Tomb Raider | PC

بلاخره شایعات به پایان رسید و بازی به طور رسمی تایید شد از نکاتی که به ان می شود اشاره کرد این هست که این شماره بر خلاف شماره های قبلی بدون هیچ پسوندی هست یعنی TOM RAIDER
بازی توسط استدیو Crystal Dynamics در دست ساخت هست
داستان بازی در جزیره مرموز و اسرار امیزی اتفاق می افتد که لارا برای زنده ماندن باید تلاش زیادی کند

از نکات جالب بازی عوض شدن چهره لارا نسبت به شماره قبل هست و همچنین ریبوت شدن کل بازی
جالب تر اینکه ظاهر سایت هم عوض شده

تصاویر:

85188.jpg

تریلر های منتشر شده !

Tomb Raider E3 2012 Stage Demo

New Friends Gameplay Video - Tomb Raider

Survivors Trail Gameplay Video - Tomb Raider

امروز شرکت Crystal Dynaics سازنده بازی Tomb raider، سیستم مورد نیاز نسخه PC این عنوان را اعلام کرد.
این بازی بر اساس سیستم شبکه Steam خواهد بود و همچنین نسخه PC این بازی دارای High Resolution Textures و پشتیبانی از DirectX 11 است.

سیستم مورد نیاز این بازی به شرح زیر اعلام شده است:

Minimum system requirements for PC:
-----------------------------
Windows XP Service Pack 3, Windows Vista,7,8 (32bit/64bit)
DirectX 9 graphics card with 512Mb Video RAM:
AMD Radeon HD 2600 XT
nVidia 8600
Dual core CPU:
AMD Athlon64 X2 2.1 Ghz (4050+)
Intel Core2 Duo 1.86 Ghz (E6300)
1GB Memory (2GB on Vista)

Recommended system requirements for PC:
-----------------------------
Windows Vista, Windows 7 or Windows 8
DirectX 11 graphics card with 1GB Video RAM:
AMD Radeon HD 4870
nVidia GTX 480
Quad core CPU:
AMD Phenom II X2 565
Intel Core i5-750
4GB Memory

آخرین ویرایش:
شما از نخ بازی بیا بیرون بزن تو کار Fashion TV تا لباس مد نظرتو پیدا کنی:d

تو فشن تی وی مگه لارا رو هم نشون میدن؟؟؟:d
ولی جدا از شوخی این سیستم لباس لارا تو Underworld با این که کاملا بدون منطق بود ولی جذابیت بازی رو حسابی افزایش داده بود!!:d

تو فشن تی وی مگه لارا رو هم نشون میدن؟؟؟
:d
ولی جدا از شوخی این سیستم لباس لارا تو Underworld با این که کاملا بدون منطق بود ولی جذابیت بازی رو حسابی افزایش داده بود!!
این رفیقمون کاری با لارا نداره به لباسش کار داره ما هم آدرس دادیم لباس دوست داره معدنش اونجاس:d
اتفاقا خوب شد از اون لباس ها خبری نیس آدم حواسش پرت میشد بازی کردن فراموش میکرد مرحله اول Underworld عجب چیزی بود!:d

بخش مولتی پلیر بنظر جالب میرسه و تا اونجا که من میدونم ماکسیموم lvl ش 60 هست ( یه اچیومنت هم در همین رابطه ست ) . غیر از free for all و Team death match که هر تیمی که بتونه زوتر 25 تا کیل بگیره برنده ست یه مد جالبه دیگه هم داره که حمل جعبه medic تا محل مورد نظر هست که یه نفر باید جعبه رو حمل کنه و بقیه تا مکان مورد نظر کاورش کنن . یه بخش دیگه هم داره که هنوز انجامش ندادم :d

بخش مولتی پلیر بنظر جالب میرسه و تا اونجا که من میدونم ماکسیموم lvl ش 60 هست ( یه اچیومنت هم در همین رابطه ست ) . غیر از free for all و Team death match که هر تیمی که بتونه زوتر 25 تا کیل بگیره برنده ست یه مد جالبه دیگه هم داره که حمل جعبه medic تا محل مورد نظر هست که یه نفر باید جعبه رو حمل کنه و بقیه تا مکان مورد نظر کاورش کنن . یه بخش دیگه هم داره که هنوز انجامش ندادم :d

این مدی که باید medic رو به به مورد نظر برسونی شبیه مد artifact assault اساسین هستش .
ولی فکز نکنم کلا مولتیش به مولتی اساسین برسه

من تازه بازی دستم رسید با این سیستم خیلی خوب فریم گرفتم رو ultimate و tressfx فریم 32 گرفتم البته روی رزولیشن 720P فوق العاده نرم و روون و بدون لگ گرافیک بازی عالیه گیم پلی خارق العاده همه چیز عالی

phenum 2 x4 965
6870
8gig ddr3

از نظر گرافیکی با یه شاهکار بر روی PC طرف هستیم . بازی بسیار عالی و زیباست ... افکت های نسل جدید به خوبی در این بازی گنجانده شده .. خودم به شخصه اصلا انتظار چنین گرافیکی رو نداشتم ... دست کریستال و بر و بچ درد نکنه.:-*

از نظر گرافیکی با یه شاهکار بر روی PC طرف هستیم . بازی بسیار عالی و زیباست ... افکت های نسل جدید به خوبی در این بازی گنجانده شده .. خودم به شخصه اصلا انتظار چنین گرافیکی رو نداشتم ... دست کریستال و بر و بچ درد نکنه.:-*

اینا موتورشون خیلی Underrate شده. خدایی کُلی افکت خفن توی بازیاشون دیده میشه که تو هیچ بازی دیگه ای دیده نمیشه. بازیاشونم با گرافیک قابل قبول، Silky Smooth تشریف دارن :d

دوستان لطفا خودتونو کنترل کنید من هر وقت میبینم در مورد این هیکل و تار مو چمیدونم چیزایی دیگه که نمیتونم بگم :d صحبت میکنید بابا خانواده نشته اینجا خوبیت نداره !

امیدوارم دیگه نبینم با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or