Tomb Raider Underworld | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
منم بازی تمام کردم خوب بود بهترین تامب رایدر بین این چند نسخه اخر بود از دستش ندید خوب هم اچیومنت میده همه اچیومنتاش افلاین و راحت
هیچوقت اولین تامبرایدری که با ps تمام کردم یادم نمیره خیلی با شکوه بود مغزت نوازش میداد:smile:عالی بود

بچه من بازم گیر گردم اون سنگرو انداختم رفتم پایین جمجمرو برداشتم نمیتونم برم بالا.
میپرم بالا سر اخریش با یه دست میگیره میفته پایین....

بچه من بازم گیر گردم اون سنگرو انداختم رفتم پایین جمجمرو برداشتم نمیتونم برم بالا.
میپرم بالا سر اخریش با یه دست میگیره میفته پایین....
خب با یه دست که میگیره بعد بهت میگه y بگیر شما میگیریش اگهy بزنی بعد دودست سخره میگیره

من چقدر گیر می کنما:confused:.
در معبد دکمه ای هست که در کنارش دو مجسمه از نوع همون سر داره و در جلوتر مرده های اسکلتی و در نهایت پل چوبی که باید درست بشه تا با موتور بپریم چجوریاست نه دکمه ای هست نه از در و دیوار بالا میره .
منتظرم ممنون
نقل قول:

من چقدر گیر می کنما:confused:.
در معبد دکمه ای هست که در کنارش دو مجسمه از نوع همون سر داره و در جلوتر مرده های اسکلتی و در نهایت پل چوبی که باید درست بشه تا با موتور بپریم چجوریاست نه دکمه ای هست نه از در و دیوار بالا میره .
منتظرم ممنون
نقل قول:
الان دارم ی بازی دیگه میرم مغزم ی زره قاطی پاتیه یادم نمیاد کجا رو میگی ی عکس بزار بهت بگم...:cool:

CR جون منم همون جا گیر کردم. پست 63 ام کمک نکرد. پل اولی پایین نمیشه پرید اون ور.
احتمالا باگه:confused:

<لارا از تو دیگه انتظار نداشتم. دخترای دنیای مجازی ام مرام حالیشون نیس. دلمو شیکوندی برو حالشو ببر :(>

CR جون منم همون جا گیر کردم. پست 63 ام کمک نکرد. پل اولی پایین نمیشه پرید اون ور.

<لارا از تو دیگه انتظار نداشتم. دخترای دنیای مجازی ام مرام حالیشون نیس. دلمو شیکوندی برو حالشو ببر :(>

شما یه عکسی،مشخصاتی، اسمی از اون مکانی که هستی لااقل بذار که بشه کمکت کرد
والا این بازی باگ داره ولی نه به حدی که دیگه رو حل معماهاش تاثیر بذاره:-"

دوستان عزیز بازی هیچگونه باگی نداره(که تاثیری روی معما های بازی بزاره مثل پرنس 2 نیست خیالتون راحت) شما باید طرز تفکررتون نسبت به اینجور بازیها اینگونه باشه=همیشه راهی هست خوب بگرد خودت پیدا کن لذتش ببر
من خودم یادمه اولین تامبرایدری که رد کردم باسه ps بود حدود1ماه طول کشید:eek: کلا تامب رایدر اینجوریه البته بغیر از اون دو نسخه قبلی که معماهاش چنگی بدل نمیزد مخصوصا اون قبلیه

مثل اینکه با باگ بازی مواجح شدم.:(
پل جفت چوباش به طرف پایینه.
بیاین برین حال کنید..بالای تصویر جایی رو که باید بگیرین رو خط کشیدم...
9ead.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or