Tomb Raider | PC

بلاخره شایعات به پایان رسید و بازی به طور رسمی تایید شد از نکاتی که به ان می شود اشاره کرد این هست که این شماره بر خلاف شماره های قبلی بدون هیچ پسوندی هست یعنی TOM RAIDER
بازی توسط استدیو Crystal Dynamics در دست ساخت هست
داستان بازی در جزیره مرموز و اسرار امیزی اتفاق می افتد که لارا برای زنده ماندن باید تلاش زیادی کند

از نکات جالب بازی عوض شدن چهره لارا نسبت به شماره قبل هست و همچنین ریبوت شدن کل بازی
جالب تر اینکه ظاهر سایت هم عوض شده

تصاویر:

85188.jpg

تریلر های منتشر شده !

Tomb Raider E3 2012 Stage Demo

New Friends Gameplay Video - Tomb Raider

Survivors Trail Gameplay Video - Tomb Raider

امروز شرکت Crystal Dynaics سازنده بازی Tomb raider، سیستم مورد نیاز نسخه PC این عنوان را اعلام کرد.
این بازی بر اساس سیستم شبکه Steam خواهد بود و همچنین نسخه PC این بازی دارای High Resolution Textures و پشتیبانی از DirectX 11 است.

سیستم مورد نیاز این بازی به شرح زیر اعلام شده است:

Minimum system requirements for PC:
-----------------------------
Windows XP Service Pack 3, Windows Vista,7,8 (32bit/64bit)
DirectX 9 graphics card with 512Mb Video RAM:
AMD Radeon HD 2600 XT
nVidia 8600
Dual core CPU:
AMD Athlon64 X2 2.1 Ghz (4050+)
Intel Core2 Duo 1.86 Ghz (E6300)
1GB Memory (2GB on Vista)

Recommended system requirements for PC:
-----------------------------
Windows Vista, Windows 7 or Windows 8
DirectX 11 graphics card with 1GB Video RAM:
AMD Radeon HD 4870
nVidia GTX 480
Quad core CPU:
AMD Phenom II X2 565
Intel Core i5-750
4GB Memory

آخرین ویرایش:
خیلی ممنون از همه
من بازی رو امروز گرفتم ولی با وجود TressFX فقط بعضی جاها که دوستمون هم گفت مثلا موقع aim فریم میره رو 40 ولی بقیه جاها 55 تا 60 هست پایین تر نمیاد
بازی فوق العاده قشنگ هست
فقط یه سوال دیگه دوستان نسخه های قبلی هم از این بازی هست ؟ من کلا با این سری اشنا نیستم
TR خیلی قدیمیه ولی اینی که الان داری بازی میکنی ریبوت هست و کلا انگار از نو شروع شده!
ولی نسخه های قبلی بشدت سلیقه ای هست و خیلی با این نسخه فرق داره، این نسخه پر از صحنه های اکشن و جنگی هست و کمی هم معما داره که خیلی سادس ولی مثلا Underworld 2008 تقریبا میشه گفت 90% ـش معما حل کردنه مثلا یک محیط خیلی بزرگ بهت میده و برای گذشتن از در و رفتن به مرحله بعد کلی باید از درو دیوار بالا بری فلان چیزو فعال کنی بیای پایین بری اونطرف یک چیز دیگه رو فعال کنی تا بعد از 2 ساعت بتونی اون درو باز کنی و بشدت حوصله میخواد که من یکی با این که عشق این TR جدیده ـم نتونستم تحملش کنم! :دی

البته خیلیا هم بودن که همون TR معمایی قدیمی رو دوس داشتن!

- - -ویرایش - - -

سلام
دوستان این tressfx فقط روی کارتهای amd هست یا روی همه کارتها هست؟
دو پست بالاترو چک میکردی برادر :دی
برا تمام کارتا هست اما همونطور که دوستمون گفت در اصل تکنولوژیش مال AMD هست!

آقا تو منوی بازی یه محیط رو نشون میده، که جنگل مانند ــه و کوه های بلند با فاصله از هم قرار گرفتند، یکی از محیط های بازی هست، من بازی رو حذف کردم الان هرچی گشتم این تصویر رو پیدا نکرده کسی میتونه کمک کنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or