شاسگول کاربر سایت Sep 23, 2010 #92 سلام دوستان ... کسی میدونه چطوری میشه با دو تا دسته این بازی رو به صورت Split Screen - Coop بازی کرد ؟ اصلا این بازی چنین قابلیتی داره ؟
سلام دوستان ... کسی میدونه چطوری میشه با دو تا دسته این بازی رو به صورت Split Screen - Coop بازی کرد ؟ اصلا این بازی چنین قابلیتی داره ؟
S semejpc کاربر سایت Sep 24, 2010 #93 نوشته شده توسط شاسگول: سلام دوستان ... کسی میدونه چطوری میشه با دو تا دسته این بازی رو به صورت Split Screen - Coop بازی کرد ؟ اصلا این بازی چنین قابلیتی داره ؟ بیشتر... پشت کاور بازی را یه نگاه بنداز ببین نوشته یا نه دیگه تا اونجایی که من میدونم بازی co-op داره
نوشته شده توسط شاسگول: سلام دوستان ... کسی میدونه چطوری میشه با دو تا دسته این بازی رو به صورت Split Screen - Coop بازی کرد ؟ اصلا این بازی چنین قابلیتی داره ؟ بیشتر... پشت کاور بازی را یه نگاه بنداز ببین نوشته یا نه دیگه تا اونجایی که من میدونم بازی co-op داره
C capitan milan کاربر سایت Sep 25, 2010 #94 نوشته شده توسط semejpc: پشت کاور بازی را یه نگاه بنداز ببین نوشته یا نه دیگه تا اونجایی که من میدونم بازی co-op داره[/QUOTE درست پست کاور بازی نوشته - ولی تو خود بازی گزینه به نام Split Screen - Coop نداره من هم هر چه چقد رسهی کردم نتونستم دو نفر بازی کنم بیشتر...
نوشته شده توسط semejpc: پشت کاور بازی را یه نگاه بنداز ببین نوشته یا نه دیگه تا اونجایی که من میدونم بازی co-op داره[/QUOTE درست پست کاور بازی نوشته - ولی تو خود بازی گزینه به نام Split Screen - Coop نداره من هم هر چه چقد رسهی کردم نتونستم دو نفر بازی کنم بیشتر...
C capitan milan کاربر سایت Sep 28, 2010 #95 نوشته شده توسط capitan milan: نوشته شده توسط semejpc: پشت کاور بازی را یه نگاه بنداز ببین نوشته یا نه دیگه تا اونجایی که من میدونم بازی co-op داره[/QUOTE درست پست کاور بازی نوشته - ولی تو خود بازی گزینه به نام Split Screen - Coop نداره من هم هر چه چقد رسهی کردم نتونستم دو نفر بازی کنم بیشتر... کسی نیست جواب بده بیشتر...
نوشته شده توسط capitan milan: نوشته شده توسط semejpc: پشت کاور بازی را یه نگاه بنداز ببین نوشته یا نه دیگه تا اونجایی که من میدونم بازی co-op داره[/QUOTE درست پست کاور بازی نوشته - ولی تو خود بازی گزینه به نام Split Screen - Coop نداره من هم هر چه چقد رسهی کردم نتونستم دو نفر بازی کنم بیشتر... کسی نیست جواب بده بیشتر...
aria_victor کاربر سایت Sep 30, 2010 #96 یکی جواب بده منم بدجوری توی کفشم که با برادرم دو نفره بازی کنم!!!! :d
aria_victor کاربر سایت Oct 1, 2010 #97 1جوری با تاپیک و سوالاش بی تفاوت برخورد میکنید انگار بازی مال 2سال پیشه!!!!