Tomb Raider Underworld | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منم توی همون مرحله گیر کردم که دو تا زن باد بزن شیشه ای دارن باید بری بالای دیوار اونجا یه قفس هست شبیه قفس شیر که نمی دونم باید چی کارد کنی و یه جاش هست که وقتی دست مجسمه رو می کشی پایین دست یه مجمه بزرگتر هم می یاد پایین اگر کسی اینجا رو رد کرده کمکم کنه لطفا

Last edited by a moderator:
منم توی همون مرحله گیر کردم که دو تا زن باد بزن شیشه ای دارن باید بری بالای دیوار اونجا یه قفس هست شبیه قفس شیر که نمی دونم باید چی کارد کنی و یه جاش هست که وقتی دست مجسمه رو می کشی پایین دست یه مجمه بزرگتر هم می یاد پایین اگر کسی اینجا رو رد کرده کمکم کنه لطفا
خوش آمدی به بازیسنتر. لطفا قبل از ارسال پست قوانین انجمن رو بخون تا اینطوری شرمندت نشم.

بیخیال داستان شدم و تک تک پستهای رو به دقت میخونم، اسپویلر نکرده باشید "گزارش" میکنم.

پاسخ:
اونجا باید اول اون قفس رو بیاری کنار اون کفه و بعد بری بالا و از طریق میله ها بپری تا دست بزرگ بیاد پایین ، بعد باید بپری از همونجا پایین و سریع اون قفس رو ببری زیر اون کفه.بعد راحت می تونی بری و اون چیزی رو که قبلا برداشتی رو روی دست مجسمه بذاری.بعد بیا پایین و قفس رو بکش کنار.تمام

ویرایش======

اسپویلر همون متن پنهان است که خودت هم الان گذاشتی.یعنی همین
spoiler.gif

درود
چقدر عالی شده و اولین شماره ست که بعد از TR2 اینقدر زیبا فوق العاده کار شده.
کِیف میکنیم :دی.

خوشحالم که اینقدر کیف میکنی
نمیدونم این مهدی بازیایه من و کی میده منم کیف کنم

ولی خودمونیم این تامب رایدر خیلی گیر و معما داره
به خاطر همین بچه ها لطف کنید برایه رفع اشکالاتتون از اسپویلر
استفاده کنید
ممنون:love:

دوستان معماهای بازی چه طور هست یعنی در چه حدی سخت هست؟
کلا بازی ادم رو جذب خودش میکنه با نه؟
بازی اکشن هم داره؟
پازل داره در حد اژدها. اصلا با یک بازی ادونچرنما روبرو نیستید. محیطهای خیلی بزرگ + معما های بزرگتر که مغز مبارک رو کار میگیره :دی.
نه اونطوری ولی داره.

ویرایش:
به سلامتی تموم شد. بسیار عالی و لذت بخش و جالب بود. 8 امتیاز مناسبی براش هست :love:.
فقط اگر به قوچی قوچی عادت دارید اصلا سمتش نرید :biggrin1:.

آخرین ویرایش:
عجب بازی هست ها...مدت های مدید بود همچین چیزی بازی نکرده بودم...من الان دیگه یه مرحله مونده تموم کنم و باید بگم همه چی در حد عالی هست...گرافیک خوب...داستان زیبا...مراحل متنوع...و اصل کار هم خود lara که هر شماره از شماره قبل جیگر تر میشه..

واقعا حال میده...هرکی نخره..ضرر کرده...دارم خودم رو با این گرم میکنم برای prince of persia ...:cheesygri

میشه منظورتون رو به زبان ساده بیان کنید؟:biggrin1:
بازی کوتاه بود یا طولانی فریدون؟:biggrin1:
درود
مثلا اگر بازی های بزن و بکوب و برو جلو دوست دارید و حال و حوصله وقت گذاشتن و فکر کردن رو ندارید یا اینکه ناراحت میشید اگر دشمن زیادی سد راهتون نشه، از این عنوان خوشتون نمیاد :دی.
-----------

بسیار مناسب بود. نه اونقدر کوتاه که ضد حال باشه و نه اونقدر طولانی که هر لحظه آرزو کنید " پس کی تموم میشه ".
پازل ها عالی، محیط وحشتناک بزرگ، انیمیشن ها بسیار خوب. خلاصه همه چیز توی این بازی بصورت عجیبی بالانس و هماهنگ بود!.

کوچکترین ربطی به هم ندارن! که بخوای مقایسه کنی ولی قول بهت میدم سخت به فکر فرو بری :دی.
منم مقایسه نکردم فقط خواستم ببینم معماهاش تو اون سطح هست یا نه؟یا مثل دو شماره قبلش که دیگه از اون معماهای قبلی تامب رایدر خبری نبود
خب من جوابم گرفتم رفت تو لیست خرید
به هر حال از جوابتون ممنون

اقا من اون مرحله که لارا سوار موتوره گیر کردم دو تا چیز شبیه چرخ دنده روبری هم تو یه محیط بزرگ هست که مجسمه ی ببر روشونه جفتشون هر کاری میکنم نمیچرخن ؟ چیکار باید بکنم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or