Multi Platform Tides of Annihilation

آخرین ویرایش:
مهم نیست ، کارش عالیه و به نظرم همین کفایت میکنه.
اگه چپول بود و هم به لطف چپول بودنش این جایگاه رو پیدا کرده بود آره.

ولی کیفیت کارش فوق العادست.
تو BG3 که وزنه سنگینی بود و Shadowheart محبوب همه دلها.
تو 33 هم که من یکی رو عاشق خودش کرد.
کل بازی یه طرف و ایشون با صدا و شخصیتی که روی maelle گذاشت یه طرف.
انگار خواهر کوچیکتر نداشتم بود.

بیش از حد کارش درسته.

به نظرم چپول اگه این کیفیت رو داشته باشه من یکی هیچ مشکلی باهاش ندارم که هیچ...
اتفاقا به نظرم کلی هم باید طرفدارش بود.
منم چیزی نگفتم صرفا گفتم خودش آدم جالبی نیست وگرنه تو کارش مولاست.
به نظرم چپول اگه این کیفیت رو داشته باشه من یکی هیچ مشکلی باهاش ندارم که هیچ...
اتفاقا به نظرم کلی هم باید طرفدارش بود.
اینو موافق نیستم ولی اوکی :D
اینا صرفا ادم های معمولی با گرایشات، باورها و اخلاق های درست یا غلط هستن که کارشون تو شغلشون خیلی خوبه فقط. نباید ازشون قدیس ساخت چون تمرین وکال کورد داشتن و ویس اکتینگ داشتن

• Like
Reactions: m.d.makan
منم چیزی نگفتم صرفا گفتم خودش آدم جالبی نیست وگرنه تو کارش مولاست.

اینو موافق نیستم ولی اوکی :D
اینا صرفا ادم های معمولی با گرایشات، باورها و اخلاق های درست یا غلط هستن که کارشون تو شغلشون خیلی خوبه فقط. نباید ازشون قدیس ساخت چون تمرین وکال کورد داشتن و ویس اکتینگ داشتن
100 درصد.
صرفا کارشون رو درست و باکیفیت بالا انجام میدن.
ولی خب ما با این شخصیتها ارتباط میگیریم و بعضا عاشقشون میشیم.
این میشه که ناخداگاه صداگذارهایی که این شخصیتها رو زنده کردن برامون مهم و دوست داشتنی میشن.
اینطوری خیلی فان تر میشه از گیم ، انیمه و... لذت برد.

• Like
Reactions: Eazy-E
ولی خب ما با این شخصیتها ارتباط میگیریم و بعضا عاشقشون میشیم.
این میشه که ناخداگاه صداگذارهایی که این شخصیتها رو زنده کردن برامون مهم و دوست داشتنی میشن.
اینطوری خیلی فان تر میشه از گیم ، انیمه و... لذت برد.
ولی وقتی میری پی گیرشون میشی میبینی اون طرف آیدولت اون کسی که تصورش رو ازش داشتی نیست. تو همه صنعت‌های سرگرمی همینه.
مثلا یک وکالیستی که تو سوشیال مدیا خیلی با فن هاش ارتباط داره گفته بود فلان ایدولی که تو بچگی خیلی دوستش داشتم وقتی بزرگ شدم و بعد معروف شدن باهاش سر و کار داشتم دیدم طرف کلا برعکس انتظاراتمه و آدم عنیه :D
کلا قدیس سازی نکنین از این آرتیست هایی که صرفا فقط دارن تو صنعت سرگرمی یک خدمتی ارائه میدن پولش هم میگیرن.
منم خیلی رو صدای این خانوم کراش داشتم که رفتم پی گیرش شدم فهمیدم چطور آدمیه دیگه :D
حالا این خوبه موردهای ۱۰ برابر بدتر هم دیدم

ولی وقتی میری پی گیرشون میشی میبینی اون طرف آیدولت اون کسی که تصورش رو ازش داشتی نیست. تو همه صنعت‌های سرگرمی همینه.
مثلا یک وکالیستی که تو سوشیال مدیا خیلی با فن هاش ارتباط داره گفته بود فلان ایدولی که تو بچگی خیلی دوستش داشتم وقتی بزرگ شدم و بعد معروف شدن باهاش سر و کار داشتم دیدم طرف کلا برعکس انتظاراتمه و آدم عنیه :D
کلا قدیس سازی نکنین از این آرتیست هایی که صرفا فقط دارن تو صنعت سرگرمی یک خدمتی ارائه میدن پولش هم میگیرن.
منم خیلی رو صدای این خانوم کراش داشتم که رفتم پی گیرش شدم فهمیدم چطور آدمیه دیگه :D
حالا این خوبه موردهای ۱۰ برابر بدتر هم دیدم
خب همه این بازیگرها ، خواننده ها ، کلا سلبریتیها هم مثل خودمون آدمن خب.
تو زندگی شخصیشون کلی کثافت کاری هم دارن مثل خودمون.

قضیه اون یارو شده که میپرسه مگه فلان سلبریتی یا به کل اصلا دخترها دستشویی هم میرن؟
:))

این تجربه ای که داشتی بخشی از روند بزرگ شدنه ، هممون تجربه کردیم:D

• Like
Reactions: DedSec88 and Eazy-E
چرا اینجوری بود؟ داشتن بسکتبال بازی می کردن؟
یاد مبارزه های ناروتو/بوروتو میفتم.
همونجوری سینماتیکها خیلی زیاد و پرخرج کات میخورن و خیلی اپیک مبارزات پیگیری میشه.

این خیلی جذابه ها ولی واقعا کسی دلش میخواد این بازی رو دوباره بازی کنه؟
=======
نمیخوام بگم بازی بدیه ولی به نظرم از اون بازی روی ریلهاست که یکبار تجربه میکنی ، خوشتم میاد و دیگه شاید دوست نداشته باشی از اول بازیش کنی.

یاد مبارزه های ناروتو/بوروتو میفتم.
همونجوری سینماتیکها خیلی زیاد و پرخرج کات میخورن و خیلی اپیک مبارزات پیگیری میشه.

=======
نمیخوام بگم بازی بدیه ولی به نظرم از اون بازی روی ریلهاست که یکبار تجربه میکنی ، خوشتم میاد و دیگه شاید دوست نداشته باشی از اول بازیش کنی.
مبارزه هاش خیلی خیلی شبیه به فرم انسانی کلایو توی Final Fantasy 16 هست که آخراش شدیدا بورینگ و ملال آور میشد. البته بستگی به مدل پیاده سازی هم داره تو اون فقط Skill Spam بود.

=======
نمیخوام بگم بازی بدیه ولی به نظرم از اون بازی روی ریلهاست که یکبار تجربه میکنی ، خوشتم میاد و دیگه شاید دوست نداشته باشی از اول بازیش کنی
این مطلب عالی رو خیلی از سازنده های بزرگم درک نکردند:دی

.
.
1000010071.jpg
1000010070.jpg

1000010073.jpg

نمایش عالی بود. ویژوال، گیم پلی و مخصوصا موسیقی همگی خوب بودند. برای بازی های کاراکتر اکشن کمبو محور بنظرم نمایش گیم پلی بهتر و منطقی تره و تریلر داستانی مخصوصا تو این ایونت ها بدرد نمیخوره.

فقط از نظر فنی فریم ریت مثل نمایش قبلی یکم توی دیوار بود که با توجه اینکه بازی احتمالا هنوز بیشتر از یک سال با ریلیز فاصله داره منطقی هست و تا ریلیز بازی بهتر میشه. با وجود بازی های بزرگی که 2026 قراره بیاد اگر بره برای 2027 هم بنظرم بهتره. همون بهتر تا میتونند بازی رو بهینه کنند تا با وجود مشکلات UE5 موقع لانچ وضعیت اسفناکی نداشته باشه. البته با وجود غولی مثل Tencent که پشت بازی هست بعید میدونم اینطور بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or