Tomb Raider | PC

بلاخره شایعات به پایان رسید و بازی به طور رسمی تایید شد از نکاتی که به ان می شود اشاره کرد این هست که این شماره بر خلاف شماره های قبلی بدون هیچ پسوندی هست یعنی TOM RAIDER
بازی توسط استدیو Crystal Dynamics در دست ساخت هست
داستان بازی در جزیره مرموز و اسرار امیزی اتفاق می افتد که لارا برای زنده ماندن باید تلاش زیادی کند

از نکات جالب بازی عوض شدن چهره لارا نسبت به شماره قبل هست و همچنین ریبوت شدن کل بازی
جالب تر اینکه ظاهر سایت هم عوض شده

تصاویر:

85188.jpg

تریلر های منتشر شده !

Tomb Raider E3 2012 Stage Demo

New Friends Gameplay Video - Tomb Raider

Survivors Trail Gameplay Video - Tomb Raider

امروز شرکت Crystal Dynaics سازنده بازی Tomb raider، سیستم مورد نیاز نسخه PC این عنوان را اعلام کرد.
این بازی بر اساس سیستم شبکه Steam خواهد بود و همچنین نسخه PC این بازی دارای High Resolution Textures و پشتیبانی از DirectX 11 است.

سیستم مورد نیاز این بازی به شرح زیر اعلام شده است:

Minimum system requirements for PC:
-----------------------------
Windows XP Service Pack 3, Windows Vista,7,8 (32bit/64bit)
DirectX 9 graphics card with 512Mb Video RAM:
AMD Radeon HD 2600 XT
nVidia 8600
Dual core CPU:
AMD Athlon64 X2 2.1 Ghz (4050+)
Intel Core2 Duo 1.86 Ghz (E6300)
1GB Memory (2GB on Vista)

Recommended system requirements for PC:
-----------------------------
Windows Vista, Windows 7 or Windows 8
DirectX 11 graphics card with 1GB Video RAM:
AMD Radeon HD 4870
nVidia GTX 480
Quad core CPU:
AMD Phenom II X2 565
Intel Core i5-750
4GB Memory

آخرین ویرایش:
تا 16% بازی ( به برف میرسی) رو بازی کردم، کلمه ی فوق العاده که گفتم واقعا برازندش هست.

دوست ندارم زود بازی رو تموم کنم. بازی بسیار بسیار زیبا کار شده، باگ هم طبیعی هست گرچه خیلی جزئی میباشد و توی هر بازی ای از این جزئیات میبینیم.
حقش هست که نامزد و حتی برنده بهترین ها باشه...

بعد از تمام شدن بازی میتونم بگم خیلی خوب بود هم گیم پلی,گرافیک و کرکتر که عالی بود ولی من دلم برای نسخه های کلاسیک بازی تنگ شده اون معماها و مراحل ...........ماجراجویی ها ..
به شخصه با صحنه های اکشن بازی اصلا کیف نکردم مخصوصا تام رایدری که با انسان درگیر بشه تام رایدر نیست و جای معماها کاملا حس میشد اگه معمایی هم بود خیلی ساده و گذری بود.....
خبری از مراحل زیر آب و تیر اندازی با دو تفنگ هم که مشخصه اصلی تام رایدر بود خبری نبود.

بعد از تمام شدن بازی میتونم بگم خیلی خوب بود هم گیم پلی,گرافیک و کرکتر که عالی بود ولی من دلم برای نسخه های کلاسیک بازی تنگ شده اون معماها و مراحل ...........ماجراجویی ها ..
به شخصه با صحنه های اکشن بازی اصلا کیف نکردم مخصوصا تام رایدری که با انسان درگیر بشه تام رایدر نیست و جای معماها کاملا حس میشد اگه معمایی هم بود خیلی ساده و گذری بود.....
خبری از مراحل زیر آب و تیر اندازی با دو تفنگ هم که مشخصه اصلی تام رایدر بود خبری نبود.

حرفتون کاملا درسته دوست عزیز.
ولی در مرحله آخر که اون جادوگرو میکشی یه لحظه لارا با دو تفتگ شلیک میکنه:d که شمارو باید یاد تام رایدرهای گذشته بندازه

منم بازی رو تموم کرد ... البته به 100% نشد بریسیم .. بعضی جاهاش دیگه انقدر میخواستی ببینی بعدش چی میشه وقت نمیشد بری محیط رو برای collectible
ها بگردی ! لول
بازیش خیلی عالی بود ... درسته مقداری مشخصه های lara قبلی مثل تفنگش و ... ازش حذف شده اما به نظرم همچین ایده بدی هم نبوده ! به هر حال تغییر لازمه :D
طراحی خوده لارا که به نظرم عالی بود ... یعنی اثلا از قبلی هم بهتر بود !!!! دیالوگها و حرکاتی که انجام میده خیلی بهش روح داده بود ... اینبار میشد خیلی بهتر لارا رو حس کرد ... دسته سازنده هاش درد نکنه ! کله بازی بیشتر نشون به این نشون بود که لارا جدید رو معرفی کنن ...
عناصر معمایی هم شاید ساده بود اما خوب بود ...
همین که محیطها بزرگتر بود و امکانات بیشتری میداد به نظر دیگه جای معماهای درگیر کننده خالی نبود ...
داستان هم خوب بود ... البته مقداری کلیشه بود ... اما حس خوبی داشت
بیشترین چیزی که من لذت بردم بخش طراحی هنری بازی بود که خیلی خوب بود. مخصوصا زاویه های دیدی که میدیدم عالی بود و چشم نواز مثل Village in mountain ...
اکشن بازی که به کنار لول !
کلا بازی خیلی خوب ...
منتظر Tomb Raider بعدی هستیم 100%

25580851040362514989.jpg
[/URL][/IMG]
بچه ها اینجا باید چیکار کنیم؟(اونجایی که این یارو میفته رو لارا میخواد خفش کنه یه دو تا سکانس از این عکس جلوتر). میگه دکمه E رو بزن ولی هرچی میزنم بازم طرف منو میکشه.

آخرین ویرایش:
دوستان همون اوایل بازی توی یه غار یه گرگ بهم حمله میکنه اونجا باید چی کار کنم؟
هر کاری میکنم گرگ میکشه من رو
اول فکر کنم میگه چپ و راست رو تند تند باید بزنی بعد یک دایره میاد
و یک دایره دیگه هم میاد که وقته دیاره کوچیکه رفت توی بزرگه باید F رو بزنی
همینطوری ادامه میدی تا گرگه کشته بشه

سلام. راهی هست که بشه جای همه ی گنج ها و قبر ها رو تو نقشه مشخص کرد؟ می خوام ۱۰۰ در ۱۰۰ کنم بازی رو. ارزشش رو داره.
معمولا یک Tomb رو گیربیاری و تموش کنی کل نقشه رو لو میده!
من که هر موقع یک Tomb رو رفتم نقشه پر از آیتم شد.بعشدم یک نکته شما هرکاری کنید بازم برای اولین باز بازی رو تموم کنید نمی تونید 100 درصد کنید. (مگر اینکه به مناطق قبلی Fast Travel کنید) چرا؟چون بعضی موانع هستند با لوازمی که بعدا میگیرید کنار زده میشه.اون درهای پر از خار رو که اولا بازی هم زیاده رو دیدید؟اونا مثلا با شات گان می ترکه فقط که اونم وسطای بازی دریافتش میکنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or