Tom Clancy's H.A.W.X 2 ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
شماره اولش در برابر Ace Combat 6 که تقلیدی بیش نبود ! گیم پلی خسته کننده و مدلینگ افتضاح ! نسخه دوم گیم پلی بهتر شده ، ولی مدلینگ همون افتضاحی که بود هست ! حداقل تو Demo که من اینجوری دیدم و البته تو این سبک هر بازیی رو بیاد انجام میدم و کاملا بدون شک میگم که نسخه دومش هم از ACe Combat 6 خیلی ضعییف تره !

نسخه اول رو که خریدیم یه بار به زور تموم کردیم ! اما این یکی رو دیگه اصلا حتی بهش فکر هم نمی کنم !

همون منتظر می مونم واسه سلطان این سبک یعنی : Ace Combat Assault Horizon

خُب این نظر شماست حالا شاید ایراد هایی نسبت به Ace Combat داشت ولی جنبه های مثبتی هم داشت مثل یه داستان عالی! گیم پلیش هم از نظر من خیلی جذاب بود...

در مورد گیم پلی و داستان بله نظر شخصیم هست

اما مدلینگ و طراحی محیطش نه ! این دیگه نظر شخصیم نیست. این مشکل بازی هست و اصلا در زمینه مدلینگ خوب نیست

آخرین ویرایش:
من نمیدونم چرا کلی امیدوارم این نسخه سم فیشر هم داشته باشه!! :دی
خیلی راحت میتونن هاوکس رو بفرستن هلیکوپتر بلک هاوک توی مرحله کره جنوبی نسخه سوم رو ساپورت کنه! کلی جای دیگه هم برای ساپورت هستش! فقط کافه بود اراده کنند که امیدوارم کرده باشن!
ساسان متاسفانه این ایده عملی نیست.چون اتفاقات Chaos Theory سال 2007 می اُفته ولی H.A.W.X 1 اتفاقاتش سال 2014 می اُفته و انتظار هم میره H.A.W.X 2 حداقل سال 2016-17 اتفاق بی اُفته.
ولی شاید یه گریزی به سم فیشر به عنوان رئیس TEـی چیزی بزنن.:d(که شخصا امیدوارم نزنن.همون از Ghost Recon مایه بزارن بسه!!!)

ساسان متاسفانه این ایده عملی نیست.چون اتفاقات Chaos Theory سال 2007 می اُفته ولی H.A.W.X 1 اتفاقاتش سال 2014 می اُفته و انتظار هم میره H.A.W.X 2 حداقل سال 2016-17 اتفاق بی اُفته.
ولی شاید یه گریزی به سم فیشر به عنوان رئیس TEـی چیزی بزنن.:d(که شخصا امیدوارم نزنن.همون از Ghost Recon مایه بزارن بسه!!!)

آخه موضوع اینه که فعلا هیچی از داستان بازی رو فاش نکردن!! :دی حتی مثل اینکه اسم شخصیت اصلی هم فرق میکنه!
البته خودمم فکر نکنم بازی توی سال 2007 باشه ولی آرزو بر جوانان عیب نیست! :دی

شماره اولش در برابر Ace Combat 6 که تقلیدی بیش نبود ! گیم پلی خسته کننده و مدلینگ افتضاح ! نسخه دوم گیم پلی بهتر شده ، ولی مدلینگ همون افتضاحی که بود هست ! حداقل تو Demo که من اینجوری دیدم و البته تو این سبک هر بازیی رو بیاد انجام میدم و کاملا بدون شک میگم که نسخه دومش هم از ACe Combat 6 خیلی ضعییف تره !

نسخه اول رو که خریدیم یه بار به زور تموم کردیم ! اما این یکی رو دیگه اصلا حتی بهش فکر هم نمی کنم !

همون منتظر می مونم واسه سلطان این سبک یعنی : Ace Combat Assault Horizon

خُب این نظر شماست حالا شاید ایراد هایی نسبت به Ace Combat داشت ولی جنبه های مثبتی هم داشت مثل یه داستان عالی! گیم پلیش هم از نظر من خیلی جذاب بود...

من از همه بازی های اکشن هوایی شعبه رومانی یوبی سافت راضی بودم
هم دو شماره Blazing angles رو رفتم و هم شماره اول این بازی
ایده کنترل هواپیما در حالی روی هدف قفل می کنه بهترین ویژگی بازی هاش بوده و هست که باعث شد من که از این ژانر و کلا کنترل هر گونه وسیله هوایی متنفر بودم ازین بازی خوشم بیاد چون همین کار باعث میشه کنترل بازی بهتر بشه و دیگه روی اعصاب نیست
البته هر دو شماره Blazing angles خیلی سخت بود و یه جورایی درجه سختی بالانس نبود و بعضی اوقات آدم واقعا نا امید می شد.چند بار می خواستم بازی رو ول کنم ولی خوب بهر شکلی بود تموم می کردم ولی توی H.A.W.X این مشکل برطرف شد

آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ
ما چقد از دنیا عقبیم! ما رو بگو که ادعا میکنیم فن این بازییم:)) نفهمیدیم کی اومده! رفتم تو کارش

درود

دوستان کنسول من سره دمویه این بازی یه سکته زد :d که خدارو شکر به خیر گذشت

مشکل از بازیه یا من بد رایت کردم ؟

البته من از راهنمای سایت برای رایت دمو استفاده کردم نمیدونم چرا اونجوری شد

کلاً برایه ما فن های سبک Flight اونم نه از نوع simulation :d واجبه که بازی کنیم.
البته من خودم اعتقاد دارم این سری در مقابل AC سوسک هم حساب نمیشه. راستی اون آقایونی که گفتن AC 6 داستانش بد بود فک کنم تمام cinematic scene هارو می زدن میرفته! کلاً متوجه شدید بازی یه داستان موازی هم داشت؟ :d ...
باید بریم این و Reachـو بگیریم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or