DeanAmbrose
کاربر سایت
میگم این بیاد چند میشه(طبق تجربه از بازیای قبلی)
کلا قیمت بازیای پی اس تری محدوده اش از چند تا چنده (نو و اکبندش)یا کلا متعادل چند میتونه باشه؟
اره مولتيش بدرد نميخوره اما coop جالب بودتنها چيزي كه داخل انلاينش باعث شده من خوشم بياد اون مراحل CO-OP چهار نفره بازيه كه GUERRILLA MODE اسمشه به نظرم قشنگ اومد و گرنه انلاين رقابتي اش فكر نكنم خوب از اب دربياد ؟!
وقتی UBISOFT واسه AC کد گذاشته واسه این یکی بازی هم به احتمال خیلی زیاد کد میزاره.الان اصلا" مشخص نشد به نظر شما بازي كد داره يا نه :d
شانس نداريم كه ديگه همه دارن هي كد در ميارن )x
والا همين الان هم شما يه نگاه بكني بازي اسلحه هاش اينقدر اضافات داره كه حد نداره !
از تريگر و ماشه تا قسمت قنداق تفنگ و مازل و همه رو مي توني شخصي سازي بكني ! اينش مهم نيست حالا چون ديگه اونقدر تفاوت بينشون حس نميشه مشكل اصلي اينه كه ديگه بعضي مواقع يه سري از اسلحه ها از ريشه هاشون دور مي شن مثلا" LMG رو بايد با لگد زياد توي بازي ها تعريف كرد و گرنه ميشه يه چرخ گوشت كه همه رو نابود مي كنه ! حالا اينجا شما ميتوني روي حالت كنترل تنظيمش بكني و بعد عين رايفل باهاش شليك بكني ؟!
حالا بازي بياد و ببينيم توي بتا چه مي كنن وچجوري مي شه محسن دوستم فعلا" گفته بازي ميكنه و مياد تعريف ميكنه :d
اقا اون بازي توي فيس دوغش دقيقا" چيه مي شه باهاش رفت و كد بازي رو گرفت :d
پ.ن : زرشك
رفتم يه سري تحقيقات كردم ديدم انگار مولتي بازي 12 نفره است
اقا منو از گمراهي در بياريد 12 تا توي يه تيم يا 6v6 ه
خو اين طوري خيلي ضايعه ! يه بازي مثل binary domain مولتي اش 5v5 بود حتي يه بازي مثل U3 هم كه مولتي محور نيست 5v5 بود حالا اين با اين همه عظمت بخواد 6v6 باشه
صادق جون کلا با مولتی ها مشکل داریا!اره مولتيش بدرد نميخوره اما coop جالب بود
من كي مشكل دارم :d با توجه به تريلر ها جالب نيستصادق جون کلا با مولتی ها مشکل داریا!
من كي مشكل دارم :d با توجه به تريلر ها جالب نيست