Genre: Flight Action
Publisher: Ubisoft
Developer: Ubisoft Romania
Release Date: Q3 2010
Publisher: Ubisoft
Developer: Ubisoft Romania
Release Date: Q3 2010
فكر كنم وقتي بازيش كني از اين حرفت پشيمون بشي:dاه .... خسته شدم بابا .... جقدر دردسر داره این بازی های پی سی .... جونمونو میگیرن تا یه بازی صحیح و سالم بهمون بدن ... هنوز خبری از کرک نشده؟ ... هیچ گروهی روی کرک کار نمیکنه ؟... امیدوارم هرچه زودتر این شاهکار رو روی سیستمم بازی کنم
همه چيز كه گرافيك نميشه.آخه هرچی عکس و ویدئو تا الان از بازی دیدم نوید یه گرافیک وحشتناک بالا رو میده ...دیگه واقعا صبرم داره تموم میشه .... من Flight Simulation رو خیلی دوست دارم ... اگه واقعا کرک نشه که مطمعنا میرم یه کنسول میخرم.
کاشکی کرک بشه تا خرج اضافی رو دستمون نزاره !.
دوستان بهتر نیست یه نظر سنجی بکنیم ببنیم چند درصد فکر میکنن قفل یوبیسافت کرک میشه یا نمیشه؟
چون با این روند غزل خیلی از بازی های دیگه رو پی سی خوندس.
من پی سی رو دوست دارم
فكر كنم وقتي بازيش كني از اين حرفت پشيمون بشي:d
خوب بجاي اينكه كنسول بگيري اوريجينال بگير كه خرجت كمتر بشه :d (البته نظر منه)آخه هرچی عکس و ویدئو تا الان از بازی دیدم نوید یه گرافیک وحشتناک بالا رو میده ...دیگه واقعا صبرم داره تموم میشه .... من Flight Simulation رو خیلی دوست دارم ... اگه واقعا کرک نشه که مطمعنا میرم یه کنسول میخرم.
کاشکی کرک بشه تا خرج اضافی رو دستمون نزاره !.
دوستان بهتر نیست یه نظر سنجی بکنیم ببنیم چند درصد فکر میکنن قفل یوبیسافت کرک میشه یا نمیشه؟
چون با این روند غزل خیلی از بازی های دیگه رو پی سی خوندس.
من پی سی رو دوست دارم
دقیقا ساسان جان موافقم بابا تازه داره صنعت بازی های هوای رو pc ردیف میشههمین که اسم تام کلنسی پشت بازی هستش واسه من یکی کمتر از شاهکار نیست :d
بازی رو میتونی به این سایتی که cdkey میفروشه بگی بزات از استیم بخره. الان قیمتش به خاطر کریسمس 37دلاره, بعدا میشه 49 دلار.آخه اونم باز درسر داره ..... من اینترنتم نفتیه ( متاسفانه من DSL ندارم).دوستان کسی نمیدونه این بازی رو از کجا میتونم اریجینال تهیه کنم؟ میتونم با دلیل آپ بازی کنم؟ اگه وسطش اینترنتم قطع بشه چی؟ آهان راستی - بازی فقط تو ویندوز 7 و با کارت گرافیک جدید دایرکت ایکس 11 اجرا میشه یا با کارت های قدیمی و در پیت منم اجرا میشه ؟
بابا چه خبرتونه به جان خودم این بازی کرک میشه اگه نشد من اسم خودمو از صابر میذارم سارا :d:d(شوخی کردم )
اینو میدونستید اگه این بازی کرک میشد بازی assassins creed brother hood هم یه چند ماهی به خاطر DRM ( *****) تاخییر میخورد پس همگی با هم جز صبر چیزی نداریم
یعنی منظور شما اینه که کرک جفتشو میخواد باهم بده بیرون ، احتمالش هست همچین هدفی داشته باشن .حالا این بازی کرک نشد، نشد مهم ACB که کرک بشه .خیلی دوست دارم هکرها حال این یوبی رو دوباره بگیرن.بابا چه خبرتونه به جان خودم این بازی کرک میشه اگه نشد من اسم خودمو از صابر میذارم سارا :d:d(شوخی کردم )
اینو میدونستید اگه این بازی کرک میشد بازی assassins creed brother hood هم یه چند ماهی به خاطر DRM ( *****) تاخییر میخورد پس همگی با هم جز صبر چیزی نداریم