Tomb Raider | PC

بلاخره شایعات به پایان رسید و بازی به طور رسمی تایید شد از نکاتی که به ان می شود اشاره کرد این هست که این شماره بر خلاف شماره های قبلی بدون هیچ پسوندی هست یعنی TOM RAIDER
بازی توسط استدیو Crystal Dynamics در دست ساخت هست
داستان بازی در جزیره مرموز و اسرار امیزی اتفاق می افتد که لارا برای زنده ماندن باید تلاش زیادی کند

از نکات جالب بازی عوض شدن چهره لارا نسبت به شماره قبل هست و همچنین ریبوت شدن کل بازی
جالب تر اینکه ظاهر سایت هم عوض شده

تصاویر:

85188.jpg

تریلر های منتشر شده !

Tomb Raider E3 2012 Stage Demo

New Friends Gameplay Video - Tomb Raider

Survivors Trail Gameplay Video - Tomb Raider

امروز شرکت Crystal Dynaics سازنده بازی Tomb raider، سیستم مورد نیاز نسخه PC این عنوان را اعلام کرد.
این بازی بر اساس سیستم شبکه Steam خواهد بود و همچنین نسخه PC این بازی دارای High Resolution Textures و پشتیبانی از DirectX 11 است.

سیستم مورد نیاز این بازی به شرح زیر اعلام شده است:

Minimum system requirements for PC:
-----------------------------
Windows XP Service Pack 3, Windows Vista,7,8 (32bit/64bit)
DirectX 9 graphics card with 512Mb Video RAM:
AMD Radeon HD 2600 XT
nVidia 8600
Dual core CPU:
AMD Athlon64 X2 2.1 Ghz (4050+)
Intel Core2 Duo 1.86 Ghz (E6300)
1GB Memory (2GB on Vista)

Recommended system requirements for PC:
-----------------------------
Windows Vista, Windows 7 or Windows 8
DirectX 11 graphics card with 1GB Video RAM:
AMD Radeon HD 4870
nVidia GTX 480
Quad core CPU:
AMD Phenom II X2 565
Intel Core i5-750
4GB Memory

آخرین ویرایش:
بهتریــــــــــــــنه این بازی. =d>=d>=d>

توی این طوفان بازی های ناب که توی سال اخیر و اوایل امسال اومدن مخصوصا شماره سه های هر بازی، این بازی بهترین و خوش ساخت ترین و زیباترین بازی ای بوده که انجام دادم. از داستان و شخصیت پردازی گرفته تا اکشن و تنوع اسلحه ها و گرافیک و فیزیک و کاراکتر دشمن ها و اینکه اینقدر راغب میشی ادامه ش بدی. یادمه یکی از دوستان در همین تاپیک به درستی گفته بود این بازی مثل یه فیلم سینمایی میمونه و من که در مورد چند تا بازی این اصطلاحو شنیده بودم باورم نشد و عمرا فکر نمیکردم اینطوری باشه ولی واقعا همینجوریه. فکر میکنی شخصیت اول یه فیلم سینمایی رو داری هدایت میکنی. هیچ چی کم نداره. البته بگم که هنوز پنجاه درصدشو!! رفتم و تمومش نکردم. چیزی که عالیه اینه که حتی اینهمه دشمن خسته ت نمیکنن و اینقدر اسلحه ها تنوع دارن و لذت بخشه جنگیدن باهاشون که کیف میکنی و همینطور محیط ها از آفتاب و سایه گرفته تا برف و آتیشی! منتها واقعا بعضی جاها آدم از اینهمه اکشن خسته میشه. مثلا وقتی دهنت سرویس میشه که از یه جهنم در بری و بپری تو یه هلیکوپتر و تازه بعد از اون...

آدم دوست داره لارا بره بشینه کنار ساحل پاهاشو بندازه رو هم، هندزفری بذاره تو گوشش، یه اسلایس پیتزا بگیره دستش یه دل سیر بخوابه! :|

آخرین ویرایش:
همین الان بازیش تموم شد!!!
هیچ ایراد جدی به بازی وارد نبود و تا حالا بهترین عنوان 2013 بود که بازی کردم!!
فقط یه ایراد کاملا جدی داشت,اونم پرشهای لارا بود!!
خیلی زیادی میپرید,کامل تو ذوق میزد!!:|
یه سوال,هیچ جایی از بازی اعلام نکرد که امپراطوری یاماتای حدودای چه سالی بوده؟؟؟:-/

من تقریبا آخرای بازی هستم ولی نمیدونم چرا این آپگریدها هنوز قفلن و نمیتونم بازشون کنم ؟

کار خاصی باید انجام بدم تا اجازه باز کردن اینارو بده ؟
===================================
با باز کردن یه آپدیت دیگه مشکل رفع شد:d

آخرین ویرایش:
عکستون خیلی واضح نیست. یعنی نمیدونم کجای بازی هستید بیشتر توضیح بدین شاید بتونم کمکتون کنم.!
جایی که از آتش سوزی فرار می‌کنیم بعد می‌رسیم به یک جایی که یک نورفاکن است که نمیشه بهش شلیک کرد نور رو می‌ندازه روی لارا پایینم هم یک تیربار که تا نور میفته روی لارا هی شلیک می‌کنه

جایی که از آتش سوزی فرار می‌کنیم بعد می‌رسیم به یک جایی که یک نورفاکن است که نمیشه بهش شلیک کرد نور رو می‌ندازه روی لارا پایینم هم یک تیربار که تا نور میفته روی لارا هی شلیک می‌کنه

خوب اینکه کاری نداره توی راه کلی کاور هست هی از این کاور به اون کاور برو جلو سمت راست جلوت یه دیوار هست که تیکه تخته های زرد روشه از اون برو بالا اونجا یه طناب هست با اون برو اونور دقیقا جلوی تیربار ظاهر میشی ولی جلوش دواره حالا بقل اون در و دیوار یه پنجرست که از توش تیربار معلومه حالا با نارنجک انداره تفنگت بهش بزن اونجا رد میشه

خوب اینکه کاری نداره توی راه کلی کاور هست هی از این کاور به اون کاور برو جلو سمت راست جلوت یه دیوار هست که تیکه تخته های زرد روشه از اون برو بالا اونجا یه طناب هست با اون برو اونور دقیقا جلوی تیربار ظاهر میشی ولی جلوش دواره حالا بقل اون در و دیوار یه پنجرست که از توش تیربار معلومه حالا با نارنجک انداره تفنگت بهش بزن اونجا رد میشه
از بین ببرم با چی عسک رو نگاه کنی میگه باید با نارنج انداز یک کاری کنم ولی نمی‌گه چیکار من اینجا موندم

از بین ببرم با چی عسک رو نگاه کنی میگه باید با نارنج انداز یک کاری کنم ولی نمی‌گه چیکار من اینجا موندم

دوست عزیز شما بااون قسمت که الان جلوته کار نداشته باش.اون یه جعبس که گلوله نارنجک توشه.
شما میری جلو پنجره مقابل و با نارنجک تفنگت اون آدمی که پشت جوشکا نشسترو میزنی.و تمام

سلام دوستان
اين سوال دومه منه ، اوليشو دوستان با بزگواري راهنمايي كردند و انجام شد
الان تو اين قسمت كه يه آسانسور فلزي خيلي بزرگ هست كه خراب شده و گير كرده ، فكر كنم بايد راهش بندازي دوباره كه چيزي ب ذهنم نميرسه وقتي هم كه q رو ميزنم چهار تا موتور آسانسور رو كه در چهار گوشه بالا كابين هست رو نشون ميده ، از دوستان كسي متوجه شد ، راهنمايي كنه

Sent from my iPad using Tapatalk HD

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or