مثلا چه نوع عکس هایی جوابشو پ.خ کن برامخیلی شیک تا توی تیر رست اومد با کلت یکی بزن تو مخش تا به ملکوت بپیونده:dفوقش بروبچ هم کشوند طرفت بزن کتلتشون بکن.درسته مخفی کاری حال میده ولی اکشن نباشه نمیشه:d
بازی توی زمانه حال هست?
یه سری چیزا هم نمیشه عکس گذاشت خودتون ببینید:d
در این که این بازی Full Body Motion Capture هستش هیچ شکی نیست اما میخوام بدونم انمیمیشن مثلا پریدن جدا از دویدن طراحی شده ؟ ( نمیدونم منظورمو چطوری بگم حرفه ای ها میفهمن من چی میگم که پس حتما شما دوستان هم میدونید چی میگم )
ببینید منظورم اینه که آخرین فریم دویدن به اولین فریم پریدن میاد و نرم انیمیشن ها صورت میگیره یا اینکه مثل مثلا Uncharted 3 انیمیشن بعدی جدا از انیمیشن قبلی هستش ؟( البته منظورم فقط تیکه فرودگاه هستش که میپری روی سر گارد های بازی )
د
در ضمن طراحی چهره چطوره ؟ همون چیز افتضاحیه که توی تریلر ها بودش ؟ طراحی گرافیکی مراحل چطور ؟ عمق بافت ها بده یا خوب ؟
ممنون
من قسمت مولتي پلير امتحان كردم.به راحتي براي من بازي پيدا ميكرد و مشكلي نداشتمشما که این قدر روی جزئیات حساسی،TLOU رو بازی کن و حساسیتت رو بیمه کن!:d
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان در مورد وضعیت سرورهای مولتی پلیر و کیفیت کلیش یک توضیحی بدید.
من قسمت مولتي پلير امتحان كردم.به راحتي براي من بازي پيدا ميكرد و مشكلي نداشتم
نه نميخواد.آنلاین پس که نمیخواد؟
یا مثلا بگه دو روز مجانیه ؟
در این که این بازی Full Body Motion Capture هستش هیچ شکی نیست اما میخوام بدونم انمیمیشن مثلا پریدن جدا از دویدن طراحی شده ؟ ( نمیدونم منظورمو چطوری بگم حرفه ای ها میفهمن من چی میگم که پس حتما شما دوستان هم میدونید چی میگم )
ببینید منظورم اینه که آخرین فریم دویدن به اولین فریم پریدن میاد و نرم انیمیشن ها صورت میگیره یا اینکه مثل مثلا Uncharted 3 انیمیشن بعدی جدا از انیمیشن قبلی هستش ؟( البته منظورم فقط تیکه فرودگاه هستش که میپری روی سر گارد های بازی )
د
در ضمن طراحی چهره چطوره ؟ همون چیز افتضاحیه که توی تریلر ها بودش ؟ طراحی گرافیکی مراحل چطور ؟ عمق بافت ها بده یا خوب ؟
ممنون
منم سرویس شدم اونجا رو تا ویو 4 بیشتر نتوسنتم برم خیلی سخت بود لامصبامین من لبخند آواتارتو میبینم اینجوری میشم بازیشو گرفتی؟ هنوز تموم نکردی؟ یه مرحله تو پاکستان داره از مراحل فرعی ، از این تریپای گیرز آو واریه که بصورت موج موج حمله میکنن ، تاکتیکی بلدی بهم بگی من میرم مین برقی میکارم و از دیوار اویزون میشم 4 ویو میرم منتها جواب نمیده اصلا ننمیدونمچرا فکر نمیکنم
پ.ن
اتفاقا منم تا ویو 4 شدممنم سرویس شدم اونجا رو تا ویو 4 بیشتر نتوسنتم برم خیلی سخت بود لامصب