Tomb Raider Underworld | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اون دو تا چرخ دنده ای که پیدا کردینو باید بزارین مرکز دوتا دایره کناری.بعدش طوری این دایره هارو قرار بدین که اون 3 قسمتشون که تو هر دایره مثل همه کنار هم بیوفته.یعنی اون دایره مرکزی 3 تا سنگش این هم بشن.
2573zhz.jpg

اقایون(خانوما که لارا کرافت بازی نمیکنن!!!) کمک تویه مرحله mexico بعد از اینکه اون تقویمو تنظیم کردم یه دریچه بزرگ وسط زمین راگبی (!) باز شد.با موتور رفتم توش بعد از اون گیر کردم. دو تا پل چوبی پایین راهرو _ رو پرتگاها هستش_ ولی اولی رو به پایین هر کاری میکنم نمیشه با موتور پرید اونورش. :(

به جانه خودم باگه

اقایون(خانوما که لارا کرافت بازی نمیکنن!!!) کمک تویه مرحله mexico بعد از اینکه اون تقویمو تنظیم کردم یه دریچه بزرگ وسط زمین راگبی (!) باز شد.با موتور رفتم توش بعد از اون گیر کردم. دو تا پل چوبی پایین راهرو _ رو پرتگاها هستش_ ولی اولی رو به پایین هر کاری میکنم نمیشه با موتور پرید اونورش. :(

به جانه خودم باگه
نه عزیز باگ نیست.
اولی و دومی رو که رفتی سره سومی پیاده شو از اون چوبهای سمت چپ برو بالا رو چوب دومی وایسا بپر گوشه دیوار روبرو تو بگیر میاد پایین.ی لبه درست میشه بعد با موتور بپر(وقتی برگشتییم باید همین کارو بکنی...OK:cheesygri

سلام بچه ها من تو همون تقویم گیر کردم.
یکیشو درست کردم اما اون یکی دسته نداره.
دستش کجاس؟ کل مرحلرو زیرو رو کردم پیداش نکردم.

حاجی بازم گشتیم اما پیداش نکردم.
ولی 2 تا دسته هست که وصل میشه به ستونا منظورت از دسته که اون دسته ها نیست که.
یه جایی هست که ادما دارن با ببرا میجنگن.جمجمه اونجاست.ی تیرک اونجا روی زمین افتاده ور دار بکون توی ستون وستی ازش برو بالا..اگرم هنوز به اونجا که گفتم نرسیدی بگو از قبلش توضیح بدم...Ok

رد نکردم که.
من میگم همونجام ولی چیزی پیدا نکردم.
شیرین میزنیا:cheesygri
اخه 1 ساعته رفتی ی ببر بکشی:cheesygriمن چه بدونم رد کردی یا نه:confused:
جایی که ببرا رو کشدی پایین پله ها ی تیرکه ورش دار برو بکون توی سولاخ وستی.ازش برو بالا دیگه.بعدش میرسی به ی ستوم دیگه از اونم باید بری بالا.بعد ی سنگه که باید بندازیش پایین برای این کار باید اول حلقه رو با طناب بگیری بری پایین از دیوار روبرو بری بالا بعد دوباره از روی اون دیواره حلقه رو بگیری ی زره بری به راست بعد طنابو بکشی سنگه بیفته...
دیگه همرو گفتم...OK

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or