Tom Clancy's H.A.W.X 2 ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من شماره یک را بازی نکرده بودم .
دیروز شماره دو را گرفتم و اصلا خوشم نیومد . هم کنترل هواپیما ها خیلی سخت بود و هم اینکه به نظرم گرافیک زیاد جالب نبود .

من شماره یک را بازی نکرده بودم .
دیروز شماره دو را گرفتم و اصلا خوشم نیومد . هم کنترل هواپیما ها خیلی سخت بود و هم اینکه به نظرم گرافیک زیاد جالب نبود .

من نمی دونم شما تا حالا بازی در این سبک بازی کرده یا نه ولی من کلا هر چی بازی این جوری کردم کنترل هواپیما مثل هم بوده فقط تنها مشکلش حرکت سریع دوربینه
من هواپیماهایی مثلf-18 f-16 f-22 f-15رو دوست دارم از اول بازی به جز یکی دوبار همش با بمب افکن میگ و سوخو بازی کردم حالم به هم خورده کاش مثل شماره1 سر هر مرحله انتخاب هواپیما داشت

خب اینم یکی از جذابیت های بازی ه دیگه. شما همه ی هواپیما ها رو امتحان میکنی اینجوری. ولی این بازی تو سبک خودش یکی از بهترین هاست. همه میگن AC6 بهترینه ولی من اصلا نتونستم باهاش بازی کنم!
من امروز بعد از ظهر میگیرم این شماره رو. ببینیم چیه!

نه مرحله بعدی!
الان نگاه کردم اون مرحله که از رو ناو بلند میشی؟
اگه اونه 4 تا منطقه سرخه. اول اون نزدیکه رو کامل نابود کن اگه نمیتونی همشونو نابود کنی فقط اونایی که وقتی Y رو میزنی نشونه میگیری کنارشون یه ستارست رو نابود کن. بعد سبز که شد Checkpoint میده (اینجاشو دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم باید رو ناو میشینی موشکاتو یه سری عوض میکنن) بعد بقیه منطقه هارو با هواپیماهایی که میان باید حذف کنی.

نسبت به نسخه ی قبلی پیشرفت چشم گیری داشته؟
ارزش خرید داره؟

بد نیست خوبم نیست ولی مشکلی که داره دوربین واقعه افتضاحی داره نسخه قبلی به نظرم بهتر بودش توی این نسخه فقط یکم چیز یا جیز بهش اضافه شده:d;)

دیگه فکر کنم 2000 تومن ارزش خرید رو داشته باشه البته اگر عشق هواپیمای داشته باشی اگر نه نه ارزش نداره

چیزی که من رو تو بازی ازار میداد انفجار های افتضاح بازی بود که واقعا حال ادم رو بهم میزنه نکته ی مثبتشم طبیعی بودن دود حاصل از پرتاب موشک

من عاشق هواپیما و هلیکوپترو سفینه و ... :d هستم
اما اصلا از بازی خوشم نیومد :(
فقط به درد وقتایی که ادم از بیکاری نمیدونه چیکار کنه میخوره
ac6 بهتر بود ( خیلی )

کلا بازی یه جورایی خستس #:-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or