Tomb Raider | PC

بلاخره شایعات به پایان رسید و بازی به طور رسمی تایید شد از نکاتی که به ان می شود اشاره کرد این هست که این شماره بر خلاف شماره های قبلی بدون هیچ پسوندی هست یعنی TOM RAIDER
بازی توسط استدیو Crystal Dynamics در دست ساخت هست
داستان بازی در جزیره مرموز و اسرار امیزی اتفاق می افتد که لارا برای زنده ماندن باید تلاش زیادی کند

از نکات جالب بازی عوض شدن چهره لارا نسبت به شماره قبل هست و همچنین ریبوت شدن کل بازی
جالب تر اینکه ظاهر سایت هم عوض شده

تصاویر:

85188.jpg

تریلر های منتشر شده !

Tomb Raider E3 2012 Stage Demo

New Friends Gameplay Video - Tomb Raider

Survivors Trail Gameplay Video - Tomb Raider

امروز شرکت Crystal Dynaics سازنده بازی Tomb raider، سیستم مورد نیاز نسخه PC این عنوان را اعلام کرد.
این بازی بر اساس سیستم شبکه Steam خواهد بود و همچنین نسخه PC این بازی دارای High Resolution Textures و پشتیبانی از DirectX 11 است.

سیستم مورد نیاز این بازی به شرح زیر اعلام شده است:

Minimum system requirements for PC:
-----------------------------
Windows XP Service Pack 3, Windows Vista,7,8 (32bit/64bit)
DirectX 9 graphics card with 512Mb Video RAM:
AMD Radeon HD 2600 XT
nVidia 8600
Dual core CPU:
AMD Athlon64 X2 2.1 Ghz (4050+)
Intel Core2 Duo 1.86 Ghz (E6300)
1GB Memory (2GB on Vista)

Recommended system requirements for PC:
-----------------------------
Windows Vista, Windows 7 or Windows 8
DirectX 11 graphics card with 1GB Video RAM:
AMD Radeon HD 4870
nVidia GTX 480
Quad core CPU:
AMD Phenom II X2 565
Intel Core i5-750
4GB Memory

آخرین ویرایش:
دوستان من نسخه ی Anniversary رو بازی نکردم اگه کسی بازی کرده بگه داستانش به نسخه ی Legend و Underworld مربوط میشه یا نه آخه خوندم Anniversary بازسازی نسخه ی اول بازیه ولی ظاهرا ً داستان Legend رو هم ادامه داده !!

Crystal Dynamics announces Geocaching collaboration for Tomb Raider

خیلی کار جالبیه. باید دید که دقیقا می خوان چطور از این سایت و ویژگی هاش استفاده کنن
کاری که این سایت می کنه اینه که کاربراش رو ترغیب می کنه به گردش محیطی و حس یه کاوش گر و جوینده گنج رو بوسیله برنامه ها و بازی هاش به کاربر میده یکی از کارهای این سایت و کار اصلی این سایت اینه که به کاربرا این قابلیت رو داده که با مخفی کردن شی ای در محیط و علامت گذاری اون روی نقشه کاربرای دیگه سایت رو ترغیب می کنه که اون شی مخفی رو که محلش بوسیله GPS علامت گذاری شده رو با یه سیستم مجهز به GPS پیدا کنن و پس از ثبت اون در سایت تجربه سفرشون رو با بقیه کاربرا در میون بزارن و بعد از پیدا کردن اون شی و برداشتنش یه چیز جاش بزاره که ارزشش برابر اون باشه که فرد بعدی که میاد اون رو برداره و به همین منوال کار ادامه پیدا می کنه
غیر از این این سایت یه قسمت هایی به عنوان چالش هم داره که مثلا یه عکس گذاشته می شه و افراد باید حدس بزنن که اون محل کجاست و بعد از اون توی محلی که توی عکس نمایش داده شده یه عکس شخصی از خودشون بندازن و چالش رو حل کنن. حتی یه قسمت داره با نام قایم باشک که سبک خاصی از قایم باشک رو معرفی کرده!:دی

من چک کردم دیدم حتی یه سری شی و ترژر توی ایران هم هست و ایرانی ها هم توی این کار شرکت کردن که واقعا جالبه من که عاشق این مدل کارها هستم و توم ریدر رو بخاطر همین ماجراجویی هاش دوست دارم .تصمیم دارم همین عید یه چند تا ترژر توی بین راه سفرم مخفی کنم و توی این سایت ثبتشون می کنم:دی. به نظرم ایده این سایت یکی از بهترین ایده هایی هست که برای گردشگری تا بحال دیدم. با این کار حتی میشه کلی از مکان هایی که تا بحال ندیدیم رو مثل یه کاوشگر واقعی خودمون پیدا کنیم که واقعا جذابه .
یه سر به Geocaching - The Official Global GPS Cache Hunt Site حتما بزنید

آخرین ویرایش:
دوستان من نسخه ی Anniversary رو بازی نکردم اگه کسی بازی کرده بگه داستانش به نسخه ی Legend و Underworld مربوط میشه یا نه آخه خوندم Anniversary بازسازی نسخه ی اول بازیه ولی ظاهرا ً داستان Legend رو هم ادامه داده !!
من Anniversary رو تا اخر نرفتم چون خیلی تکراری شده بود. Underworld و Legend که دقیقا دنباله ی هم بودن (که لارا کرافت آخر Legend گفت که باید بره به Underworld) ولی نه اون فقط یه Remake بود که دقیق نمیدونم از لحاظ timeline کجای سری TR قرار داره ولی ربطی به این دو قسمت نداره. این شماره جدیدش هم که راجع به پیدایش لارا کرافت هستش :دی

تا حدودی ربط داره دوست عزیز,اواخر Underworld یه چیزایی به Anniversary ربط پیدا میکنه!!

LOL
GT این همه ادعاش میشه اصلا گیم پلی های این بازی رو هنوز توی سایتش نزاشته. همینجور شانسی به این تریلرا توی GS برخورد کردم. گیم پلی همون تریلری هست که قبل از نمایشگاه نمایش داده شد
هر سه تاش رو حتما بگیرید

http://download.gamespotcdn.com/d8/...gameplay_x360_060712_survivors_trail_2800.mp4
http://download.gamespotcdn.com/d7/gsc/2012/06/169_tomb_raider_gameplay_x360_060712_hang_2800.mp4
http://download.gamespotcdn.com/d5/gsc/2012/06/169_tomb_raider_gameplay_x360_060712_friends_2800.mp4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or