Tomb Raider Underworld | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه جایی رسیدم که موتور داره بعد میره به یه محوطه ای میرسه که یه اهرمی هست که دورش4 دایره هست که دایرها اول و چهارم ثابت هست که با چرخوندن اهرم 2 دایره 2 و 3 میچرخه یه چیزی هم روی دایره ها هست که انگار باید با 1 و 4 برابر بشه روی به روی این جا یه جای دیگه هست که با موتور باید بری اونجا یه جمجمه و مثل این ور یه اهرم و 4 دایره هست که اهرمش حر کت نمیکنه
چه کار باید کرد ؟

یه جایی رسیدم که موتور داره بعد میره به یه محوطه ای میرسه که یه اهرمی هست که دورش4 دایره هست که دایرها اول و چهارم ثابت هست که با چرخوندن اهرم 2 دایره 2 و 3 میچرخه یه چیزی هم روی دایره ها هست که انگار باید با 1 و 4 برابر بشه روی به روی این جا یه جای دیگه هست که با موتور باید بری اونجا یه جمجمه و مثل این ور یه اهرم و 4 دایره هست که اهرمش حر کت نمیکنه
چه کار باید کرد ؟

یه فلش جلوی دایره بزرگه ثابته باید اون رو با بقیه match کنی بعدش میری اونور با موتور قبی از اینکه برسی اونجا یه معبد مانند هست باید بری جمجمه پیدا کنی فک کنم تا بذاری اون یکی چرخ دنده فعال بشه بعد که اونم معماش حل شد دروازه های shambala باز میشه باید با موتور سریع ازش رد شی وگرنه دوباره بسته میشه.

ممنون
اون دایره اولی کله شیر رو گذاشتم مچ شد و چرخید ولی دایره دومی ( رو به رو ) که جمجمه نداره مچ نمیشه
چه کنم ؟
جمجمه برای اون هم لازمه ؟ اگه آره از کجا باید پیدا کنم ؟

ممنون
اون دایره اولی کله شیر رو گذاشتم مچ شد و چرخید ولی دایره دومی ( رو به رو ) که جمجمه نداره مچ نمیشه
چه کنم ؟
جمجمه برای اون هم لازمه ؟ اگه آره از کجا باید پیدا کنم ؟

تا اونجایی که من یادمه تو همون مسیر که میری یه جا هست باید یه سنگی رو از بالا به پایین پرت کنی تا راه زیر پات خالی بشه میری اونجا جمجمه رو برداری.
امیدوارم کمک کنه بهت.

سلام به همه - دوستان من تا الان هیچ کدوم از شماره های tomb raider رو بازی نکردم - میخواستم ببینم این بازی چطوریه کلا ؟

ارزش گرفتن داره ؟ امتیازش از 1 یا 2تا سایت معتبر چند بوده ؟ داستان و گیم پلی برام خیلی مهمه - داستان و گیم پلی خوبی داره ؟

ممنون.

تا اونجایی که من یادمه تو همون مسیر که میری یه جا هست باید یه سنگی رو از بالا به پایین پرت کنی تا راه زیر پات خالی بشه میری اونجا جمجمه رو برداری.
امیدوارم کمک کنه بهت.

ممنون حل شد :d

سلام به همه - دوستان من تا الان هیچ کدوم از شماره های tomb raider رو بازی نکردم - میخواستم ببینم این بازی چطوریه کلا ؟

ارزش گرفتن داره ؟ امتیازش از 1 یا 2تا سایت معتبر چند بوده ؟ داستان و گیم پلی برام خیلی مهمه - داستان و گیم پلی خوبی داره ؟

ممنون.

این بازی در جنگل ها و معبدها انجام میشه و باید برای رفتن به مرحله بعد معماهای اونجارو حل کنید
بازی در کل بد نیست برای کسی که معمایی دوست داره . شما نسخه آخریش رو بگیر . امتیازش هم یادم نیست ولی فکر کنم همشون بالای 7 بودن

ممنون.

همه ی بازی ها تو سبک اکشن ادونچر هستن.اکشن خیلی خوبه ولی به پای انچارتد نمی رسه.بازی پر از صحنه های سینمایی.QTE هم وجود داره.معما های بازی فوق العاده خوش ساخت و منطقی هستن در کل بازی هست که واقعا ارزش داره.
تمام بازی ها هم 8 به بالا گرفتن.

این بازی در جنگل ها و معبدها انجام میشه و باید برای رفتن به مرحله بعد معماهای اونجارو حل کنید
بازی در کل بد نیست برای کسی که معمایی دوست داره . شما نسخه آخریش رو بگیر . امتیازش هم یادم نیست ولی فکر کنم همشون بالای 7 بودن

همه ی بازی ها تو سبک اکشن ادونچر هستن.اکشن خیلی خوبه ولی به پای انچارتد نمی رسه.بازی پر از صحنه های سینمایی.QTE هم وجود داره.معما های بازی فوق العاده خوش ساخت و منطقی هستن در کل بازی هست که واقعا ارزش داره.
تمام بازی ها هم 8 به بالا گرفتن.

خیلی ممنون - فقط یه چیزی - داستانش چجوریه , جالب و جذاب هست ؟(منظورم underworld هستش) - گفتم که داستان برام خیلی مهمه ...

بازم ممنونم.

چه خبر حاج رضااااا:d

از نظر داستان باید اول Legend رو بازی کنی بعد اینو ، چون داستانش ادامه ی Legend ه...

ولی تونستی شماره های قبلی رو هم بازی کن ، رو دست TR بازی کم پیدا میشه.>:d<

چه خبر حاج رضااااا:d

از نظر داستان باید اول Legend رو بازی کنی بعد اینو ، چون داستانش ادامه ی Legend ه...

ولی تونستی شماره های قبلی رو هم بازی کن ، رو دست TR بازی کم پیدا میشه.>:d<

نوکرتم داش بهزاد گل ... دمت گرم بابت راهنمایی ;):-*:d

داستانش خیلی عالی نیست ولی تا اخر بازی player رو با خودش جلو میاره.

ممنون دوست عزیز.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or