ZのMBiE
کاربر سایت
توي facebo*k بايد sign up ميكرديصادق منم ميام :d حالا يا با همين اكانت يا اكانت دومي :d
من پلاس گرفتم ! تو چه مدلي كد رو گرفتي ؟! عضو UPLAY بودي ؟!
فقط خدا كنه مثل بتاي AC : R وسط كار پچ نخوره
توي facebo*k بايد sign up ميكرديصادق منم ميام :d حالا يا با همين اكانت يا اكانت دومي :d
من پلاس گرفتم ! تو چه مدلي كد رو گرفتي ؟! عضو UPLAY بودي ؟!
فقط خدا كنه مثل بتاي AC : R وسط كار پچ نخوره
تخیل نزن بازی تازه همین فردا سروراش باز می شن ، حالا کو تا عمومی شدنش.يعني من اين پلاس الكي الكي رفت تو پاچم :d
اخه بتا اون هم بتاي بازي هاي يوبي همه محدود بود بعد شايد روز هاي اخر عمومي اش مي كردن !
يعني فردا همه مي تونن بازي كنن
ديدم نوشته EARLY ACCESS
يعني من اين پلاس الكي الكي رفت تو پاچم :d
اخه بتا اون هم بتاي بازي هاي يوبي همه محدود بود بعد شايد روز هاي اخر عمومي اش مي كردن !
يعني فردا همه مي تونن بازي كنن
ديدم نوشته EARLY ACCESS
والا چی بگم صادق جان.اینجور که بوش میاد قرار نیست به همه کد بدن چون واسه چند نفر دیگه از دوستام کد نیومده ولی واسه بعضیها چندتا کد با هم فرستادن.کلا توی کف کارای یوبی موندم نمیدونم چی بگم.فيس بوك ٣ تا سوال داشت كه بايد درست جواب ميداديد
حالا شايد قرار نباشه به همه كد بدن يكم تحمل داشته باشيد يا دير تر كد بدن
شما ميتونيد بازي رو دانلود كنيد بد ١٩ اپريل كه سرورا باز شد بازي كنيد
مولتيش بيشتر fun هستش اصلا جاي bf 3 رو نميگيره:ديhttp://trailers-ak.gametrailers.com...ldier_multiplayertrailer_640x360_1200_m30.mp4
http://trailers-ak.gametrailers.com...dier_multiplayertrailer_1280x720_3500_h32.mp4
كسي اين رو ديده تا بحال ؟!
بالاي SD و پاييني كيفيت HD
به نظر من جالب اومده مولتي بازي ! شايد از بتل خداحافظي بكنم بريم سراغ اين يكي :d
فقط يه احتمال وجود داره كه اون هم بايد توي بتا ببينيم هست يا نه كه احتمال بالاي كمپ كردن ملت توي بازيه !!!
يكي مياد شوك دهنده مي ذاره يكي نامريي مي شه يكي هم هي UAV و MAV و هزارتا كوفت مي فرسته توي اسمون
مولتيش بيشتر fun هستش اصلا جاي bf 3 رو نميگيره:دي
صادق در حال حاضر حاضرم برم MW3 بازي بكنم اما اين تانك بدبخت رو نبينم به اين اوضاع
جديدا" با M320 و نارنجك هم به تانك حمله مي كنن و تانك اسيب ميبينه
والا من فان بودن خاصي توش نديدم ! مولتي فان به نظر من مي شه مولتي UNCHARTED ! حالا چه 2 چه 3 اش !
حالا بهتره بازم بيشتر سرش بحث كنيم :d
@ مهرداد
مردك مگر تو پلاس نيستي !!! خو برو توي استور همونجا هون اول زده بدو بيا بتاي گاست ريكون دانلود كن :d
كد براي چي مي خواي !