Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier | PS3

داداش هي پاي من رو به اين ترد باز نكن :|:d
همين الان كه نوشتي (( مشكلات بتاش نافرم بود ؟ )) يه لرزه به تنم افتاد :|

از نافرم هم اون ورتر !!! چون بازي به كل سرور نداره ! و همش مچ ميكينگي هست و يه بنده خدايي بايد هاست بشه براي ما ايراني ها به شدت بده ! و البته خود ساختار برنامه نويسي بازي در اين مورد هم خيلي بد به نظر مياد !!!
مشكلات گيم پلي كه ديگه فقط خود كننده اعصاب بود !!!
بر و بچي كه ميخوان بگيرن به احتمال زياد براي CO-OP اش مي خوان بازي رو جور كنند كه خيلي هم خوبه ولي حتي همون رو هم بايد با بر و بچ ايران بازي كنند و لا غير !

من 360 ش رو امروز بازی کردم خیلی خوب بود ، ظاهرا بخش داستانیش هم COOP چهارنفره داره ، حالا اگه هستند کسایی که میگیرن بازی رو من هم بگیرم هماهنگ کنیم COOP بریم .

شیخ همچین حرکتی از تو بعید بود!
بازی کی میاد؟

آدم شدم :دی ... لوول

بتاش خو کلی فرق می کنه با خودش مرده مومن :دی ..

آقا من میگیرم بیاید با هم بخریم :دی ارزون جایی رو میشناسید داشته باشه ؟؟

من 360 ش رو امروز بازی کردم خیلی خوب بود ، ظاهرا بخش داستانیش هم COOP چهارنفره داره ، حالا اگه هستند کسایی که میگیرن بازی رو من هم بگیرم هماهنگ کنیم COOP بریم .

آقا نیما از گرافیکش برامون توضیح می دی می خواستم بخرم بدونم چی به چیه ...

من پایم CO-OP بزنیم .. البته برای اوایل تیر بازی دستم می رسه فک کنم

خب منم احتمالا بگیرم
قیمتش چنده؟ اینم 120 ؟

بیا با هم بگیریم هستی ؟ 2 تا 110 تومن میدن فک کنم ;) خوبه ؟؟
یکم زیاد گفتی :d120 نباشه 110 تومان هست دیگه فروشنده ها اینقدر نامرد و بی مرام نیستن که:d قیمت منصفانه میدن:d

بی مرامی تو خونشونه :دی ! البته بعضی ــاشون !

یکم زیاد گفتی :d120 نباشه 110 تومان هست دیگه فروشنده ها اینقدر نامرد و بی مرام نیستن که:d قیمت منصفانه میدن:d

اتفاقا 120 تومن بايد باشه قطع به يقين!!
والله ماکه هر موقع گذرمون به توپخونه افتاد قيمتاي خنده دار کم نشنيديم!
يکي دو فروشگاه مکس پين رو 140 قيمت دادن!! يا سايلنت هيل و نينجا گايدن رو 135!!!
حالا يا قيافه ما به بچه مايه دارا ميخوره خيلي يا به هويج بستنياي ببو که فرق بين انچارتد و بخاري نفتي رو نميدونن!!

مدهاش دوتا بود توي بتا ! يكي يه مدي بود كه بين مدها متخلف سوييچ مي كرد مثلا" يكي SEARCH & DESTROY بود يا مثلا" دفاع از يه شخص خاص يا مثلا" رفتن و گرفتن سامسونت مهمات :|
يكي ديگه اش هم بايد ميرفتي سه كيف بمب رو برميداشتي مي رفتي ميذاشتي توي منطقه مهم حريف تا مي تركيد !
حالا مد ديگه اي اگر داره نميدونم ولي TDM نداره !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or