Tomb Raider | PC

بلاخره شایعات به پایان رسید و بازی به طور رسمی تایید شد از نکاتی که به ان می شود اشاره کرد این هست که این شماره بر خلاف شماره های قبلی بدون هیچ پسوندی هست یعنی TOM RAIDER
بازی توسط استدیو Crystal Dynamics در دست ساخت هست
داستان بازی در جزیره مرموز و اسرار امیزی اتفاق می افتد که لارا برای زنده ماندن باید تلاش زیادی کند

از نکات جالب بازی عوض شدن چهره لارا نسبت به شماره قبل هست و همچنین ریبوت شدن کل بازی
جالب تر اینکه ظاهر سایت هم عوض شده

تصاویر:

85188.jpg

تریلر های منتشر شده !

Tomb Raider E3 2012 Stage Demo

New Friends Gameplay Video - Tomb Raider

Survivors Trail Gameplay Video - Tomb Raider

امروز شرکت Crystal Dynaics سازنده بازی Tomb raider، سیستم مورد نیاز نسخه PC این عنوان را اعلام کرد.
این بازی بر اساس سیستم شبکه Steam خواهد بود و همچنین نسخه PC این بازی دارای High Resolution Textures و پشتیبانی از DirectX 11 است.

سیستم مورد نیاز این بازی به شرح زیر اعلام شده است:

Minimum system requirements for PC:
-----------------------------
Windows XP Service Pack 3, Windows Vista,7,8 (32bit/64bit)
DirectX 9 graphics card with 512Mb Video RAM:
AMD Radeon HD 2600 XT
nVidia 8600
Dual core CPU:
AMD Athlon64 X2 2.1 Ghz (4050+)
Intel Core2 Duo 1.86 Ghz (E6300)
1GB Memory (2GB on Vista)

Recommended system requirements for PC:
-----------------------------
Windows Vista, Windows 7 or Windows 8
DirectX 11 graphics card with 1GB Video RAM:
AMD Radeon HD 4870
nVidia GTX 480
Quad core CPU:
AMD Phenom II X2 565
Intel Core i5-750
4GB Memory

آخرین ویرایش:
دوستان لطفا خودتونو کنترل کنید من هر وقت میبینم در مورد این هیکل و تار مو چمیدونم چیزایی دیگه که نمیتونم بگم :d صحبت میکنید بابا خانواده نشته اینجا خوبیت نداره !

امیدوارم دیگه نبینم با تشکر

صابر جان حرفت واقعا بجا هستش:d
ولی حق بده دیگه بچه ها بدجور تو کفشن:">

این افکت مو لارا فوق العادست آدم دوست داره موهاشو شونه کنه:d
گرافیک بازی هم در حد نسل بعده فقط تنها مشکلی که داره بازی روی آخرین تنظیمات گرافیکی 50 فریم میده>:d< ولی وقتی این افکت زیبا terexx رو فعال می کنی سرعت فریم 20 میشه8-|
بازی نیست که انگار داری فیلم میبینی! انگار خودت تو بازی هستیo:-)

بازی یک باگ خفن داره, موقعی که تو حالت فول اسکرین اجرا میشه, افکت های مربوط به دوربین بازی رو نشون نمیده. مثلا جایی که بارون میاد, قطره های بارون روی لنز دوربین دیده نمیشه و یا وقتی تیر می خورید, خون روی لنز دوربین نیست. همچنین وقتی نور از روبرو می تابه, درخشش نداره.
توی همون منوی اصلی که داره بارون میاد, کافیه یکبار بازی رو تو حالت فول اسکرین و یکبار تو حالت windowed اجرا کنید تا فرقش رو ببینید.
عکس هاش اینجا هست:
Full Graphics only in windowed mode! :: Tomb Raider General Discussions

بازی یک باگ خفن داره, موقعی که تو حالت فول اسکرین اجرا میشه, افکت های مربوط به دوربین بازی رو نشون نمیده. مثلا جایی که بارون میاد, قطره های بارون روی لنز دوربین دیده نمیشه و یا وقتی تیر می خورید, خون روی لنز دوربین نیست. همچنین وقتی نور از روبرو می تابه, درخشش نداره.
توی همون منوی اصلی که داره بارون میاد, کافیه یکبار بازی رو تو حالت فول اسکرین و یکبار تو حالت windowed اجرا کنید تا فرقش رو ببینید.
عکس هاش اینجا هست:

امیدی به درست شدنش به زودی هست؟؟

عکس هاش اینجا هست:
پچی، آپدیتی چیزی واسه این مشکل نیومده؟

عکس هاش اینجا هست:

حالا کم من نصف بازیو رفتم اعلان میکنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
12 ساعت بازیم به فنا رفت فااااااک
چکارش کنم درست شه؟
تا درست نشه دیگه بازیش نمیکنم
:((

آخرین ویرایش:
داخل فروم استیم گفتم فروم انویدیا هم همینطور . مشکل خاصی پیش نیومده . نه دنیا در حال اتمامه نه در شرف جنگ جهانی سوم . ۴ تا افکت کم شده ۱۰ تا فریم کمتر ۴ تا رشته مو هم کم و زیاد شده که با ی پچ و درایور درست خواهدشد . اونطور که فروم استیم رو دنبال کردم همینطور فروم خود بازی رو و انویدیا این مشکل مختص کارت های انویدیا نیست . علاوه بر این اونطور که داخل بنچمارک دیدم فریم بازی برای کارت های مید رنج تو رزولوشن اچ دی حتی بدون انتی و گزینه مو اصلا جالب نیست . دوستان خودشون رو کنترل کنن شما بازی رو تموم هم کرده باشید باز با پچ میشه از ابتدا شروع بشه . درضمن داریم راجب گیم صحبت می کنیم چیزی که کمترین ارزشی تو دنیا برای افسوس خوردن برای ۲ فریم کم و زیاد نداره .

امیدی به درست شدنش به زودی هست؟؟
اگه مشکل از طرف تیم سازنده باشه خیلی سریع پچ میدن چون براشون گرون تموم میشه! البته یه خسته نباشید جانانه باید بهشون گفت بازی درست تست نکرده ریلیز کردن.

بالاخره من هم بازی رو تموم کردم
بازیه خوبی بود , نه بیشتر و نه کمتر
ارزش چند بار بازی کردن و یا 100% کردن رو داره
دوستانی که بازی رو انجام ندادن یا تموم نکردن نخونن
آخر بازی میتونست خیلی بهتر و جذاب تر تموم بشه .
تا همون آخر بازی که ژنرال محافط ها رو میکشیم بازی نفس گیر بود ولی جایی که ماتیاس میاد زد تو ذوفم !! خیلی ناجور بود !!
نمیدونم , با من موافقین ؟؟؟
این دکتر Whitman عجب کاراکتر مزخرفی بود
دوستان من فقط نفهمیدم Sam با بقیه چه فرقی داشت که میتونست ملکه رو بیدار کنه ؟؟؟
چرا ماتیاس , Sam رو انتخاب کرده بود و بهش میگفت تو الهه هستی ؟؟؟
سیو بازی کجاست ؟؟؟

SOUNDTRACK های بازی رو تو این تایپیک گذاشتم
http://forum.bazicenter.com/thread43453/page41/#post2507540

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or