Genre: Flight Action
Publisher: Ubisoft
Developer: Ubisoft Romania
Release Date: Q3 2010
Publisher: Ubisoft
Developer: Ubisoft Romania
Release Date: Q3 2010
آها از اون لحاظ؟ ممکنه. این وسط برو بچس که پایرسی خرید و فروش می کنن حسابی می خوره تو ذوقشون.خوب اگه ساخت و پاخت کرده باشن ، که skidrow نه میره آب خنک بخوره ، و هم یوبی بدون کرک فروش ـش رو میکنه ..
آره بابا. حتی واسه اجرا شدنش هم باید حتما از سرویس پک 2 استفاده می کردیم.
یا کابل سی دی رام بکسیمو از این جور چیزها.
من می ترسم یه دفعه نگن واسه اجرای بازیهای DRM باید Power رو از ریشه بکنی تا بازی اجرا بشه.:d
به جان خودم پارسال فقط 70 تومن ناقابل پول Power دادم. دست هم بهش نمیزنم.:d
آره بابا. حتی واسه اجرا شدنش هم باید حتما از سرویس پک 2 استفاده می کردیم.
یا کابل سی دی رام بکسیمو از این جور چیزها.
من می ترسم یه دفعه نگن واسه اجرای بازیهای DRM باید Power رو از ریشه بکنی تا بازی اجرا بشه.:d
به جان خودم پارسال فقط 70 تومن ناقابل پول Power دادم. دست هم بهش نمیزنم.:d
کدوم نوا. که برو بچس Skidrow برن آب خنک بنوشن و Ubisoft هم هی ضرر بده. این شد نون و نوا؟
منطورت همون چیده هست نه دیده؟:dوحید نصف شبی گیر دادیا!
بابا منظورم اینه که دمشونو دیده که یموقع کار کارخطرناکی :d نکنن.
فینگلیششو میزارم::dحالا این dlc که دادن چه چیزی به بازی اضافه میکنه (ما هنوز بازی نکردیم dlc ـشم اومد!!!!!!):d
_ این سوال برای این هست که تاپیک به محتوای اصلی ـش برگرده _ :d
به این که نمیگند فینگلیش ، به این میگن انگلیش یا همون انگلیسی !!!!!!!:dفینگلیششو میزارم::d
من در این جریان نیستم ، مگه چی گفته بودند ؟دیدی که سر همون DRM اولیه چه بیانیه قشنگی برا Ubi داده بودن.
نسخه PC هم موجوده:برای اینکه تاپیک برگرده به حال و هوای خودش یه خبر از بازی میدم:
bisoft یه DLC جدید واسه بازی منتشر کرده که واسه PS3 و Xbox 360 هست و باز هم مثل اکثر مواقع خبری از نسخه PC نیست.
خیلی دوست داشتم این بازی رو روی Pc بازی کنم.زورم میاد برم رو کنسول. جایی cd key رو میفروشن؟
سرورهای EA چرا هک بشه؟مام یه نظر خوشحال بدیم که تاپیک منحرف شه !
میدونید چیه ؟!
هر وقت که سرور های EA کامل کرک شد ! DRM هم کرک میشه !
دیگه به راحتیه قفل های قبلی نیست که با یه Dump کردن کل کد هایی که اجرا میشرو بدست بیارن !
یه قسمت از کدا رو سرور اجرا میشه !
باید سرور هک بشه ! شبیه سازی بشه !
به قول یکی GHioooooooooooooomat