Tomb Raider | PS3

@محـمد
اها اون كه صد در صد!عمق رو باهات كاملا موافقم..موندگار نيستن اينجور بازيا ولي برانكه مثلا ١٠ ساعت وقت صرفشون كني ي بار تمومشون كني ارزش دارن...
مثل خيلي از فيلم هاي پر سرو صداي هاليوود.... شاهكار نيستن!عالي هم نيستن!خيليم زود فراموش ميشن!اما ارزش يك بار ديدن رو دارند اكثرا!
اينجوري كه تو انتقاد كردي ياد اشخاصي افتادم كه وسط فيلم سينما رو ترك ميكنن!:d
دقيقا باهات موافقم كه بازي هاي اكشن برانكه نشون بدن خيلي عمق دارن و پيچيده ـن سعي ميكنن يجوري إلمان هاي rpg رو قاطي گيم پليشون كنن كه اكثرا انچنان موفق هم نميشن..

@ احـسـان
اون كه صد در صد..
فاركراي حداقل تكليفش با خودش مشخص بود
واسه اين مثالشو زدم كه احساس كردم محمد گيرش فقط به تلفيق إلمان هاي rpg تو گيم پلي اكشنه...

این تاپیک های بازی های Ps3 خوبیش اینه که همه خودی هستن راحت میشه آدم حرفش رو بزنه :دی
حرف من اینه که بازی های این شکلی , از فارکرای 3 بگیر تا همین توم ریدر همشون سطحی هستن . به قول معروف اون مزه قدیم رو ندارن :دی . الان خود اونایی که از این بازی ها خوششون اومده از خودشون سوال کنن . 6 ماه دیگه یکی ازشون بپرسه بهترین بازی هایی که تا الان بازی کردی چیا بوده کسی میگه فارکرای 3 یا توم ریدر ؟ بعید میدونم .خیلی زود فراموش میشن ...
مشکلم همینه با این دسته بازی ها . عمق کافی رو ندارن و میان با یک سری اضافات بی هدف و بیخود تایم بازی رو اضافه میکنن . یکی مثل بتمن با جمع کردن علامت سوال :دی یکی با کشتن خرگوش و این چیزا ولی هدفی نیست پشتشون . چرا اگه تو همین توم ریدر 4 تا NPC بودن تو مپ که باید قوی تر میشدی تا بتونی شکستشون بدی و یه آیتم خفن Drop کنن اون وقت المان های RPG توش معنی پیدا میکرد .
نمونه عالیه یه بازی هدف دار تو همین سبکی که فارکرای میخواسته توش پا بزاره این Borderlands ـه ( که من یکش رو بازی کردم . میدونم دو هم همون مسیر رو رفته ) .
یعنی یه بازی اول شخص با المان های RPG ـه واقعی . یه دنیای تقریبا Open World که توش جمع کردن XP و آیتم معنی میده . خواستی از یه مسیر رد بشی طرف میاد یه ذربه میزنه لش و پشت میکنه اونجاست که میری lvl up و بازی مزه میده :دی
در کل من به نظر دوستان احترام میزارم ولی بچه ها سعی کنید یه کم تنوع بدید به خودتون کلی بازیه خوب دیگه تو بازار هست که مثل اینا سر و صدا نمیکنن ولی تو خیلی زمینه ها بهتر هستن .
حرفات درسته
واقعا بازیهایی که الان نسخه جدیدشون اومده ادم به نسخه های قبی نگاه میکنه یه جورایی حالش به هم می خوره
واسه همینم این بازی سازا اگه میخوان فروش بیشتر داشته باشند یه بازی که ماله 10 ساله پیشه رو اینقدر کش ندن و یه بازی جدید با یه عنوان جدید بسازن چون هر باز یه نسخه جدید تر میدن شاید بازیکنا تو مرحله اول ازش لذت ببرن اما بیشتر ازش دلسرد میشن
نمونش همین هیتمن ابسلوشن که قبلا چی بود و الان چی شد
همین بازی هم مشکلاتی داشت در واقع من وسطای بازی ازش خسته شدم و هی منتظر بودم تموم شه این بازی چون خیلی زود یکنواخت میشه

آقا من همین دیشب ساعت 2 تمومش کردم. بخاطر اینکه خدمت سربازی هستم فقط شب ها ساعت 9 به بعد می تونستم بازیش کنم ولی هر موقع شروعش می کردم بشدت درگیرش می شدم ...
در یک کلام فوق العاده بود. دم کریستال داینامیکس گرم ! عاشق بازی شدم. روی 78% تمومش کردم.

درسته این بازی کمی تکراری شده تام رایدر سابق نیست . گرافیکش بد نیست ولی تکلیفش معلوم نیست قبلا بیشتر فکرو در گیر میکرد الان تهاجمی شده. این قسمتش برای کسایی جالبه که اولین بار قسمتی از این داستان و بازی میکنن. برای کسایی که مثله من تمامه نسخه های پلی استیشن 1.2.3 و پی سی بازی کردن جالب نیست و انتظاره بیشتری از سبک بازی میرفت دیگه فکرو واسه طی کردن مراحل در گیر نمیکنه. خیلی راحت مراحل طی میشه .وقتی یه بازی سریالی میشه بازیکن انتظار داره قسمت جدید سخت تر و رازو رمز بیشتری داشته باشه نه اینکه این قسمت از قبلی راحت تر باشه. من 99% بازی تموم کردم . نمیخوام بگم بد بود . ولی انتظار داشتم سخت تر باشه. و در مورد چهره لارا . دوست داشتم بازی زنده تر بود با اون همه رودخونه .نهر ..چرا همیشه چهرش کثیف بود .الان آقایون میگنن دختر امده نظر داده به فکره قیافه لارا هستیش :))

بخش انلاین هم دارد که تا 8 نفر قابلیت دارد
معلوم نیست چی گنجوندن توش
برای پلاتینوم هم کد انلاین می خواد
کلا انلاین به این بازی نمیاد
ذات این بازی تک نفر هست
8 نفر دیگه مسخره میشه
مگه ندای وظیفه هست

ابنجا گیرم!
69838830678664082432.jpg

@ batman-love

اون گالون های زرد رو همه رو فکر کنم 4 تایی باشه بردار بنداز توی اون بالابر ، بعد اون بالابر میاد پایین ( پایین همین سنگی که روش توی عکس ایستادی ) برو توش حالا اندفعه همه اون گالون های زرد رو بنداز بیرون از توی بالابر بعد اون موقع سبک شده میخواد بره بالا ولی چون روش ایستادی نمیره ، سریع بعد از اینکه بالابر خالی شد و فقط خود لارا روش ایستاده بپر روی این سنگ سمت چپی که از بالابر بالا تره و توی عکس روش ایستادی بعد بالابر سریع داره میره بالا همون لحظه که بالابر بهت نزدیک شد بپر روش و سریع لبه اون دیوار که باید ازش بری بالا رو بگیر و بعد هم که به اون صندوق طلا میرسی ..
امیدوارم کمکی کرده باشم ! :d;)

بالاخره بازی رو به آخر رسوندم
اولین tomb raider بود که بازی کردم!
عالی بود،هم از لحاظ داستان و هم گرافیک و گیم پلی
زمان بازی هم مناسبه نه بیش از حد کش دار و نه کوتاه و گذار
از اون دسته بازیهاست که دوست داری چندین بار تجربش کنی
10 درصد پایانی بازی هیجان بالا و لذت خاصی داشت
بد نبود مواردی رعایت میشد به عنوان مثال مواقعی که تجهیزات نداشتی وسیله ای مثل کارد همراهت باشه تا در مقابل دشمن از خودت دفاع کنی البته اگه با محارت بالا بازی کنی نیازی به سلاح سرد جانبی نیست
با تشکر از دوست عزیز criminal بابت راهنمایی

Tomb-Raider-2013-Wallpaper-HD.jpg

آخرین ویرایش:
حاجی ما رو نمودی تا بازی رو تموم کردی ها ! :دی همه معماهات رو Tomb Raidered کردی حالا ؟

منم خیلی وقته بازیش رو تموم کردم ولی عجیب دلم باهاشه. زورم میاد یه دست دوم PS3 ـش رو بگیرم ... PS4 که خریدم یه نسخه HD ـش رو میخرم. :دی
لامصب یه جوری بود دلت می خواست کل بازی رو با تیرکمون بری جلو و تموم کنی ...

دوستان من تقریبا 15% از بازی رو رفته بودم که نمیدونم چی شد ی روز که میخواستم ادامه بدم ب درصدش توجه نکردم وقتی شروع کردم دیدم اولشه زود خارج شدم دوباره بازش کردم که زده صفر در صد.
حالا چکار کنم.
The Last Of Us . This Is The Game

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or