Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier | PS3

گرفتی َِ؟

نگرفتی جو نده آقا :دی !

محمد باور كن انقدر بدم مياد از يه بازي الكي طرفداري ميكني !!!! كل ملت دارن ميگن خوب نيست بازي ، منتقد ها ميگن خوب نيست حالا تو بخاطر چي انقدر سه پيچش شدي خدا ميدونه !! ادم بخاطر دوتا عكس و تريلر نميره بازي بگيره !!!!

محمد باور كن انقدر بدم مياد از يه بازي الكي طرفداري ميكني !!!! كل ملت دارن ميگن خوب نيست بازي ، منتقد ها ميگن خوب نيست حالا تو بخاطر چي انقدر سه پيچش شدي خدا ميدونه !! ادم بخاطر دوتا عكس و تريلر نميره بازي بگيره !!!!

الکی واسه چی مگه ؟ بازیش بده ؟

7.5 گیم اسپات ...

نه تریلر نه اسکرین شات

من همه چیش رو دیدم داداش !

8 یعنی خوب نیست؟! کجا کل ملت میگن بده؟! دیگه اینجوریش رو ندیده بودم والا.

شما اگه از آدمایی که الکی از یه بازی طرفداری میکنن بدت میاد منم از آدمایی که هارد کور بازی در میارن بدم میاد.

شما از این بازی خوشت نمیاد مجبور نیستی بری سراغش و در موردش حرف بزنی.

علاقه نداشتن به این سبک تا اینکه بازی بده خیلی فرق داره ها!
بازی خیلی هم خوبه

علاقه نداشتن به این سبک تا اینکه بازی بده خیلی فرق داره ها!
بازی خیلی هم خوبه

عزيز من خواهشا چيزي كه نميدوني رو نميخواد بگي . بازي كه اكشن شده چه چيزش رو خوشم نياد . اون موقع كه ما AW 1 و AW2 رو بازي ميكرديم كي ميدونست اينا چين !!

مهم اينه كه روي صحبت من به محمد بود كه خودش ميدونه چرا بهش گفتم و هزار تا ادمم بهش گفتن اين بازي بدرد تو نميخوره ولي ول كن نيست !!!!:d

---------- نوشته در 11:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:49 PM ارسال شده بود ----------

8 یعنی خوب نیست؟! کجا کل ملت میگن بده؟! دیگه اینجوریش رو ندیده بودم والا.

شما اگه از آدمایی که الکی از یه بازی طرفداری میکنن بدت میاد منم از آدمایی که هارد کور بازی در میارن بدم میاد.

شما از این بازی خوشت نمیاد مجبور نیستی بری سراغش و در موردش حرف بزنی.

اون وقت شما كي هستي ؟؟ قلدر تاپيكي ؟؟

يكم اون چشم ها رو باز كن زدم تو پستم كه با محمد هستم تا با شما اقاي هاردكور !!!!

چه وضعشه اخه؟ احترام همديگرو رعايت كنيد اون بنده خدا اومد درباره بازي نظر داد
منم ميتونم بيام بگم اين بازي اشغاله به خودم مربوطه و نظر شخصيمه
اين قسمت هم شباهتي زيادي به قسمت هاي قبلي نداره هم از نظر امتياز هم در حد اونا نيست پس از نظر من متوسط رو به خوب هست

آخرین ویرایش:
چه وضعشه اخه؟ احترام همديگرو رعايت كنيد اون بنده خدا اومد درباره بازي نظر داد
منم ميتونم بيام بگم اين بازي اشغاله به خودم مربوطه و نظر شخصيمه
اين قسمت هم شباهتي زيادي به قسمت هاي قبلي نداره هم از نظر امتياز هم در حد اونا نيست پس از نظر من متوسط رو به خوب هست

جديدا مد شده اقاي x به نظر اقاي y بخنده!!
اقاي y تيکه بندازه به x
x اونيکيو خرد کنه!
اون بگه ناراحتي بازي نکن!
اين بگي من وقتي دو سالم بود فلان بازيو ميکردم اون موقع شما کجا بودي!!
ازين جور مناظرات تو تاپيک امتيازات بازي مکس پين فراوان است!!
اميدوارم به بقيه تاپيک ها سرايت پيدا نکنه!

آره دقیقا نیما

...

دوستان بازی رو خریدم

ولی کنسول فعلا ندارم تست کنم =)) ..

ولی یکی از دوستام خریده گفته سروراش قویه

12 نفر مولتی پلیر

4 نفر Co-Op

گرافیک فوق العاده ولی در بعضی اوقات افت فریم دیده میشه

...

تعریف نمی کنم زیاد هایپ بشید فحش ــم بدید بعدش !

تقریبا آخرای بازی هستم. میتونم بگم عالی کار شده. کلی امکانات داره که مخفی کاری بازی رو لذت بخش میکنه. مولتیش هم عالی کار شده. دوستان این بازیو از دست ندین

آپدیت اول بازی چه قدره؟
وضعیت وصل شدن به سرورا چه طوره؟(من بازیای آنچارتد3،آساسینس کرید،نید فور اسپید و مثله اینارو بدون لگ بازی می کنم.)

میگم بهتر نیست یک تاپیک ایجاد بشه برای بخش آنلاین این بازی؟
هم ساعت ها رو برای co-op هماهنگ می کنیم و هم مشخص میشه که کلاً چند نفر می خوان بازی کنند..

میگم بهتر نیست یک تاپیک ایجاد بشه برای بخش آنلاین این بازی؟
هم ساعت ها رو برای co-op هماهنگ می کنیم و هم مشخص میشه که کلاً چند نفر می خوان بازی کنند..

بله بله ... الان تو بخش PSN می زنم صبر کنید ;) ...

دوستانی که می خوان بخرند شک نکنند

گیم پلی : مخلوطی از MW2 و BFBC2 ...

همه چیز عالی

فقط یه خورده باگ داره زیاد مشکلی نیست

افت فریم توی جاهای شلوغ که مشکلی ایجاد نمی کنه تو اکثر بازی ها اینطوریه

در هر صورت بازی ــه عالیه

بازی نیاز به کد نداره فقط یه Uplay Pass بهتون می ده ;) !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or