Tomb Raider | PC

بلاخره شایعات به پایان رسید و بازی به طور رسمی تایید شد از نکاتی که به ان می شود اشاره کرد این هست که این شماره بر خلاف شماره های قبلی بدون هیچ پسوندی هست یعنی TOM RAIDER
بازی توسط استدیو Crystal Dynamics در دست ساخت هست
داستان بازی در جزیره مرموز و اسرار امیزی اتفاق می افتد که لارا برای زنده ماندن باید تلاش زیادی کند

از نکات جالب بازی عوض شدن چهره لارا نسبت به شماره قبل هست و همچنین ریبوت شدن کل بازی
جالب تر اینکه ظاهر سایت هم عوض شده

تصاویر:

85188.jpg

تریلر های منتشر شده !

Tomb Raider E3 2012 Stage Demo

New Friends Gameplay Video - Tomb Raider

Survivors Trail Gameplay Video - Tomb Raider

امروز شرکت Crystal Dynaics سازنده بازی Tomb raider، سیستم مورد نیاز نسخه PC این عنوان را اعلام کرد.
این بازی بر اساس سیستم شبکه Steam خواهد بود و همچنین نسخه PC این بازی دارای High Resolution Textures و پشتیبانی از DirectX 11 است.

سیستم مورد نیاز این بازی به شرح زیر اعلام شده است:

Minimum system requirements for PC:
-----------------------------
Windows XP Service Pack 3, Windows Vista,7,8 (32bit/64bit)
DirectX 9 graphics card with 512Mb Video RAM:
AMD Radeon HD 2600 XT
nVidia 8600
Dual core CPU:
AMD Athlon64 X2 2.1 Ghz (4050+)
Intel Core2 Duo 1.86 Ghz (E6300)
1GB Memory (2GB on Vista)

Recommended system requirements for PC:
Windows Vista, Windows 7 or Windows 8
DirectX 11 graphics card with 1GB Video RAM:
AMD Radeon HD 4870
nVidia GTX 480
Quad core CPU:
AMD Phenom II X2 565
Intel Core i5-750
4GB Memory

آخرین ویرایش:
خب این بازی که یکی از محدود بازیهایی هست که منتظرشم ! کمتر از یک ماه دیگه عرضه میشه یعنی March 5 2013 مصادف با 15 اسفند امسال !

تاپیک رو مهم میکنم

شدیدا منتظرشم.:x دقـــــیـــــــــــــــــــــــــــقـــــــا کی میشه از تو مغازه های ایـــــــران(اصفهان!) خرید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شدیدا منتظرشم.:x دقـــــیـــــــــــــــــــــــــــقـــــــا کی میشه از تو مغازه های ایـــــــران(اصفهان!) خرید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هروقت کرک بشه :دی 12 روز دیگه به انتشار رسمی بازی مانده است.امیدوارم این نسخه خوب از آب دربیاد.
ممنون...

سلام.
امروز شرکت Crystal Dynaics سازنده بازی Tomb raider، سیستم مورد نیاز نسخه PC این عنوان را اعلام کرد.
این بازی بر اساس سیستم شبکه Steam خواهد بود و همچنین نسخه PC این بازی دارای High Resolution Textures و پشتیبانی از DirectX 11 است.

سیستم مورد نیاز این بازی به شرح زیر اعلام شده است:

Minimum system requirements for PC:
Windows XP Service Pack 3, Windows Vista,7,8 (32bit/64bit)
DirectX 9 graphics card with 512Mb Video RAM:
AMD Radeon HD 2600 XT
nVidia 8600
Dual core CPU:
AMD Athlon64 X2 2.1 Ghz (4050+)
Intel Core2 Duo 1.86 Ghz (E6300)
1GB Memory (2GB on Vista)

Recommended system requirements for PC:
Windows Vista, Windows 7 or Windows 8
DirectX 11 graphics card with 1GB Video RAM:
AMD Radeon HD 4870
nVidia GTX 480
Quad core CPU:
AMD Phenom II X2 565
Intel Core i5-750
4GB Memory

امیدوارم سینگل عالی داشته باشه.چون 10 دقیقه از مولتی دیدم که واقعا افتضاح بود.یه کپی درپیت از مولتی آنچرتد هست.نمیدونم چه کاری بود مولتی براش طراحی کردن که حتما تو امتیازهایی که میگیره تاثیر داره

امیدوارم سینگل عالی داشته باشه.چون 10 دقیقه از مولتی دیدم که واقعا افتضاح بود.یه کپی درپیت از مولتی آنچرتد هست.نمیدونم چه کاری بود مولتی براش طراحی کردن که حتما تو امتیازهایی که میگیره تاثیر داره

قبلا هم گفتم برای این بازی زشته که با این سابقه از بازیهای دیگه تغلید کنه واقعا متاسفم امیدوارم این سری رو کلا نابود نکنن مثل رزیدت اویل بشه

قبلا هم گفتم برای این بازی زشته که با این سابقه از بازیهای دیگه تغلید کنه واقعا متاسفم امیدوارم این سری رو کلا نابود نکنن مثل رزیدت اویل بشه
ناگفته نمونه که خود انچارتد یک کپی بهینه شده از تام رایدر بود و خیلی طبعیی که این دو بازی شباهت زیادی به هم میدن عجیبه که گفته بشه تام رایدر داره از انچارتد کپی برداری میکنه به هرحال این سونی بود که پول خرج کرد و بازی بزرگی ساخت که تماما تقلیدی از تامب رایدر بود ولی اواقعا بهتر و زیباتر

طبق تریلرایی که تا الان اومده انگار کلا تغیر کرده
مثل نسخه های قبل نیست
یک جورایی خیلی تنوعش زیاد بود

من Underworld ـو بازی میکردم اینقدر خسته کننده بود برام که حد نداشت:| خداکنه این بهتر باشه

اگه مثه Underworld باشه که باید مستقیماً پرتش کرد توی سطل زباله !
یه گیم پلی بسیار خشک و تکراری، مشکلات دوربین فراوان، معماهایی اعصاب خوردن کن که فقط با سه ساعت گشت و گذار توی میحط میشد حلشون کرد، فضای نه چندان دلچسب بازی و هزار یک ایراد دیگه.

چیزایی که تا الان از بازی پخش شده نوید یه بازی خیلی خوب رو میده، حداقل بخش سینگل اینطوره.

یه گیم پلی بسیار خشک و تکراری، مشکلات دوربین فراوان، معماهایی اعصاب خوردن کن که فقط با سه ساعت گشت و گذار توی میحط میشد حلشون کرد، فضای نه چندان دلچسب بازی و هزار یک ایراد دیگه.

چیزایی که تا الان از بازی پخش شده نوید یه بازی خیلی خوب رو میده، حداقل بخش سینگل اینطوره.
البته معماهای اعصاب خوردن که نقطه قوت بازی بود.تو باقی موارد حرفهات درستن.چون اون گیم پلی متعلق به 10 سال پیش از خودش بود و واقعا دیگه حرفی برا گفتن نداشت. برا همین هم از بیخ و بن ریبوتش کردن

تاحالا تو عمرم این قدر با حرف یکی موافق نبودم:دی
درست حرف دل منو زدی:دی

طبق این تریلرا بازی ازتنوع خیلی زیادی بر خورداره
Underworld که فقط باید از در و دیوار بالا میرفتی و کلی هم وقت برا بازی میزاشتی که اصلا ارزش نداشت و من نمیدونم اون دو تا کلت توی جیبش چه خاصیت داشت؟؟ فقط برای کشتن شیرا و ... استفاده میشد که سالی یک بار به کار میومد:دی

ولی این انگار کلا خیلی امکانات داره. شکار و ... مثل ACIII

البته من با underworld حال کردم یه جورایی یاد توم ریدر 3 افتادم

---------- نوشته در 09:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:49 PM ارسال شده بود ----------

Underworld که فقط باید از در و دیوار بالا میرفتی و کلی هم وقت برا بازی میزاشتی که اصلا ارزش نداشت و من نمیدونم اون دو تا کلت توی جیبش چه خاصیت داشت؟؟ فقط برای کشتن شیرا و ... استفاده میشد که سالی یک بار به کار میومد:دی

ACIII

بنظر من بازی توم ریدر با همین چیزا موفق شد همین کلتش کلی معروف شد

ناگفته نمونه که خود انچارتد یک کپی بهینه شده از تام رایدر بود و خیلی طبعیی که این دو بازی شباهت زیادی به هم میدن عجیبه که گفته بشه تام رایدر داره از انچارتد کپی برداری میکنه به هرحال این سونی بود که پول خرج کرد و بازی بزرگی ساخت که تماما تقلیدی از تامب رایدر بود ولی اواقعا بهتر و زیباتر
در مورد سینگل آنچارتد تا حدی تقلید از تامب رایدار هست ولی مولتی پلیر این نسخه تامب رایدار رسما از رو آنچارتد اسکی رفته:dیعنی مدل گرفتن تفنگ رو هم از آنچارتد عیننا کپی کردن:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or