Tomb Raider | PC

بلاخره شایعات به پایان رسید و بازی به طور رسمی تایید شد از نکاتی که به ان می شود اشاره کرد این هست که این شماره بر خلاف شماره های قبلی بدون هیچ پسوندی هست یعنی TOM RAIDER
بازی توسط استدیو Crystal Dynamics در دست ساخت هست
داستان بازی در جزیره مرموز و اسرار امیزی اتفاق می افتد که لارا برای زنده ماندن باید تلاش زیادی کند

از نکات جالب بازی عوض شدن چهره لارا نسبت به شماره قبل هست و همچنین ریبوت شدن کل بازی
جالب تر اینکه ظاهر سایت هم عوض شده

تصاویر:

85188.jpg

تریلر های منتشر شده !

Tomb Raider E3 2012 Stage Demo

New Friends Gameplay Video - Tomb Raider

Survivors Trail Gameplay Video - Tomb Raider

امروز شرکت Crystal Dynaics سازنده بازی Tomb raider، سیستم مورد نیاز نسخه PC این عنوان را اعلام کرد.
این بازی بر اساس سیستم شبکه Steam خواهد بود و همچنین نسخه PC این بازی دارای High Resolution Textures و پشتیبانی از DirectX 11 است.

سیستم مورد نیاز این بازی به شرح زیر اعلام شده است:

Minimum system requirements for PC:
-----------------------------
Windows XP Service Pack 3, Windows Vista,7,8 (32bit/64bit)
DirectX 9 graphics card with 512Mb Video RAM:
AMD Radeon HD 2600 XT
nVidia 8600
Dual core CPU:
AMD Athlon64 X2 2.1 Ghz (4050+)
Intel Core2 Duo 1.86 Ghz (E6300)
1GB Memory (2GB on Vista)

Recommended system requirements for PC:
-----------------------------
Windows Vista, Windows 7 or Windows 8
DirectX 11 graphics card with 1GB Video RAM:
AMD Radeon HD 4870
nVidia GTX 480
Quad core CPU:
AMD Phenom II X2 565
Intel Core i5-750
4GB Memory

آخرین ویرایش:
زنده باد square enix و eidos که اینجوری دارن ipهای قدیمی رو باز زنده میکنن,هیتمن و توم ریدر که بیاد نوبت Thief 4 میشه!!!>:d<
مرسی بابت عکسا!!

امیدوارم بازی مثل شماره های قبلش (منظورم شماره 1 تا Angle Of Darkness) سخت باشه. واقعا توی این شماره ها آدم میموند چکار کنه چون بعضی جاهاش هم مخ میخواد، هم جرات، هم موارد دیگه:d
من از شماره های قدیمی فقط Chronicles رو تموم کردم اونم یک سال و خورده ای طول کشید:|

امیدوارم بازی مثل شماره های قبلش (منظورم شماره 1 تا Angle Of Darkness) سخت باشه. واقعا توی این شماره ها آدم میموند چکار کنه چون بعضی جاهاش هم مخ میخواد، هم جرات، هم موارد دیگه:d
من از شماره های قدیمی فقط Chronicles رو تموم کردم اونم یک سال و خورده ای طول کشید:|

منم امیدوارم اصلا بازی آسونی نباشه ولی کلا نمیشه هیچ حدسی زد!!!!
بازی کاملا نشون داده که یه چیز جدیدیه تا وقت عرضه در مورد خیلی چیزاش نمیشه اظهار نظر کرد!!

آقا یک چیزی

اگه بازی میخواد مثل TOMB RIDER Uderworld فقط از در و دیوار بری بالا و معمای این طوری حل کنی بگین که حتی من به بازیش فکرم نکنم:دی:دی:دی
حالم از Underworld بهم خورد
همش از در و دیوار باید بالا میرفتی:| اون تفنگاش انگار واسه خنده بود فقط:|

البته طبق تریلرایی که از بازی دیدم چیز بسیار تمیزی بنظر میرسید:دی
وَلی تریلر دیدَن کی بوَد مانند بازی کَردن:دی:دی:دی

آقا یک چیزی

اگه بازی میخواد مثل TOMB RIDER Uderworld فقط از در و دیوار بری بالا و معمای این طوری حل کنی بگین که حتی من به بازیش فکرم نکنم:دی:دی:دی
حالم از Underworld بهم خورد
همش از در و دیوار باید بالا میرفتی:| اون تفنگاش انگار واسه خنده بود فقط:|

البته طبق تریلرایی که از بازی دیدم چیز بسیار تمیزی بنظر میرسید:دی
وَلی تریلر دیدَن کی بوَد مانند بازی کَردن:دی:دی:دی

lol دوست من اصلا بازی توم ریدر به همین درو دیوارو معماهای اینطوریه هیچ وقت اونقدر اکشنی که شما فکر میکنید نبوده سبکش اینطوریه البته شما اگر تازه این بازی رو انجام دادی و برات جالب نبوده بهتره طرف این بازی نری البته گویا نسخه جدید تغییراتی داره شاید خوشت اومد. در کل توم ریدر حال و هوای خاصی داره که باید حسش کنی تنهایی وسط مقبره ها محیطهای ترسناک موجودات غول آسا که مثلا مجبوری با یه تفنگ ساده از پس یه دایناسور بر بیای و ...

lol دوست من اصلا بازی توم ریدر به همین درو دیوارو معماهای اینطوریه هیچ وقت اونقدر اکشنی که شما فکر میکنید نبوده سبکش اینطوریه البته شما اگر تازه این بازی رو انجام دادی و برات جالب نبوده بهتره طرف این بازی نری البته گویا نسخه جدید تغییراتی داره شاید خوشت اومد. در کل توم ریدر حال و هوای خاصی داره که باید حسش کنی تنهایی وسط مقبره ها محیطهای ترسناک موجودات غول آسا که مثلا مجبوری با یه تفنگ ساده از پس یه دایناسور بر بیای و ...
نه من منظورم این نبود که همش اکشن باشه
توی Underworld اینطوری بود که انگار اون دو تا کلتی که تو جیبش بود فقط برا کلاسشه:دی و فقط سالی یک بار یک آدمی حیوننی چیز پیدا میشد باید دو تیر میزدی میمرد
و هر مرحله یک مپ گنده میداد باید از سر کول مپش میرفتی بالا و میرسیدی به یک چیزی:دی
اصلا خوشم نیومد:دی

ولی توی تریلرایی که از این دیدم خیلی بازی روند داستانی جالبی داره انگار
و انگار دیگه همش نمیخواد از در و دیوار بالا بره
همین برای من کافیه:دی

تریلر که تو vga پخش شد بد نبود ولی خبری از موجودات عجیب غول و این چیزا نبود هرچی هم نشون دادن اکشن بود اگر همه بازی اینطور اکشن باشه که اصلا جالب نیست یه چیز دیگه هم احساس کردم کارکترها اون گرافیکی که باید نداشتن مخصوصا لارا یعنی اون چیزی که تو عکسهای بازی میبینیم نبود شاید من اشتباه میکنم شاید کیفیت فیلم که دیدم خوب نبوده باید منتظر بود

تریلر که تو vga پخش شد بد نبود ولی خبری از موجودات عجیب غول و این چیزا نبود هرچی هم نشون دادن اکشن بود اگر همه بازی اینطور اکشن باشه که اصلا جالب نیست یه چیز دیگه هم احساس کردم کارکترها اون گرافیکی که باید نداشتن مخصوصا لارا یعنی اون چیزی که تو عکسهای بازی میبینیم نبود شاید من اشتباه میکنم شاید کیفیت فیلم که دیدم خوب نبوده باید منتظر بود
'

درست بر عکس تو
عاشق اینطور سبکشم
خدا نکنه مثل آندرورد باشه

اون دیگه از بس باید از در دیوار میرفتی بالا اون کلتی که توی جیبش بود هیچ معنی نمیداد
ولی بنظر من این خیلی تمیز بود
من که عاشقش شدم با این تریلرا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or