hoodie روش پوشیده)
DLC هم زیاد اومده براش ولی نمی دونم کدومارو دانلود کنم که مال حالت سینگل باشه؟؟ کسی می دونه بگه.

(یه سری اسلحه با یه سری Outfit اومده با یک تعداد هم که معلوم نیست نقشه مولتیه یا مرحله اضافی)
سلاح ها و نقشه مال بخش مولتیه. هیچ کدوم از اسکیل ها و آپگرید سلاح ها هم به درد نمیخوره چون تو طول بازی به دست میارید و مزش به همونه.
بهترین dlc تا اینجا tomb of the lost adventure هست که یک معبد جدید به سینگل اضافه میکنه. رو لایو هنوز ندیدم ولی اضافه میکنند بالاخره،

آخرین ویرایش:
DLC هم زیاد اومده براش ولی نمی دونم کدومارو دانلود کنم که مال حالت سینگل باشه؟؟ کسی می دونه بگه.

(یه سری اسلحه با یه سری Outfit اومده با یک تعداد هم که معلوم نیست نقشه مولتیه یا مرحله اضافی)

بچه ها این معمای آب برق گرفته که لامب میره توشو چطوری باید حل کنیم؟ معلوم نیست باید چیکار کرد
یک کلیدی، دستگیره‌ای (یادم نیست) هم هست که لامپ رو از آب در می‌آره تا درومد با تیر کمون تخته چوبی رو بکش زیرش.

بازیو رو هارد نصب کن درست میشه، اگه هم که نصب نمیشه یعنی دیسکت خرابه باید عوضش کنی
آخه نصبم کرده هی وسط بازی میپره بیرون :(( ای خدا آخه چرا من نمیتونم بازی کنمممممممممممم. رفتم به بار دیگه خریدم اما بازم میپره بیرون :(( تو رو خدا یکی بگه آخه چه مرگشه این :((

طناب اون قایق را اتیش بزن بعد برو قایش با تیر که طناب داره بکش ببرش برای زیر لامپ که تو اب نره لامپه
خب تیرطنابدار رو کجا باید شلیک کنم؟ به همون جایی که شلیک میکنم رو قایقم واستادم نمیکشه جلو خودشو! چند بار تست کردم

آخه نصبم کرده هی وسط بازی میپره بیرون :(( ای خدا آخه چرا من نمیتونم بازی کنمممممممممممم. رفتم به بار دیگه خریدم اما بازم میپره بیرون :(( تو رو خدا یکی بگه آخه چه مرگشه این :((
بازی که xgd2 هستش و وقتی نصب شد نباید بپره بیرون.شما اکثر بازی هایی که میخرین مشکل دارن توصیه میکنم از یک جا دیگه بازی هاتو بخر

منم بازی رو 100 درصد کردم. امروز اومدم برم یکم مولتیش رو هم بازی کنم ولی تا حالا تو هیچ بازی اینقدر لگ ندیده بودم!اصلاً غیر قابل بازی کردن بود.

منم بازی رو 100 درصد کردم. امروز اومدم برم یکم مولتیش رو هم بازی کنم ولی تا حالا تو هیچ بازی اینقدر لگ ندیده بودم!اصلاً غیر قابل بازی کردن بود.
اتفاقا من امروز بازي كردم اصلا لگ نداشتم حتي تونستم اچيومنت بردن تو تمام مد هاي بازي رو هم بگيرم.
بازم منو اد كن 6 نفر ميشيم اونوقت با هم بازي كنيم

اتفاقا من امروز بازي كردم اصلا لگ نداشتم حتي تونستم اچيومنت بردن تو تمام مد هاي بازي رو هم بگيرم.
بازم منو اد كن 6 نفر ميشيم اونوقت با هم بازي كنيم

تایید میشه. به شخصه حضور داشتم و دیدم چه ماست میکشتی :d
باید بچه ها جمع بشن وطنی بزنیم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or