Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier | PS3

يعني من اين پلاس الكي الكي رفت تو پاچم :d

اخه بتا اون هم بتاي بازي هاي يوبي همه محدود بود بعد شايد روز هاي اخر عمومي اش مي كردن !
يعني فردا همه مي تونن بازي كنن :(:(:(

ديدم نوشته EARLY ACCESS :(

اخه بتا اون هم بتاي بازي هاي يوبي همه محدود بود بعد شايد روز هاي اخر عمومي اش مي كردن !

تخیل نزن بازی تازه همین فردا سروراش باز می شن ، حالا کو تا عمومی شدنش.
راستی افرای پلاس این ماه لیستش اومد.

فردا که عمومی نمیشه ! برای اونایی که اکانت سینک شده Uplay و تو اون مسابقه FB ( ؟ ) برنده شدن هم میاد !

تا حالا که واسه من کد نیومده.اکانت سینک شده upaly هم دارم.جالب اینجاست یه دوست خارجی دارم بهم گفت واسش 3تا کد فرستادن در حالی که اونم مثل من یه دونه اکانت upaly داره.این یوبی هم ما رو چیز گیر آورده با این کد دادنش.من که دیگه از خیر بازی کردن بتا گذشتم.

آخرین ویرایش:
فيس بوك ٣ تا سوال داشت كه بايد درست جواب ميداديد
حالا شايد قرار نباشه به همه كد بدن يكم تحمل داشته باشيد يا دير تر كد بدن
شما ميتونيد بازي رو دانلود كنيد بد ١٩ اپريل كه سرورا باز شد بازي كنيد
بعضي بتا هارو ميشه share كرد

آخرین ویرایش:
چرا مي زنيد باو :( :|

اخه دوستان يه جوري گفتن عمومي مي شه كه من فكر كردم عمومي كل مي شه !
خوب كاري كردن ! زمانش هم طولانيه حدود 2 هفته است ! امشب بذاريم ببينيم دانلودش تموم ميشه يا نه !

فيس بوك ٣ تا سوال داشت كه بايد درست جواب ميداديد
حالا شايد قرار نباشه به همه كد بدن يكم تحمل داشته باشيد يا دير تر كد بدن
شما ميتونيد بازي رو دانلود كنيد بد ١٩ اپريل كه سرورا باز شد بازي كنيد
والا چی بگم صادق جان.اینجور که بوش میاد قرار نیست به همه کد بدن چون واسه چند نفر دیگه از دوستام کد نیومده ولی واسه بعضیها چندتا کد با هم فرستادن.کلا توی کف کارای یوبی موندم نمیدونم چی بگم:-/.

http://trailers-ak.gametrailers.com...ldier_multiplayertrailer_640x360_1200_m30.mp4

http://trailers-ak.gametrailers.com...dier_multiplayertrailer_1280x720_3500_h32.mp4
كسي اين رو ديده تا بحال ؟!
بالاي SD و پاييني كيفيت HD

به نظر من جالب اومده مولتي بازي ! شايد از بتل خداحافظي بكنم بريم سراغ اين يكي :d
فقط يه احتمال وجود داره كه اون هم بايد توي بتا ببينيم هست يا نه كه احتمال بالاي كمپ كردن ملت توي بازيه !!!
يكي مياد شوك دهنده مي ذاره :| يكي نامريي مي شه :| يكي هم هي UAV و MAV و هزارتا كوفت مي فرسته توي اسمون :|

http://trailers-ak.gametrailers.com...ldier_multiplayertrailer_640x360_1200_m30.mp4

http://trailers-ak.gametrailers.com...dier_multiplayertrailer_1280x720_3500_h32.mp4
كسي اين رو ديده تا بحال ؟!
بالاي SD و پاييني كيفيت HD

به نظر من جالب اومده مولتي بازي ! شايد از بتل خداحافظي بكنم بريم سراغ اين يكي :d
فقط يه احتمال وجود داره كه اون هم بايد توي بتا ببينيم هست يا نه كه احتمال بالاي كمپ كردن ملت توي بازيه !!!
يكي مياد شوك دهنده مي ذاره :| يكي نامريي مي شه :| يكي هم هي UAV و MAV و هزارتا كوفت مي فرسته توي اسمون :|
مولتيش بيشتر fun هستش اصلا جاي bf 3 رو نميگيره:دي

مولتيش بيشتر fun هستش اصلا جاي bf 3 رو نميگيره:دي

صادق در حال حاضر حاضرم برم MW3 بازي بكنم اما اين تانك بدبخت رو نبينم به اين اوضاع :((:((:((
جديدا" با M320 و نارنجك هم به تانك حمله مي كنن و تانك اسيب ميبينه :|
والا من فان بودن خاصي توش نديدم ! مولتي فان به نظر من مي شه مولتي UNCHARTED ! حالا چه 2 چه 3 اش !
حالا بهتره بازم بيشتر سرش بحث كنيم :d

@ مهرداد
مردك مگر تو پلاس نيستي !!! خو برو توي استور همونجا هون اول زده بدو بيا بتاي گاست ريكون دانلود كن :d
كد براي چي مي خواي !

صادق در حال حاضر حاضرم برم MW3 بازي بكنم اما اين تانك بدبخت رو نبينم به اين اوضاع :((:((:((
جديدا" با M320 و نارنجك هم به تانك حمله مي كنن و تانك اسيب ميبينه :|
والا من فان بودن خاصي توش نديدم ! مولتي فان به نظر من مي شه مولتي UNCHARTED ! حالا چه 2 چه 3 اش !
حالا بهتره بازم بيشتر سرش بحث كنيم :d

@ مهرداد
مردك مگر تو پلاس نيستي !!! خو برو توي استور همونجا هون اول زده بدو بيا بتاي گاست ريكون دانلود كن :d
كد براي چي مي خواي !

عفت کلام داشته باش :d من می خوام خیراتش کنم :d
درضمن تو استور UK هنوز هیچ اثری از بتا نیست !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or