Tomb Raider Underworld | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تا اونجا که می شه با موتور برگرد به اول مرحله یه بار دیگه برو به سمت همون جا که گیر می کنه تو راه یه ساختمون خرابه هستش که توش کله یکی از اون شیر هاست باید برداری و بذاری جای کلش!

(می خواستم اسپویلر کنم ولی تو ویرایش مثل اینکه نمی شه اسپویلر کرد ؟ ! )

خب بازی رو تموم کردم...خیلی حال داد...مخصوصا مرحله اخرش ...بازی تر تمیز و بدون دردسری هست و خیلی خوش ساخت و مرتب منظم...حتما بگیرید...

حاجی منم با موتور تو اون محیط بزرگه گیر کردم یکی از اون مجسمه هارو درست کردم ولی اون یکی دسته
نداره.
کجاست این لامسسب

Kali & Shiva

من انجایی که دو تا زن بادبزن دارند گیر کردم؟چطوری نور رو منعکس کنم؟
با تشکر
کاری نداره! شما کافیه اونا رو بچرخونی تا نور به مهره ای که رو ‍پیشانی مجسمه ی تحتانی هست بخوره همین!:biggrin1:

آقا من تقريبا اوايل بازي گير كردم.:biggrin1:
بعد از اون قسمت كه دو تا مجسمه به حالت عكس رو هم سوار شدن:biggrin1:. وقتي اون قسمت تموم ميشه. ميرم جلو. ميرسم اونجايي كه دو تا چيز الماس مانند روي دو تا برج هستن. يكيشو كه برميدارم حفاظ اول باز ميشه. دوميش كه يه جاي ديگس برميدارم يه حفاظ ديگه باز ميشه كه راهي نداره.
تو راهنماييشم ميزنم ميگه حالا بايد از اين الماسها استفاده كنم. اما كجا؟
كمك كنيد.:biggrin1:

وقتی هشت پا رو میکشی چه طوری دوتا سنگ را میشه از اتاق بغلی رو دو شاسی گذاشت تا بشه دست کش را برداشت؟
باید با لارا بری در اتاق سمت چپی و روی اون سنگی که در رو باز میکنه وایسی و موقعی که در بازه اون دو سنگ کوچک رو پرت کنی جلو (توی قسمت وسط) ...

ای بابا یکی جواب بده دیگه.:mad:
قلبم گرفت.:laughing:
اقا منم همینجا که شما میگی گیر کردم ولی نمیدونم چرا کسی جواب شما را نمیده گفتیم دیگه ما الکی پست ندیم ولی نمیشه :mad:
تا 6 ساعت دیگه جواب ندن نتیجه میگرم بازی تو این قسمت باگ داره :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or