Tom Clancy's H.A.W.X 2 | PC

hawx2.jpg

Genre: Flight Action
Publisher: Ubisoft
Developer: Ubisoft Romania
Release Date: Q3 2010​

اه .... خسته شدم بابا .... جقدر دردسر داره این بازی های پی سی .... جونمونو میگیرن تا یه بازی صحیح و سالم بهمون بدن ... هنوز خبری از کرک نشده؟ ... هیچ گروهی روی کرک کار نمیکنه ؟... امیدوارم هرچه زودتر این شاهکار رو روی سیستمم بازی کنم :x
فكر كنم وقتي بازيش كني از اين حرفت پشيمون بشي:d

آخه هرچی عکس و ویدئو تا الان از بازی دیدم نوید یه گرافیک وحشتناک بالا رو میده ...دیگه واقعا صبرم داره تموم میشه .... من Flight Simulation رو خیلی دوست دارم ... اگه واقعا کرک نشه که مطمعنا میرم یه کنسول میخرم.
کاشکی کرک بشه تا خرج اضافی رو دستمون نزاره !.
دوستان بهتر نیست یه نظر سنجی بکنیم ببنیم چند درصد فکر میکنن قفل یوبیسافت کرک میشه یا نمیشه؟
چون با این روند غزل خیلی از بازی های دیگه رو پی سی خوندس.
من پی سی رو دوست دارم :((:((:((
همه چيز كه گرافيك نميشه.
قفل يوبي هم 100% شكونده ميشه.حالا دير يا زود.;)

آخه هرچی عکس و ویدئو تا الان از بازی دیدم نوید یه گرافیک وحشتناک بالا رو میده ...دیگه واقعا صبرم داره تموم میشه .... من Flight Simulation رو خیلی دوست دارم ... اگه واقعا کرک نشه که مطمعنا میرم یه کنسول میخرم.
کاشکی کرک بشه تا خرج اضافی رو دستمون نزاره !.
دوستان بهتر نیست یه نظر سنجی بکنیم ببنیم چند درصد فکر میکنن قفل یوبیسافت کرک میشه یا نمیشه؟
چون با این روند غزل خیلی از بازی های دیگه رو پی سی خوندس.
من پی سی رو دوست دارم :((:((:((
خوب بجاي اينكه كنسول بگيري اوريجينال بگير كه خرجت كمتر بشه :d (البته نظر منه)
كرك ميشه بلاخره ولي كي خدا ميدونه .... تازه بازيش زياد هم توپ نيست از امتيازاش معلومه شما باز هم صبر كن بلاخره كرك ميشه ;)

آخرین ویرایش:
آخه اونم باز درسر داره ..... من اینترنتم نفتیه ( متاسفانه من DSL ندارم).دوستان کسی نمیدونه این بازی رو از کجا میتونم اریجینال تهیه کنم؟ میتونم با دلیل آپ بازی کنم؟ اگه وسطش اینترنتم قطع بشه چی؟ آهان راستی - بازی فقط تو ویندوز 7 و با کارت گرافیک جدید دایرکت ایکس 11 اجرا میشه یا با کارت های قدیمی و در پیت منم اجرا میشه ؟
بازی رو میتونی به این سایتی که cdkey میفروشه بگی بزات از استیم بخره. الان قیمتش به خاطر کریسمس 37دلاره, بعدا میشه 49 دلار.
مصرف اینترنت بازی نیم کیلوبایت بر ثانیه است, یعنی دیال آپ هم براش زیاده اگه اینترنت قطع بشه بازی pause میشه تا دوباره به اینترنت وصل بشید.
بازی در دو حالت DX11 و DX9 اجرا میشه.

game-ir رو تو گوگل سرچ کن سریع پیداش میکنی. شما وقتی بازی رو برای اولین بار اجرا میکنی, باید یک اکانت یوبی سافت بسازی و بعدش شماره سریال رو روی این اکانت فعال میکنی تا بتونی وارد بازی بشی.
این شماره سریال دیگه به درد کسی نمی خوره, اگه بعدا خواستی بازی رو بفروشی باید مشخصات اکانت یوبی سافت خودت رو هم بهش بدی. فعلا که یوبی سافت مشکلی با ip ایران نداره.
در ضمن شما وقتی یک بازی از استیم می خری, اینجوری نیست که یک dvd هم بهت بدن که بازی رو از روش نصب کنی, بازی رو یا خودت باید از استیم دانلود کنی یا باید بدی برات دانلود کنند.

من که بیخیال این بازی شدم رفتم یه microsoft flight simulator x (البته نسخه فارسیش ) رو 10000 تومن پول دادم خریدم بزنم تو کار خلبانی در سطح حرفه ای ،خدا رو چه دیدی شاید خلبان شدیم آخر عمری:d

بابا چه خبرتونه به جان خودم این بازی کرک میشه اگه نشد من اسم خودمو از صابر میذارم سارا :d:d(شوخی کردم )
اینو میدونستید اگه این بازی کرک میشد بازی assassins creed brother hood هم یه چند ماهی به خاطر DRM ( *****) تاخییر میخورد پس همگی با هم جز صبر چیزی نداریم :))

کم کم باید با گیمینگ مفتی خداحافظی کنیم. یادش بخیر اون روزها که منتظر کرک بازیها بودیم. یاد ریزور و اسکیدرو بخیر . یاد جی تی ای IV بخیر .چقدر قهرمانانه کرک شد . یاد بخیر . یاد کپی پیست کردنهامون بخیر

بابا چه خبرتونه به جان خودم این بازی کرک میشه اگه نشد من اسم خودمو از صابر میذارم سارا :d:d(شوخی کردم )
اینو میدونستید اگه این بازی کرک میشد بازی assassins creed brother hood هم یه چند ماهی به خاطر DRM ( *****) تاخییر میخورد پس همگی با هم جز صبر چیزی نداریم :))

منم یجورایی موافقم ، به نظر منم اگه این بازی کرک بشه یوبی assassins creed brother hood هم قفله لعنتیش رو دوباره یه دستی به سر و روش میکشه که تا یه چند ماهی باز بریم سره کار. :d حالا خدا کنه شرکتهای دیگه یاد نگیرن از این یوبی کچل (حالا چه ربطی داشت خدا میدونه :d )

یعنی منظور شما اینه که کرک جفتشو میخواد باهم بده بیرون :-?، احتمالش هست همچین هدفی داشته باشن .حالا این بازی کرک نشد، نشد مهم ACB که کرک بشه .خیلی دوست دارم هکرها حال این یوبی رو دوباره بگیرن.

اگه یوبی می خواست پی سی یو بی خیال شه خیلی وقت پیش این کارو می کرد و خرج کرک کردن این بازی ها نمی کرد . در ضمن مگه دسته خودشه شرکت های سازنده ی قطعات نمی زارن
پی سی رو زمین بیفته حتی اگر شده مخفیانه از هکر ها پشتیبانی کنن!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or