نه مشکلی نداره.الان واسه اونایی که لایو میرن مشکلی نداره؟جهانی منتشر شده؟
آقا دیسک یک رو که میخوام نصب کنم تا به 45% میرسه Clean Disc میده چیکار کنم؟؟
دوستان عزیز یک سوال خیلی جدی که جوابش قشر عظیمی از گیمرها رو خوشحال میکنه :d
میخواستم بدونم اونایی که مثل من فلک زده هارد داخلی ندارن و نمیتونن HD PACK رو نصب کنند آیا گرافیک بازی با HD PACK و بدون HD PACK خیلی فرق میکنه ؟ لطفا کسی جواب بده که هر2 نسخه رو دیده. و خواهشا بگه چه چیزهاییش با همخ فرق داره ؟ مثلا بافت ها یا یک سری افکت ها مثل بوکی افکت یا God Ray یا ...
در مجموع اگه کسی سورسی لاتین پیدا کرد که تفاوت ها توش نوشته شده خیلی لطف میکنه نشونش بده . بازم ممنون از همتون
برنر خریدمبرنر بخر ...
با اینکه خودم HD Pack رو نصب کردم اما اینقدر گیم پلی لذت بخشه که توی بیشتر مواقع گرافیک رو از یاد میبرم !
طبق گفته های دوستان زیاد فرق نداره.
دوستان عزیز یک سوال خیلی جدی که جوابش قشر عظیمی از گیمرها رو خوشحال میکنه :d
میخواستم بدونم اونایی که مثل من فلک زده هارد داخلی ندارن و نمیتونن HD PACK رو نصب کنند آیا گرافیک بازی با HD PACK و بدون HD PACK خیلی فرق میکنه ؟ لطفا کسی جواب بده که هر2 نسخه رو دیده. و خواهشا بگه چه چیزهاییش با همخ فرق داره ؟ مثلا بافت ها یا یک سری افکت ها مثل بوکی افکت یا God Ray یا ...
در مجموع اگه کسی سورسی لاتین پیدا کرد که تفاوت ها توش نوشته شده خیلی لطف میکنه نشونش بده . بازم ممنون از همتون
آره باو منم سرویس شدمآقا اینا توی تلویزیون چی می گن ما که پدرمون دراومد وارد سفارت خونه شدیم اومدیم بیرون!