kimsungbabak
کاربر سایت
کد رو یکی استفاده کردهBeta Key EU only : 84C2-3CN6-LH2K
کد رو یکی استفاده کردهBeta Key EU only : 84C2-3CN6-LH2K
اتفاقا بد ترين مشكل همونه منه بدبخت spawn شدم توسط نوبي مثل تو:d detected ميشم همه در عرض ٢ ثانيه ميريزن سرم
پيستول هم كه عملا نقش هويج رو داره و وقتي تيرتون تموم شه يا بايد اسلحه پيدا كني كه سخته پس ١٠٠ درصد ميميري به خاطر همين پيستول
Health بازيكنا خيلي كمه
من ديكه بازي نميكنم هر جور با هاش ور رفتم نتونستم تحملش كنم مسخرس:dببين صادق ديگه الكي كلاس و سنسور من رو زير سوال نبر :d
كلت ها كه عملا غاز غولنگ اند هيچي كاري نميشه باهاشون كرد !!! بهترين كار اينه كه بذاري خشابت دوباره پر بشه احتمال كشتن اون يارو رو مي بري رو ي 60% :d
صادق توي همون گروه رايفل من برو بازم جلو تر AMMO BOX برات باز مي شه ! منم دارم با كلاس مهندس روي MED KIT كار مي كنم هنوز رابطه مهندس با مِد كيت رو نفهميدم
لگ بازي بدترين چيزشه ! اين اسكات هاي كمپر رو با اين كه نامريي شدن مي بينم بدون سنسور و حتي هدشاتشون هم مي كنم ولي به خاظر اين لگ و كوفت و زهر مار اصلا" بازي نمي فهمه تو بهشون شليك كردي
بعضي مواقع هم بعد اين كه مي ري پشت ديوار و از دست دشمن فرار مي كني تازه ميميري )x
صادق تو هم فريز زياد داري !!؟؟
بازي ديشب براي من ركورد زد و در عرض 5-10 دقيقه دو بار فريز كرد و كلا" 4 بار در عرض 2 ساعت !
لطفا هر کی از Beta key استفاده میکنه یا بگه یا لایک کنه که وقت بقیه گرفته نشهکد رو یکی استفاده کرده
خیلی ممنون داره دانلود می شه :dHQLK-HRNA-END4
فکر کنم اول اپریلخیلی ممنون داره دانلود می شه :d
فقط یه سوال، تا کی سرور ها بازه ؟
براي اينكه نامرئي نيستن اگه دقت كني ميبينيشون تا بخواد شما رو بزنه راحت ميزنيدش
ایول داره ها
ببین بتل چی ساخته ازش
چطوری اینکارو میکنی؟
ایول داره ها
ببین بتل چی ساخته ازش
چطوری اینکارو میکنی؟