عجب
حالا چطور هست ؟خيلي كه علمي تخيلي نيست!؟يا هست!؟:dپس اينم مثل انچارتد ها اخراش ماورايي ميشه!؟:d
از تنها قسمت انچارتد كه اصلا خوشم نمياد بخش هاي ماوراييشه
به نظرم توجيه مناسبي نداره اين ماورايي شدن بازي!(من تو سه تا انچارتدهارو ميگم)خیلی خیلی هم نه . یه جورایی تو همون مایه های انچارت

باو نیما بچه ها نتونستن خوب قانعت کنن
باور کن چیز خاصی نیست و اصلا بنظر من معنی ماورایی نمیده
بازی واقعاً قشنگه , دارم خودمو از شر تروفی های آنلاین خلاص میکنم و به اون صورت سراغ کمپین نرفتم , بازی واقعاً طراحی عالی داره :d تموم کنم میام نظرمو میگم منتظر باشین :d xD
دلیل اصلی نگرفتن بازی روی PS3 واسه من همین بود ، چون پلت نمیشه کرد :dبابا تريلراشو ديدم!ي قول بي شاخو دم ميفته به جونت!باو نیما بچه ها نتونستن خوب قانعت کنن
باور کن چیز خاصی نیست و اصلا بنظر من معنی ماورایی نمیده

همينو بگو!كاش این بازی مولتی پلیر نداشت , مطمئنم امتیازات خیلی بالاتر میرفت , آخه این مولتی پلیر مزخرف چیه گذاشتین برا بازی به این خوبی![]()

کاری ندارهیه تروفی داره باید تا لول 60 بری آنلایندلیل اصلی نگرفتن بازی روی PS3 واسه من همین بود ، چون پلت نمیشه کرد :d
همون رو xbox تمومش کردم !

زمان لازم برای گرفتن تروفی ها:80 ساعت(15 ساعت سینگل پلیر و 65 ساعت مولتی پلیر)کاری نداره
2 روز بازی کنی لولت 100 میشه![]()

زمان لازم برای گرفتن تروفی ها:80 ساعت(15 ساعت سینگل پلیر و 65 ساعت مولتی پلیر)
![]()

آقا حرف نداره :d , یه اکشن ادونچر عالی , موسیقی و صداگذاری عالی , طراحی مراحل واقعاً حیرت آور , گیمپلی اعتیاد آور , گرافیک عالی , شخصیت پردازی عالی , داستان هم تا این 3-4 ساعتی که زدم عالی بوده , اینجوری هم که میگین نیست , من که فعلاً به هیچ غول بی شاخ و دمی مواجه نشدم و فقط آدمیزاد و گرگ و خرگوش اومدن سمت ـم :d بعضی قسمت ها یه منظره از کوهستان و آبشار و دره و اینا همش ریل تایم میاد جلوتون که فک ـتون رو نمیتونین جمع و جور کنین :d روی شخصیت لارا حسابی کار شده و واقعاً باهاش ارتباط برقرار میکنین :d کاش این بازی مولتی پلیر نداشت , مطمئنم امتیازات خیلی بالاتر میرفت , آخه این مولتی پلیر مزخرف چیه گذاشتین برا بازی به این خوبی![]()