Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier | PS3

مرسی از توضیحاتت Nero عزیز فیض بردیم:دی
امیدوارم تو نسخه ی اصلی این ایرادا نباشه (منظورم کمپر نیستا:دی)
به هر حال بازی نزدیک 2سال عقب افتاده اگر اینجوری باشه باید 2دستی کوبید بر سر Ubi جان

اخه توي اين يك ماه باقي مونده به ريليز بازي كه نميتونن شق القمر كنند :d
مي خوان چي كار كنن مثلا":-/ سرور اضافه كنن ؟! كه نميشه ! گيم پلي اش رو درست كنند كه باز نمي شه !

تازه يه ايراد ديگه هم يادم رفت بگم ! اون هم قدرت نارنجك هاي بازيه كه عين بمب اتمي مي مونه ! اگر در زاويه 90 درجه با نارنجك و چسبيده به ديوار هم قرار بگيري باز كشته مي شي :d

دوستاني بتا بازي ميكنند rifle بردارن با ٢ تا تير هدتشات ميكنيد

اره صادق همين بالاتر يه اشاراتي كردم :d
اصلا" معلوم نيست چه جوريه يهو يارو داره شليك مي كنه هدشات مي شي !!! فكر كنم گليچي باگي چيزي باشه !
فعلا" كه نميتونم بيام ولي وقتي اومدم ميرم هي از رو در و ديوار مي پرم حال كنم با زاويه دوربين و انيميشن اش :d با اين لگي كه بازي داره و نداشتن سرور همين هم زياده :d

باشه داداش هر جور خودت مي دوني :d از ما گفتن بود

اخه توي اين يك ماه باقي مونده به ريليز بازي كه نميتونن شق القمر كنند :d
مي خوان چي كار كنن مثلا":-/ سرور اضافه كنن ؟! كه نميشه ! گيم پلي اش رو درست كنند كه باز نمي شه !

تازه يه ايراد ديگه هم يادم رفت بگم ! اون هم قدرت نارنجك هاي بازيه كه عين بمب اتمي مي مونه ! اگر در زاويه 90 درجه با نارنجك و چسبيده به ديوار هم قرار بگيري باز كشته مي شي :d
واقعا نمیشه سرور اضافه کنن؟!
نه به نارنجکای آخرین اثر دایس! نه به این!:دی
گرافیک و کیفیت تکسچر هاش خوب کار شده؟

---------- نوشته در 12:57 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:56 AM ارسال شده بود ----------

بازم من به خاطر co op میگیرمش
منم به خاطر خودش میگیرم!
زنده باد Ghost recon :دی >:d

واقعا نمیشه سرور اضافه کنن؟!
نه به نارنجکای آخرین اثر دایس! نه به این!:دی
گرافیک و کیفیت تکسچر هاش خوب کار شده
منم به خاطر خودش میگیرم!
زنده باد Ghost recon :دی >:d

والا از ما گفتن بود !!!
نارنجك هاش كه اثر ماورايي دارن ! خيلي قوي اند و شعاع انفجاريشون بالاست !
گرافيك وتكسچر رو نميشه از روي بتا گفت ! ولي بد نبود گر چند بعضي مواقع يهو 3 ميزد ! ولي خوب بود ! بتا هم در ضمن فريز مي كرد بد جور !!! 2 بار در يكي دو ساعت !
فكر نكنم اگر پايه هاي مولتي بازي و برنامه نويسي ايش رو بر اساس اين مدل هاست شدن نوشته باشن كه نميتونن سرور اضافه كنن ! بعد از اون مگر مرض دارن سرور داشته باشن بعد توي بتا تست شون نكنن !!!

امروز يه چند دستي تونستم دوباره بازي كنم !
نميدونم حالا شايد نت من بهتر شده بود يا همونطور كه صادق گفت يه سري كارها رو روي بازي انجام دادن اما لگ كمتر شده بود !
كلاس ها واقعا" بالانس نيستن و شما اصولا" اگر بخوايد كم نياريد بايد حتما توي گروه اسكات يا رايفل من بريد چون اسلحه هاشون به شدت قوي اند ! مثلا" MP7 يا PP2000 با اين كه اسلحه كوچيك و دفاع شخصي هستن اما از رايفل هاي مهندس ها قوي ترند !
توي بازي كار تيمي واقعا" احتياجه ! من خودم اگر لگ نداشته باشم واقعا" سوراخ مي كنم تيم حريف رو ولي امان از زماني كه مي ري تك نفري سراغ ابجكتيو همه رو مي كشي مي گيريش اما يه نفر هم براي پشتيبانيت نمياد بعد ميان سراغت دخلت رو ميارن !
نارنجك هم كه اگر بندازي دقيقا" كار موشك رو برات انجام ميده ! همين امرزو يارو به يه نارنجك سه تامون رو كشت !!!

در كل به عنوان يه بتا و به صورت مجاني و براي سرگرمي و فان عنوان خوبيه اما به عنوان يه بازي هاردكور يا عالي نه اصلا" نيست !
البته بايد به لول هاي بالاتر برسي تا بتوني قدرت هاي بهتري رو كسب كني ولي خاك بر سرشون كه خط مهارتي كه براي بازي درست كردن اصلا" ته نداره و خيلي طولاني و بيخوده ! اخه من يه كلاه جديد به چه دردم ميخوره كه بيام براي لول اپ بكنم !!!
الان لول 6 ام تا لول 20 بايد براي يه اسلحه بهتر سگ دو بزنم و اخرشم هم هيچي !!!

?!!! نه اقا خيلي ها از دوستان من لگ دارن
من کلی گفتم ....خیلی ها هستن با سرور های dedicate هم تو ایران با مشکل بازی میکنن
....حالا اینم بتا هست دیگه ....بتا رو برای چی میزارن....کاربرا تست کنن نظراتشون رو بگن تا مشکلات برطرف بشه
همین بتل تو بتا تا گردن میرفتی تو زمین یا مشکلات دیگه که تو نسخه اصلی خیلی بهتر شد

منم بازی رو تست کردم
بازیش خیلی حال داد اما این نارنجک بازی خیلی رو اعصاب بود
Respawn هم یهو بعضی جاها میدیدم 3 نفر تو بقل ام Respawn شدن :d
Aim کردن هم از پشت کاور یه سری مشکلات داشت و هی دوربین الکی بعضی وقتا عوض میشد و خیلی رو اعصابم بود
ایشالا تو نسخه اصلی این مشکلا برطرف میشه
در کل خیلی باهاش حال کردم
امیدوارم هر چه زودتر با این سیستم دویدنش عادت کنم :d

من کلی گفتم ....خیلی ها هستن با سرور های dedicate هم تو ایران با مشکل بازی میکنن
....حالا اینم بتا هست دیگه ....بتا رو برای چی میزارن....کاربرا تست کنن نظراتشون رو بگن تا مشکلات برطرف بشه
همین بتل تو بتا تا گردن میرفتی تو زمین یا مشکلات دیگه که تو نسخه اصلی خیلی بهتر شد
حرف شما درست اما اين فرق داره بتا رو دادن تست كني نه اين كه عذاب بكشي:d منم در مورد بتا نظر دادم ديگه نگفتم بازي اصلي اين شكليه كه
در ضمن وقتي يارو مياد LMG رو با چند تا UPGRADE ساده تبديل به SMG ميكنه اين بتا بدرد لاي جرز ديوار ميخوره:دي
در كل بسيار نوب بازي تشريف داره داري راه ميري يارو detected ميكنه شمارو ،دشمن از ١ كيلومتري از پشت ديوار شما رو ميبينه .كلاس اسنايپر كه هيچي شده kz 3 فقط كمپ ميكنن
حالا اگه نسخه اصلي اين مشكلات رو نداشت چه بهتر

آخرین ویرایش:
صادق با همه حرفهات موافقم جز قسمتي كه حمله كردي به سنسور هاي كلاس مهندس :d
ببين اين سنسور ها واقعا" تاكتيكي هستند و تنها سيستم ضد كمپ بازي حساب ميشن ! يارو مياد دم بيس مون توي پايپ لاين كمپ مي كنه من يه دونه از اينها مي اندازم جاش رو تشخيص ميدم ميرم سراغش !
تازه اگر بخوام برم سراغ ابجكت اول يه سنسور مياندازم جاشون رو تخيص ميدم بعد ميرم براشون كه به باد فنا نرم !
قسمت LMG و گروه رايفل من كه به شدت OP هستند و مزخرف ! من يه دور رايفل من شدم داشتم فقط درو مي كردم ! ولي حالم بهم خورد ! چون فقط كلاس كشتار بود نه كار تيمي !
يه اسنايپر بود امروز اقا رفته بود لاي درخت ها وايساده بود نامريي هم ميشد ( وقتي مي ايستن نامريي مي شن ) بعد ما كه ميخواستيم رد شيم ميزد منو يه بار زد دوستان رو 2-3 بار رفتم از پشت سرش در اومدم يه سنسور انداختم جاش رو فهميدم رفتم بهش تذكر دادم :d

واقعا" بازي نياز به يه بازبيني عميق توي قسمت مولتي اش داره ! از كم كردن فواصل لول ها و اپگريد هاي كلاس تا خود گيم پلي و كلاس ها !

به كل قصد من و صادق كوبوندن بازي نيست ما اون چيزي رو كه توي بازي ديديم مي گيم ! حالا درسته يه كمي شورتر ولي كافيه فقط بازيش بكنيد و به چشم قضاوت ! جديدا" ملت بيس ريپ هم مي فرمايند :|

صادق با همه حرفهات موافقم جز قسمتي كه حمله كردي به سنسور هاي كلاس مهندس :d
ببين اين سنسور ها واقعا" تاكتيكي هستند و تنها سيستم ضد كمپ بازي حساب ميشن ! يارو مياد دم بيس مون توي پايپ لاين كمپ مي كنه من يه دونه از اينها مي اندازم جاش رو تشخيص ميدم ميرم سراغش !
تازه اگر بخوام برم سراغ ابجكت اول يه سنسور مياندازم جاشون رو تخيص ميدم بعد ميرم براشون كه به باد فنا نرم !
قسمت LMG و گروه رايفل من كه به شدت OP هستند و مزخرف ! من يه دور رايفل من شدم داشتم فقط درو مي كردم ! ولي حالم بهم خورد ! چون فقط كلاس كشتار بود نه كار تيمي !
يه اسنايپر بود امروز اقا رفته بود لاي درخت ها وايساده بود نامريي هم ميشد ( وقتي مي ايستن نامريي مي شن ) بعد ما كه ميخواستيم رد شيم ميزد منو يه بار زد دوستان رو 2-3 بار رفتم از پشت سرش در اومدم يه سنسور انداختم جاش رو فهميدم رفتم بهش تذكر دادم :d

واقعا" بازي نياز به يه بازبيني عميق توي قسمت مولتي اش داره ! از كم كردن فواصل لول ها و اپگريد هاي كلاس تا خود گيم پلي و كلاس ها !

به كل قصد من و صادق كوبوندن بازي نيست ما اون چيزي رو كه توي بازي ديديم مي گيم ! حالا درسته يه كمي شورتر ولي كافيه فقط بازيش بكنيد و به چشم قضاوت ! جديدا" ملت بيس ريپ هم مي فرمايند :|
اتفاقا بد ترين مشكل همونه منه بدبخت spawn شدم توسط نوبي مثل تو:d detected ميشم همه در عرض ٢ ثانيه ميريزن سرم
پيستول هم كه عملا نقش هويج رو داره و وقتي تيرتون تموم شه يا بايد اسلحه پيدا كني كه سخته پس ١٠٠ درصد ميميري به خاطر همين پيستول
Health بازيكنا خيلي كمه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or