Tom Clancy's H.A.W.X 2 ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تا الان که من چند مرحله رفتم همه چی عالی بوده و کیفیت بازی رشد بسیار خوبی داشته و البته تا حدی بعضی مراحل سخت تر شده
مرحله سوخت گیری در حال پرواز یه مقدار اذیت کننده بود

بازی یک مشکلی داره از نظر بنده دوربین خیلی سریع میچرخه و مثلا میخواهی بغل هواپیما رو ببینی نگاه که میکنه بعدش سریع برمگرده سرجاش که بنده بازی رو توی lcd 50 اینچ میکنم کمی اعصاب خورد کن میشه قبلا توی نسخه یک آهسته تر بودش

راستی توی مرحله که آموزشی هستش وقتی تیر مینادزه مثل یک نوار و امواج صوتی هستش و وقتی موشک شلیک میکنه دنباله موشک یا همون دود و آتش موشک به صورت یک نوار آبی رنگ هستش دوستان هم براشون همین جوری هستش؟؟؟

تا الان که من چند مرحله رفتم همه چی عالی بوده و کیفیت بازی رشد بسیار خوبی داشته و البته تا حدی بعضی مراحل سخت تر شده
مرحله سوخت گیری در حال پرواز یه مقدار اذیت کننده بود
نه مثه اینکه یخوده نوآوری یاد گرفتن!
تنها نوآوری شماره قبلی همون لولی بود که با F-117 باید میزدی به دل رادارهای دشمن، همین!

منم 5-6 تا مرحله از بازی رو رفتم....بنظرم خیلی بهتر شده.....از حالت کلیشه ای در اومده..تنوع زیاد شده تو بازی......فقط یکم دوربین اذیت میکنه وگرنه عالیییییه:)

گرافیک بازی بهتر شده ولی همینطوری که نگاه می کنم اینقدر افکت های بازی رو بردن بالا مثل انعکاس نور از رو دریا دود موشک بافت بهتر زمین و ... که مجبور شدن رزولیشن رو از 1080 به 720 تبدیل کنن (فکر کنم) به خاطر همین گرافیک از شماره یکش کمتر به نظر میرسه.
تنوع واقعا بهتر شده مرحله هاش باحالترن موضوعش خیلی پیشرفت داشته. با توجه به کمبود این سبک بازی به تمام طرفداران این سبک پیشنهاد میکنم یه امتحانی بکنن.

آقا چه جوری باید هواپیما رو بشونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همش می ترکم!
باید نزدیک باند بشه نه بشینی فقط در حدی که بگه دکمه X رو بزن بعد راهنماییت می کنه با راه سبزی که درست می شه! بعد که نزدیک به فرودگاه می شی دکمه A رو می زنی و یه نمودار روی صفحه میاد که باید شما هواپیما رو صاف نگه دارید! که با سبز شدن نمودار صاف بودن معلوم می شه!(در ضمن نباید دستتون روی کلید سرعت باشه! در هنگام فرود!)

کمک!
فک می کنم مرحله 4 بازی هست.
در نقش خلبان روسی هستیم.بعد از مرحله AC130
باید چی کار کنیم؟؟؟
از اسکله دفاع کنیم؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or