خب با یه دست که میگیره بعد بهت میگه y بگیر شما میگیریش اگهy بزنی بعد دودست سخره میگیرهبچه من بازم گیر گردم اون سنگرو انداختم رفتم پایین جمجمرو برداشتم نمیتونم برم بالا.
میپرم بالا سر اخریش با یه دست میگیره میفته پایین....
الان دارم ی بازی دیگه میرم مغزم ی زره قاطی پاتیه یادم نمیاد کجا رو میگی ی عکس بزار بهت بگم...من چقدر گیر می کنما:confused:.
در معبد دکمه ای هست که در کنارش دو مجسمه از نوع همون سر داره و در جلوتر مرده های اسکلتی و در نهایت پل چوبی که باید درست بشه تا با موتور بپریم چجوریاست نه دکمه ای هست نه از در و دیوار بالا میره .
منتظرم ممنون
نقل قول:

OK..فهمیدم پست 63 رو توی صفحه قبل بخون...بعد از اون 4راهه که زمین باز میشه میرم توش یزره جلوتر یه پل مانندییه ولی نه با موتور میشه پرید نه بی م....
>CR جون منم همون جا گیر کردم. پست 63 ام کمک نکرد. پل اولی پایین نمیشه پرید اون ور.
احتمالا باگه:confused:
<لارا از تو دیگه انتظار نداشتم. دخترای دنیای مجازی ام مرام حالیشون نیس. دلمو شیکوندی برو حالشو ببر>

کلا تامب رایدر اینجوریه البته بغیر از اون دو نسخه قبلی که معماهاش چنگی بدل نمیزد مخصوصا اون قبلیهمثل اینکه با باگ بازی مواجح شدم.
پل جفت چوباش به طرف پایینه.
بیاین برین حال کنید..بالای تصویر جایی رو که باید بگیرین رو خط کشیدم...CR جون منم همون جا گیر کردم. پست 63 ام کمک نکرد. پل اولی پایین نمیشه پرید اون ور.
احتمالا باگه:confused:
لینکشو درست کردم برو ببین....برادرM.oH این عکست واسه ما نیومد بی زحمت یه عکس دیگه.
ای خدا خیرت بده gardash.