Tomb Raider | PC

بلاخره شایعات به پایان رسید و بازی به طور رسمی تایید شد از نکاتی که به ان می شود اشاره کرد این هست که این شماره بر خلاف شماره های قبلی بدون هیچ پسوندی هست یعنی TOM RAIDER
بازی توسط استدیو Crystal Dynamics در دست ساخت هست
داستان بازی در جزیره مرموز و اسرار امیزی اتفاق می افتد که لارا برای زنده ماندن باید تلاش زیادی کند

از نکات جالب بازی عوض شدن چهره لارا نسبت به شماره قبل هست و همچنین ریبوت شدن کل بازی
جالب تر اینکه ظاهر سایت هم عوض شده

تصاویر:

85188.jpg

تریلر های منتشر شده !

Tomb Raider E3 2012 Stage Demo

New Friends Gameplay Video - Tomb Raider

Survivors Trail Gameplay Video - Tomb Raider

امروز شرکت Crystal Dynaics سازنده بازی Tomb raider، سیستم مورد نیاز نسخه PC این عنوان را اعلام کرد.
این بازی بر اساس سیستم شبکه Steam خواهد بود و همچنین نسخه PC این بازی دارای High Resolution Textures و پشتیبانی از DirectX 11 است.

سیستم مورد نیاز این بازی به شرح زیر اعلام شده است:

Minimum system requirements for PC:
-----------------------------
Windows XP Service Pack 3, Windows Vista,7,8 (32bit/64bit)
DirectX 9 graphics card with 512Mb Video RAM:
AMD Radeon HD 2600 XT
nVidia 8600
Dual core CPU:
AMD Athlon64 X2 2.1 Ghz (4050+)
Intel Core2 Duo 1.86 Ghz (E6300)
1GB Memory (2GB on Vista)

Recommended system requirements for PC:
-----------------------------
Windows Vista, Windows 7 or Windows 8
DirectX 11 graphics card with 1GB Video RAM:
AMD Radeon HD 4870
nVidia GTX 480
Quad core CPU:
AMD Phenom II X2 565
Intel Core i5-750
4GB Memory

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
اين سوال دومه منه ، اوليشو دوستان با بزگواري راهنمايي كردند و انجام شد
الان تو اين قسمت كه يه آسانسور فلزي خيلي بزرگ هست كه خراب شده و گير كرده ، فكر كنم بايد راهش بندازي دوباره كه چيزي ب ذهنم نميرسه وقتي هم كه q رو ميزنم چهار تا موتور آسانسور رو كه در چهار گوشه بالا كابين هست رو نشون ميده ، از دوستان كسي متوجه شد ، راهنمايي كنه

Sent from my iPad using Tapatalk HD

باید برید تو طبقات مختلف و هی اسانسور رو پایین بالا کنید وهمون چهار تا موتور رو بشکونی!

من که بازی رو تموم کردم یه 9.5 بهش می دم خیلی خیلی با بازیش حال کردم. این amd دارها بسشونه دیگه چقدر فریم می خوان پس انویدیا چی؟

اینجا راهنمایی می‌کنید هرچی این نورافکن رو میشکم بالا سریع میاد پایین نمی‌تونم برم جایی:
باید قایقی که اون کنار هست رو بیاری نزدیک اون نورافکن بعدش نورافکن رو میاری بالا تا بیاد روی قایق اگر هم مشکل داری توی حرکت دادن قایق بگو بیشتر راهنمایی کنم

اینجا راهنمایی می‌کنید هرچی این نورافکن رو میشکم بالا سریع میاد پایین نمی‌تونم برم جایی:
همینجوری که تو عکس ایستادی به سمت راست نگاه کن، یه مانع میبینی، با شات گان بترکونش، بعدش برو تو همون نقطه بایست، با تیرکمون به سمت اون قایق شلیک کن تا با طناب بکشیش سمت خودت، وقت رسید جلوت بپر روش و برگرد و به پشت سرت نگاه کن و بپر (که نزدیک اون چراغه) ، بعدش یه بار چراغو بکش بالا و تو همون فرصت از آب عبور کن تا به سمت مقابل چراغ برسی (نسبت به عکس گفتم)، دوباره با تیرکون قایقو بکش طرف خودت تا برسه زیر چراغ، یه بار دیگه چراغو بکش بالا و تو همون فرصت قایقو بکش زیرش تا دیگه نیوفته تو آب :)

آقا آپدیت 314.22 انویدیا رو بگیرین فریم ریت بازی رو عالی می کنه ..
من الان با 560ti تقریبا روی نهایت تنظیمات 30 فریم میگیرم که رضایت بخشه ...
آپشن مو هم روی TRESSFX هستش ...

آخرین ویرایش:
آقا آپدیت 314.22 انویدیا رو بگیرین فریم ریت بازی رو عالی می کنه ..
من الان با 560ti تقریبا روی نهایت تنظیمات 30 فریم میگیرم که رضایت بخشه ...
آپشن مو هم روی TRESSFX هستش ...

دوست عزیز من 550ti دارم و با درایو 314.21 30الی33 فریم میگرفتم.
این درایو جدیدو امتحان نکردم.البته بزودی امتحان میکنم:d

خب بازی رو به همراه RE6 خریدم ... تنها تعریفی که میشه از بازی کرد یک کلمه : " فوق العاده و معرکه بود"
تیر و کمانش فوق العادست ... پرش و فیزیک بازی کلیوم عالی :d
گرافیک جز نمره ی 10 حقش نیست ...

آپدیت گرافیکی که قرار بود برای کارت های AMD بیاد که افزایش فریم بده نیومد ... ؟

آخه لهنتی بخاطر یک آپشن مو 20 فریم تاثیر داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or