Tomb Raider | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام اقا سیو ما خراب شد سر 70 درصد مجبور شدیم از اول بریم !
1 سوال ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو بازی ایتمی نمیشه گرفت که جای دقیق عتیقه ها و صندق ها را بهمون نشون بده !!!!!!!!!!!!
من ی بار تو نقشه جاهاو بهم نشون داد تو 50 درصد دیگه نشون نداد نمی دونم باگ بود یا نه !

سلام اقا سیو ما خراب شد سر 70 درصد مجبور شدیم از اول بریم !
1 سوال ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو بازی ایتمی نمیشه گرفت که جای دقیق عتیقه ها و صندق ها را بهمون نشون بده !!!!!!!!!!!!
من ی بار تو نقشه جاهاو بهم نشون داد تو 50 درصد دیگه نشون نداد نمی دونم باگ بود یا نه !
باگ نیست. مناطقی که tomb دارند گنجش رو پیدا کنی تموم کالکتیبلهای اون زون میاد رو نقشه. اونایی هم که ندارند باید treasure map اونجا رو پیدا کنی که با پرک آخر اسکیل ست اول رو نقشه معلوم میشه جاش

بچه ها تو قسمت اب برق گرفتگی که راهنماییم کردین هر چی روی قایقه وامیستم و تیر طنابدار به اون قسمت میزنم قایقه از جاش تکون نمیخوره! فکر کنم باگه بازیه! بدبختی ریلود چک پوینتم میکنم باز همین مشکل رو داره و قایق از جاش تکون نمیخوره که نمیخوره

بچه ها تو قسمت اب برق گرفتگی که راهنماییم کردین هر چی روی قایقه وامیستم و تیر طنابدار به اون قسمت میزنم قایقه از جاش تکون نمیخوره! فکر کنم باگه بازیه! بدبختی ریلود چک پوینتم میکنم باز همین مشکل رو داره و قایق از جاش تکون نمیخوره که نمیخوره
اصلا اونجا رو قايق نبايد وايستي بايد اون لامپرو ببري بالا بعد سريع قايقو ببري زيرش همين

اصلا اونجا رو قايق نبايد وايستي بايد اون لامپرو ببري بالا بعد سريع قايقو ببري زيرش همين
چطوری خب باید تکونش بدم قایقو؟

---------- نوشته در 10:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:33 PM ارسال شده بود ----------

راست میگفتین باید لبه های قایقو میکشیدم سمت خودم که به لبه هاش دقت نکرده بودم اصلا :(

گفتم بابا یه شاهکاری مثل این با چیزی مثل باگ بیگانه اس! :x

ولی جالبه هم تو اون معمای بادها و هم تو این معما هیچکدوم به خط بازی کار ندارن انگار یعنی معمارو حل کنی نکنی اتفاقی تو بازی نمیفته بازی خودبخود جلو میره! من فکر میکردم الزاما باید حل کرد معما ها رو.

بچه ها هنوز بازی رو من شروع نکردم. احتمالا تا چند روز دیگه دستم میرسه. فقط دو تا سوال کوچیک داشتم.

1: روی دیسک های 97% مشکلی نداره؟

2: بازی رو میشد روی TV و در کنار خانواده بازی کردی ؟ :دی بخاطر رده بندی سنی بازی میگم که این ریبوت بر خلاف نسخه های قبل +18 شده !

بچه ها هنوز بازی رو من شروع نکردم. احتمالا تا چند روز دیگه دستم میرسه. فقط دو تا سوال کوچیک داشتم.1: روی دیسک های 97% مشکلی نداره؟2: بازی رو میشد روی TV و در کنار خانواده بازی کردی ؟ :دی بخاطر رده بندی سنی بازی میگم که این ریبوت بر خلاف نسخه های قبل +18 شده !
بازي xgd2 هستش و اصلا نيازي به رايت برنر مكس اينا نداره برو با خيال راحت بخرشبازي نكته خاصي هم نداره اون صداي لارا هم كاملا طبيعيه و منم اگه جاش بودم همونطوري داد ميزدم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or