Tomb Raider | PC

بلاخره شایعات به پایان رسید و بازی به طور رسمی تایید شد از نکاتی که به ان می شود اشاره کرد این هست که این شماره بر خلاف شماره های قبلی بدون هیچ پسوندی هست یعنی TOM RAIDER
بازی توسط استدیو Crystal Dynamics در دست ساخت هست
داستان بازی در جزیره مرموز و اسرار امیزی اتفاق می افتد که لارا برای زنده ماندن باید تلاش زیادی کند

از نکات جالب بازی عوض شدن چهره لارا نسبت به شماره قبل هست و همچنین ریبوت شدن کل بازی
جالب تر اینکه ظاهر سایت هم عوض شده

تصاویر:

85188.jpg

تریلر های منتشر شده !

Tomb Raider E3 2012 Stage Demo

New Friends Gameplay Video - Tomb Raider

Survivors Trail Gameplay Video - Tomb Raider

امروز شرکت Crystal Dynaics سازنده بازی Tomb raider، سیستم مورد نیاز نسخه PC این عنوان را اعلام کرد.
این بازی بر اساس سیستم شبکه Steam خواهد بود و همچنین نسخه PC این بازی دارای High Resolution Textures و پشتیبانی از DirectX 11 است.

سیستم مورد نیاز این بازی به شرح زیر اعلام شده است:

Minimum system requirements for PC:
-----------------------------
Windows XP Service Pack 3, Windows Vista,7,8 (32bit/64bit)
DirectX 9 graphics card with 512Mb Video RAM:
AMD Radeon HD 2600 XT
nVidia 8600
Dual core CPU:
AMD Athlon64 X2 2.1 Ghz (4050+)
Intel Core2 Duo 1.86 Ghz (E6300)
1GB Memory (2GB on Vista)

Recommended system requirements for PC:
-----------------------------
Windows Vista, Windows 7 or Windows 8
DirectX 11 graphics card with 1GB Video RAM:
AMD Radeon HD 4870
nVidia GTX 480
Quad core CPU:
AMD Phenom II X2 565
Intel Core i5-750
4GB Memory

آخرین ویرایش:
خدا بیاد این نسل بعد دیگه آدم حالش ازین گرافیکای تکراری بهم میخوره ... جالبه چه کارتایی هم recommend میشه واسه این بازیا . بازی گرافیکش مثل اکثر بازیهای دیگه همون گرافیک dx9 شیش سال ‍پیشه کنسولاس بیخود سنگینش میکنن به اسم dx11 که vga سازا کارتهای بی خاصیتشونو بفروشن به ملت .
گیم پلی بد نیست ولی آدم حرصش میگیره با همچین گرافیک ساده ای افت فریم میبینه بعضی جاها .
گرافیک بازی که خیلی خوبه؟
اون همه افکت و ... رو واقعا نمیبینی!؟! معمولا کمتر بازی رو میشه پیدا کرد که اینقدر گرافیک سینماتیکی داشته باشه

البته کارت گرافیک شما Nvidia هست و بازی رو انویدیا مشکل داره و شما در حالت فول اسکرین هیچ افکتی که روی دوربین میاد رو نمیتونید ببینید و یا باید آپدیت کنید یا از اون نرم افزار استفاده کنید
اگه گرافیکشم به دلت نیست SweetFX بریز
گرافیک بازی کلی بهتر میشه با اینکه حجم پچش چند کیلوبایت بیشتر نیست!

---------- نوشته در 05:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:53 PM ارسال شده بود ----------

یک چندتا سوال راجع به بازی.
بازار اومده؟ گرافیکش خوبه؟ اوضاع FPS چجوریه؟ باز نریم بخریم ضایع بشیم. :|
5 روزه اومده
FPS دهیشم خیلی خوبه
خیالت راحت باشه بگیر
محشره بازیش

آخرین ویرایش:
آقا من یه جا گیر کردم اگه کسی میدونه کمک کنه, اون مرحله که تو ساحل هستی دوستت تیر کمون فلزی رو بهت میده یکم جلوتر که میرم فاصله دور میخوام تیر رو با طناب بکارم تا سر بخورم تیره نمیرسه که بره بعد زیر منویسه new equipment requried اینو از کجا باید بگیرم؟

کسی نیست جواب منو بده؟؟؟؟؟

---------- نوشته در 06:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:05 PM ارسال شده بود ----------

آقا من یه جا گیر کردم اگه کسی میدونه کمک کنه, اون مرحله که تو ساحل هستی دوستت تیر کمون فلزی رو بهت میده یکم جلوتر که میرم فاصله دور میخوام تیر رو با طناب بکارم تا سر بخورم تیره نمیرسه که بره بعد زیر منویسه new equipment requried اینو از کجا باید بگیرم؟

کسی نیست جواب منو بده؟؟؟

چند تا شات از بازی میزارم برای اون افرادی که میگن گرافیک خوب نیست بنظرم گرافیکش از کرایسیس هم دلچسبتره بازی به قدری خوب اجرا میشه که به راحتی میشه روی 25 فریم هم بازی کرد تا حالا گرافیک اینطور سینمایی ندیده بودم تازه من از زاویه های سینماییش عکس نگرفتم

چند تا شات از بازی میزارم برای اون افرادی که میگن گرافیک خوب نیست بنظرم گرافیکش از کرایسیس هم دلچسبتره بازی به قدری خوب اجرا میشه که به راحتی میشه روی 25 فریم هم بازی کرد تا حالا گرافیک اینطور سینمایی ندیده بودم تازه من از زاویه های سینماییش عکس نگرفتم
اگه هنوز SweetFX رو نریختی, حتما یکبار امتحانش کن:
http://forum.bazicenter.com/thread75061/page6/#post2519755

---------- نوشته در 11:53 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:25 AM ارسال شده بود ----------

دوباره سلام.
بچه ها یه سوال
آیا بازی خطیه؟
یعنی بازی یه جور تمام میشه یا کارای که ما تومسیر بازی انجام میدیم توآخرش تاثیر داره یا خیر؟؟؟؟؟:-/[/QUOTE]

کسی جواب مارو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من بازی رو تا 90 در صد رفتم. شما محل دقیق بقیه object ها رو داشته باشه؟ از 90 در صد به بعد دیگه تو نقشه چیزی معلوم نیست.

---------- نوشته در 09:19 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:12 AM ارسال شده بود ----------

---------- نوشته در 11:53 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:25 AM ارسال شده بود ----------

دوباره سلام.
بچه ها یه سوال
آیا بازی خطیه؟
یعنی بازی یه جور تمام میشه یا کارای که ما تومسیر بازی انجام میدیم توآخرش تاثیر داره یا خیر؟؟؟؟؟:-/

کسی جواب مارو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/QUOTE]

داستان یک جور تموم میشه. ولی نقشش بزرگه و تقریبا open world هست. مثل far cry 3

بلاخره منم موفق به اجرای بازی شدم
یه 10 دقیقه جلو رفتم تا همونجایی که تیر کمون رو بدست میاره و شروع به شکار میکنه ! بازی بسیار جالبه تو همین 10 دقیقه کلی کیف کردیم :d

در مورد فریم دهی بگم متاسفانه بازی فقط از GPU 1 690 استفاده میکنه و دومی بیکاره !
من تونستم با نرمال کردن وضعیت مو ی لارا و انتی هم به یه خورده پایین بیارم کامل 60 فریم رو بهم بده که بعضی جاها افت فریم دارم که قطعا از درایور کارت گرافیک هست !
وقتی با تنظیمان فول بازی میکنم نرخ فریم دهی به 7 تا 11 میرسه ( طبیعی بودن موی لارا )

بلاخره منم موفق به اجرای بازی شدم
یه 10 دقیقه جلو رفتم تا همونجایی که تیر کمون رو بدست میاره و شروع به شکار میکنه ! بازی بسیار جالبه تو همین 10 دقیقه کلی کیف کردیم :d

در مورد فریم دهی بگم متاسفانه بازی فقط از GPU 1 690 استفاده میکنه و دومی بیکاره !
من تونستم با نرمال کردن وضعیت مو ی لارا و انتی هم به یه خورده پایین بیارم کامل 60 فریم رو بهم بده که بعضی جاها افت فریم دارم که قطعا از درایور کارت گرافیک هست !
وقتی با تنظیمان فول بازی میکنم نرخ فریم دهی به 7 تا 11 میرسه ( طبیعی بودن موی لارا )
این پچ آخریه رو که بریزی خیلی با کارتای Nvidia سازگار میشه
من تا قبل از اینکه پچو بریزم یک باگای عجیب غریب میدیدم افت فریم هم میداد و همینطور افکتارو توی فول اسکرین نشون نمیداد:دی

واقعا طراحی های داخل بازی خیلی زیباست. مخصوص نور پردازی یا مثلا بیشتر قسمت های بازی مثل سبزه زار ها و....
دقت کردین تو بازی سازندگان قشنگ حس ترس و دلهره و وحشت رو در صورت لارا اجرا کردن مثلا برای اولین بار اون گوزن ارو میکشی چهره لارا رو دیدن خیلی زیبا طراحی کردن.
در حالت Tress هم موهای لارا فوق العاده میشه مخصوصا زمانی که از جایی میپره.
یه چیزی که هست دقت کنید تو بازی به جاهای سخت بازی که میرسید لارا به خودش میگه ok I can do this واقعا خیلی جمله جالبی هست تو بازی به خودش امید موفقیت میده.
به درود

این پچ آخریه رو که بریزی خیلی با کارتای Nvidia سازگار میشه
من تا قبل از اینکه پچو بریزم یک باگای عجیب غریب میدیدم افت فریم هم میداد و همینطور افکتارو توی فول اسکرین نشون نمیداد:دی

مگه پچ جدید اومده؟پچ خود بازی داده یا انویدیا؟

حقیقتا گرافیک بازی زیبا هست مشکل فریم هم تا حد زیادی حل کردم . این گزینه ی tressfx من رو یاد nextgen در تام ریدر انتهای نسل گذشته می ندازه این دفعه هم دقیقا اخر نسل هست. اون گزینه هم به شدت سنگین بود جالبه حتی الانم با کارتی مثل: 670 در اون بازی فریمم زیر 30 میاد:d

دوستان اونجای که:
یک پل خرابیه میگه Reach the endurance بعد میام با تیر کمون طناب دار اون دیوار اون دورا رو میگیرم ولی سر تیر کمونو به اون چوبه وصل نمیکنه و میگه Missing gear
New equipment to requaret to open
حالا چیکارش کنم؟ راه برگشت به پایین رو هم بلد نیستم:دی
یکی کمک کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or