اول بازی میگم این کیه بهش چاقو دادن؟ طرف ماست؟ دشمنه؟ بعد صداش میکنن سم. آهااااان این سم فیشر خودمونه.صداشو عوض کردن دیگه چرا چهرشو تغییر دادن؟ خوب لا مصبا شما که همه چیشو تغییر دادین چرا اسمشم عوض نکردین حداقل دلمون خوش باشه این یکی دیگس. نه اونی که اینهمه سال باهاش خاطره دارم .همون لحظه بود که کلا دستگاهو خاموش کردم :d اعصاب ندارم :d
شاید بعدا باهاش کنار اومدم بازی کردم
دوستان میشه دقیق بگید از چه مرحله ای باید دیسک 2 رو گذاشت؟
همون مرجله توی تهران سفارت خونه آمریکا.
سخت ترین مرحله هم هست.
دوستان عزیز یک سوال خیلی جدی که جوابش قشر عظیمی از گیمرها رو خوشحال میکنه :d
میخواستم بدونم اونایی که مثل من فلک زده هارد داخلی ندارن و نمیتونن HD PACK رو نصب کنند آیا گرافیک بازی با HD PACK و بدون HD PACK خیلی فرق میکنه ؟ لطفا کسی جواب بده که هر2 نسخه رو دیده. و خواهشا بگه چه چیزهاییش با همخ فرق داره ؟ مثلا بافت ها یا یک سری افکت ها مثل بوکی افکت یا God Ray یا ...
در مجموع اگه کسی سورسی لاتین پیدا کرد که تفاوت ها توش نوشته شده خیلی لطف میکنه نشونش بده . بازم ممنون از همتون
سلام
بچه ها من یه نسخه 1 دی وی دی اول گرفتم
بعد اینجا خوندم رفتم گگفتم به فروشنده گفت بیا این هم دیسک دوم!
الان دیسک دوم و اول هیچی فرقی باهم ندارن!یعنی همونه همونه
تو بازیهای دیگه دیسک 2 که اچ دی پک بود رو میزاشتی همون اول میگفت میخوای نصب کنی یا نه!
اما تو این هیچ خبری نیست انگار همون دیسکه
حتی من تست کردم حجم هر دو تا دی وی دی عین عینه همه!8152 مگ!!!
یه جوونمرد به من میگه از کجا بفهمم این دیسک دو درسته یا همون 1 رو فقط چاپ رو عوض کردن دادن به من؟
ممنون
توی داشبورد روی گزینه ای که باهاش بازی رو اجرا میکنی دکمه X رو بزن که بره توی منوی بازی که گزینه اجرا و نصب رو داره.ببین اون بالا مینویسه Splinter Cell Black List Disc 1 یا 2.
مینویسه 2
اما چطور اچ دی پک نصب میشه؟