DeanAmbrose
کاربر سایت
اگه بخوای بازی رو 100 کنی یه 20 ساعتی زمان میبره ولی اگه فقط روند داستانی رو بخوای پیش ببری و توی محیط دنبال ایتمها و چیزای مخفی نگردی یه 10-12 ساعتی وقت میبره.............بازی چند ساعته دوستان؟
سلام اقا سیو ما خراب شد سر 70 درصد مجبور شدیم از اول بریم !
1 سوال ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو بازی ایتمی نمیشه گرفت که جای دقیق عتیقه ها و صندق ها را بهمون نشون بده !!!!!!!!!!!!
من ی بار تو نقشه جاهاو بهم نشون داد تو 50 درصد دیگه نشون نداد نمی دونم باگ بود یا نه !
يك آپديت داره تو لايو كه همون تايتل آپديته چند تا dlc هم داره كه ميتوني بخرياقا این همه dLc اومده یا همون title update هست؟
بچه ها تو قسمت اب برق گرفتگی که راهنماییم کردین هر چی روی قایقه وامیستم و تیر طنابدار به اون قسمت میزنم قایقه از جاش تکون نمیخوره! فکر کنم باگه بازیه! بدبختی ریلود چک پوینتم میکنم باز همین مشکل رو داره و قایق از جاش تکون نمیخوره که نمیخوره
چطوری خب باید تکونش بدم قایقو؟اصلا اونجا رو قايق نبايد وايستي بايد اون لامپرو ببري بالا بعد سريع قايقو ببري زيرش همين

دوستان بازی رو تموم کنیم میشه برگش و آیتم ها رو جمع کرد یا نه دیگه نمیشه؟
بازي xgd2 هستش و اصلا نيازي به رايت برنر مكس اينا نداره برو با خيال راحت بخرشبازي نكته خاصي هم نداره اون صداي لارا هم كاملا طبيعيه و منم اگه جاش بودم همونطوري داد ميزدم:dبچه ها هنوز بازی رو من شروع نکردم. احتمالا تا چند روز دیگه دستم میرسه. فقط دو تا سوال کوچیک داشتم.1: روی دیسک های 97% مشکلی نداره؟2: بازی رو میشد روی TV و در کنار خانواده بازی کردی ؟بخاطر رده بندی سنی بازی میگم که این ریبوت بر خلاف نسخه های قبل +18 شده !
با سلام توی بازی چندتا لباس باز میشه تا اخر بازی.