Tomb Raider | PC

بلاخره شایعات به پایان رسید و بازی به طور رسمی تایید شد از نکاتی که به ان می شود اشاره کرد این هست که این شماره بر خلاف شماره های قبلی بدون هیچ پسوندی هست یعنی TOM RAIDER
بازی توسط استدیو Crystal Dynamics در دست ساخت هست
داستان بازی در جزیره مرموز و اسرار امیزی اتفاق می افتد که لارا برای زنده ماندن باید تلاش زیادی کند

از نکات جالب بازی عوض شدن چهره لارا نسبت به شماره قبل هست و همچنین ریبوت شدن کل بازی
جالب تر اینکه ظاهر سایت هم عوض شده

تصاویر:

85188.jpg

تریلر های منتشر شده !

Tomb Raider E3 2012 Stage Demo

New Friends Gameplay Video - Tomb Raider

Survivors Trail Gameplay Video - Tomb Raider

امروز شرکت Crystal Dynaics سازنده بازی Tomb raider، سیستم مورد نیاز نسخه PC این عنوان را اعلام کرد.
این بازی بر اساس سیستم شبکه Steam خواهد بود و همچنین نسخه PC این بازی دارای High Resolution Textures و پشتیبانی از DirectX 11 است.

سیستم مورد نیاز این بازی به شرح زیر اعلام شده است:

Minimum system requirements for PC:
-----------------------------
Windows XP Service Pack 3, Windows Vista,7,8 (32bit/64bit)
DirectX 9 graphics card with 512Mb Video RAM:
AMD Radeon HD 2600 XT
nVidia 8600
Dual core CPU:
AMD Athlon64 X2 2.1 Ghz (4050+)
Intel Core2 Duo 1.86 Ghz (E6300)
1GB Memory (2GB on Vista)

Recommended system requirements for PC:
-----------------------------
Windows Vista, Windows 7 or Windows 8
DirectX 11 graphics card with 1GB Video RAM:
AMD Radeon HD 4870
nVidia GTX 480
Quad core CPU:
AMD Phenom II X2 565
Intel Core i5-750
4GB Memory

آخرین ویرایش:
خوشبختانه من که تا اینجا مشکلی نداشتم...
دوستان تو مرحله ای که اون یارو روسه لارا رو در حال فر ار میگیریه یه دایره میاره باید چیکار کنم؟؟؟هر کاری میکنم اخرش خفش میکنه
؟؟؟

دوستان سلام...

من دیدم بیشتر دوستان مشکل داشتن با گزینه ی tress fx ولی برای من خوشبختانه هیچ مشکلی نداره گرافیکش رو روی آخرین حد گذاشتم رو رزولوشن 1600 در 900 و روون داره اجرا میشه... کارت گرافیکم هم hd7750 هستش ... بازی از نظر گرافیک فوق العادست واقعا فکر نمیکردم تا این حد زیبا باشه...

خداییش خیلی دارم با این بازی حال میکنم و امیدوارم به این زودیها تموم نشه .
یه دو سالی بود بازی به این هیجان انگیزی و توپ ندیده بودم و به نظرم بهترین بازی تو دو سال اخیره . خدایی نمره زیر 10 نامردیه اگه بهش بدن
من که دارم کیف میکنم شما انویدیا دارا منتظر پچ باشید;;):))

خوشبختانه من که تا اینجا مشکلی نداشتم...
دوستان تو مرحله ای که اون یارو روسه لارا رو در حال فر ار میگیریه یه دایره میاره باید چیکار کنم؟؟؟هر کاری میکنم اخرش خفش میکنه
؟؟؟
اره آقا منم تو این قسمت از بازی گیر کردم هر دکمه ایی رو میزنی آخرش خفش میکنه.!!!

اره آقا منم تو این قسمت از بازی گیر کردم هر دکمه ایی رو میزنی آخرش خفش میکنه.!!!

به تنظیمات کلیدهای بازی مراجعه کنید نوشته هر عکس نماینده کدوم کلید کیبورده. البته من فکر کنم اون دایره که شما میگی مربوط به کلید f باشه و باید درست سر وقت اون کلید را بزنید تا عمل کند.

من که e و f رو با هم زدم اونجارو رد کرد...;)
ولی خدایی منم خیلی وقت بود بازی به این قشنگی انجام نداده بودم.جزو شاهکارای این نسل بود.

ببین دکمه همون F هستش وقتی دایره بین اون 2تا دایره دیگه قرار گرفت سریع بزن !
یه همچین چیزی .
12278971323369417168.jpg

حالا اینه برای نمونه کشیدم تا منظورمو بفهمی . سبزه رفت بین 2تا قرمزا F رو میزنی

آقا من یه جا گیر کردم اگه کسی میدونه کمک کنه, اون مرحله که تو ساحل هستی دوستت تیر کمون فلزی رو بهت میده یکم جلوتر که میرم فاصله دور میخوام تیر رو با طناب بکارم تا سر بخورم تیره نمیرسه که بره بعد زیر منویسه new equipment requried اینو از کجا باید بگیرم؟

بچه ها دستتون درد نکنه اون قسمت رو رد کردم. میدونستم باید چه وقت بزنم ولی نمیدونستم باید چه کلید ایی رو میزدم. بدیش اینکه معلوم نمیکنه.! بازم ممنون.

تابلوی همشو رو از رو unchartedکپی کردن
عزیر من با پست اولت اومدی جنگ راه بندازی ؟؟
انقدر این 2 تا بازی رو با هم مقایسه نکنید
Uncharted راه خودش رو میره
Tomb Raider هم راه خودش رو
این طبیعی که بازی سازها از نقاظ قوت همکارانشون استفاده کنن و حتی بهینش کنن

دوستان یک قسمتی دو مرد لا را رو گرفتند باهاشون درگیر میشه از روی پل سنگی به داخل دریاچه خون میوفته وقتی راهشو پیدا میکنه به یک نشت گاز میرسه که نمیتونه بهش نزدیک بشه به یک چیزی هم اشاره میکنه هر چی Q رو میزنم متوجه نمیشم منظورش چیه میشه خواهشا راهنمائی کنید؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or