Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier | PS3

اتفاقا بد ترين مشكل همونه منه بدبخت spawn شدم توسط نوبي مثل تو:d detected ميشم همه در عرض ٢ ثانيه ميريزن سرم
پيستول هم كه عملا نقش هويج رو داره و وقتي تيرتون تموم شه يا بايد اسلحه پيدا كني كه سخته پس ١٠٠ درصد ميميري به خاطر همين پيستول
Health بازيكنا خيلي كمه

ببين صادق ديگه الكي كلاس و سنسور من رو زير سوال نبر :d

كلت ها كه عملا غاز غولنگ اند :)):)):)) هيچي كاري نميشه باهاشون كرد !!! بهترين كار اينه كه بذاري خشابت دوباره پر بشه احتمال كشتن اون يارو رو مي بري رو ي 60% :d

صادق توي همون گروه رايفل من برو بازم جلو تر AMMO BOX برات باز مي شه ! منم دارم با كلاس مهندس روي MED KIT كار مي كنم :)) هنوز رابطه مهندس با مِد كيت رو نفهميدم :|:))

لگ بازي بدترين چيزشه ! اين اسكات هاي كمپر رو با اين كه نامريي شدن مي بينم بدون سنسور و حتي هدشاتشون هم مي كنم ولي به خاظر اين لگ و كوفت و زهر مار اصلا" بازي نمي فهمه تو بهشون شليك كردي :|
بعضي مواقع هم بعد اين كه مي ري پشت ديوار و از دست دشمن فرار مي كني تازه ميميري )x:))

صادق تو هم فريز زياد داري !!؟؟
بازي ديشب براي من ركورد زد و در عرض 5-10 دقيقه دو بار فريز كرد و كلا" 4 بار در عرض 2 ساعت !

ببين صادق ديگه الكي كلاس و سنسور من رو زير سوال نبر :d

كلت ها كه عملا غاز غولنگ اند :)):)):)) هيچي كاري نميشه باهاشون كرد !!! بهترين كار اينه كه بذاري خشابت دوباره پر بشه احتمال كشتن اون يارو رو مي بري رو ي 60% :d

صادق توي همون گروه رايفل من برو بازم جلو تر AMMO BOX برات باز مي شه ! منم دارم با كلاس مهندس روي MED KIT كار مي كنم :)) هنوز رابطه مهندس با مِد كيت رو نفهميدم :|:))

لگ بازي بدترين چيزشه ! اين اسكات هاي كمپر رو با اين كه نامريي شدن مي بينم بدون سنسور و حتي هدشاتشون هم مي كنم ولي به خاظر اين لگ و كوفت و زهر مار اصلا" بازي نمي فهمه تو بهشون شليك كردي :|
بعضي مواقع هم بعد اين كه مي ري پشت ديوار و از دست دشمن فرار مي كني تازه ميميري )x:))

صادق تو هم فريز زياد داري !!؟؟
بازي ديشب براي من ركورد زد و در عرض 5-10 دقيقه دو بار فريز كرد و كلا" 4 بار در عرض 2 ساعت !
من ديكه بازي نميكنم هر جور با هاش ور رفتم نتونستم تحملش كنم مسخرس:d

=))
ایول داره ها
ببین بتل چی ساخته ازش:دی
چطوری اینکارو میکنی؟

دست ننداز مرد مومن :d
ببين كاري نداره ! وقتي نامريي مي شن يه شبح مات ازشون مي مونه تشخيصش كار خاصي نيست فقط بايد حواست جمع باشه ! چون همش هم كمپ مي كنند و جاهاي كمپ شون هم مشخصه توي نقشه و هميشه همون جاهان دخلشون رو مي اوردم ولي كوووووووووو اين بازي مزخرف اصلا" تشخيص نميداد !!!

ديشب ديگه بازي حالم رو بهم زد ! همه كمپر اند همه رايفل من اند همه دنبال كشتن اند !
تا الان به 10 تا نرسيده كه مهندس ديده باشم تو كل بازي هايي كه كرد ! مرده شور يوبي رو ببرن با بازي ساختنش !
كل پتاسنيل بازي رو حروم كرد رفت !
ديشب حذفش كردم كه اعصابم از دست فريز و تاخيرهايي كه به دقيقه هم ميرسيد راحت بشه

واقعا" حيف از حجم و وقتي كه پاي اين اشغال به تمام معنا توي مولتي گذاشتم !

بله دیگه دوستان کم کم داریم به عرضه رسمی این بازی نزدیک می شیم

آقا من تا نخرمش هایپش نمی کنم بهتون هم توضیح میدم چی به چیه بازیش

صبر کنید نمراتش به پاشه بیرون ببینم می ارزه می خرم بهتون میگم

یاد گرفتم ( نه هایپ کنم نه سوپر فن این بازی شم ) جو زده هم نیستیم :دی .. ! با فکر میریم جلو ببینیم چی میشه ! هفته اول هم نمی خریم هفته دوم می خریم :دی !

تورو خدا اسمش رو نياريد :|
اصلا" وقتي اسمش مياد و ياد خاطرات بتا اش مي افتم دچار ضعف اعصاب مي شم :|

فقط به نظرم كمپين اش خوب باشه اون بتايي كه من ديدم اگر مشكلات گيم پلي اش كه هيچ اگر مشكلات كانكشن اش حل نشه به درد لاي جرز ديوار هم نميخوره مولتي اش !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or