Genre: Flight Action
Publisher: Ubisoft
Developer: Ubisoft Romania
Release Date: Q3 2010
Publisher: Ubisoft
Developer: Ubisoft Romania
Release Date: Q3 2010
البته امیدوارم هرچه زودتر این بازی کرک بشه تا دوستان پی سی باز هم بتونن لذت این نسخه از بازی رو ببرن .... والا جدیدا فقط رو پی سی دارن Shank , Death Spank , Super Meat Boy و از این جور دری وری ها بیرون میدن.طرف کارت نیم میلیونی میندازه رو سیستمش بعدش مجبوره بره Shank بازی کنه...
تازه کلی هم حال میکنه !!! میگه عجب چیزی بود!!! رفتم فول اچ دی شنک زدم !!!:shrewd::thumbsup::excited:
البته امیدوارم هرچه زودتر این بازی کرک بشه تا دوستان پی سی باز هم بتونن لذت این نسخه از بازی رو ببرن .... والا جدیدا فقط رو پی سی دارن Shank , Death Spank , Super Meat Boy و از این جور دری وری ها بیرون میدن.طرف کارت نیم میلیونی میندازه رو سیستمش بعدش مجبوره بره Shank بازی کنه...
تازه کلی هم حال میکنه !!! میگه عجب چیزی بود!!! رفتم فول اچ دی شنک زدم !!!:shrewd::thumbsup::excited:
استدلال جالبی بود!!!چون طرف کنسول داره پس pc درست حسابی نداره که مثلا از گرافیک فلان بازی لذت ببره !!!!
خب قبل از هر چی خوش اومدی.من جدیدا اومدم اینجا. چرا همه دارن دعوا می کنن . الان همه حرفا تکراریه .
خب کسی که کنسول داره مگه عقلش رو از دست داده که بره پی سی بخره و برعکس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا نمی شه بازی کنسول با پی سی مقایسه کرد.
اونی که میره برای هر جفتش 1 بازی می گیره هم به نوعی باید سخت افزارش مورد بازبینی مجدد قرار بگیره ببینن مشکلش از کجاست که همچین کاری می کنه.lol
خب دوست من ، الان چی شد: این بازی اشغالی بیش نیست و شما هم نگاهش نمی کنی بعد در عین حال الان داری بازیش میکنی!!!!بارها گفته شده که بازیهایی که ارزش دارن رو روی کنسول میزنیم و اونایی که ارزش ندارن رو نگاه هم نمیکنیم
نمونش همین hawx
خب دوست من ، الان چی شد: این بازی اشغالی بیش نیست و شما هم نگاهش نمی کنی بعد در عین حال الان داری بازیش میکنی!!!!
به هر حال توی این سبک فعلا همین این بازی رو داریم و خیلی ها هم ممکنه بر خلاف شما با این بازی حال کنند
نه عزیز من وایسا به زودی درست میشه :-o:-oلعنت بر این hawx2 اشغال که این جوری ما رو سر کار گذاشته البته رو pc به خاطر تسلیشن سطح بالایی که داره کمی بیشتر حال میده و تنها نقطه قوت pc در حال حاضر همینه در مقابل کنسول من کم کم دارم وسوسه میشم
یه360 بگیریم ولی aa و resolution بالا و تعصبم رو pc چیکار کنم
كلا شما انگار فقط و فقط بلدي پست نا مربوط بدي ، يه پستات مربوط به اين تاپيك و بازي نميشه ... آخه چه سودي ميبري همه رو به مسخره گرفتي ...خب قبل از هر چی خوش اومدی.
اینجا معمولا همین جوریه . یکی میاد نظر شخصی میده بعد یه سری دیگه مییان میرزن سرش انگار که دشمن خونیش هستند. بعد هم چند نفر اخطار میگیرن. و بعدش سر یه موضوع دیگه دوباره همین پروسه تکرار میشه( اصولا بعضی از دوستان فروم رو با ملک شخصیشون اشتباه گرفتند)
بگذریم . ..
لطفا راجب فلان بازی و فلان گرافیک صحبت نکنید و به خود بازی مربوطه بپردازید . امیدوارم زودتر از کرک بازی یه خبری بشه.
خب دوست من ، الان چی شد: این بازی اشغالی بیش نیست و شما هم نگاهش نمی کنی بعد در عین حال الان داری بازیش میکنی!!!!
به هر حال توی این سبک فعلا همین این بازی رو داریم و خیلی ها هم ممکنه بر خلاف شما با این بازی حال کنند