آخرین ویرایش:
منم چیزی نگفتم صرفا گفتم خودش آدم جالبی نیست وگرنه تو کارش مولاست.مهم نیست ، کارش عالیه و به نظرم همین کفایت میکنه.
اگه چپول بود و هم به لطف چپول بودنش این جایگاه رو پیدا کرده بود آره.
ولی کیفیت کارش فوق العادست.
تو BG3 که وزنه سنگینی بود و Shadowheart محبوب همه دلها.
تو 33 هم که من یکی رو عاشق خودش کرد.
کل بازی یه طرف و ایشون با صدا و شخصیتی که روی maelle گذاشت یه طرف.
انگار خواهر کوچیکتر نداشتم بود.
بیش از حد کارش درسته.
به نظرم چپول اگه این کیفیت رو داشته باشه من یکی هیچ مشکلی باهاش ندارم که هیچ...
اتفاقا به نظرم کلی هم باید طرفدارش بود.
اینو موافق نیستم ولی اوکیبه نظرم چپول اگه این کیفیت رو داشته باشه من یکی هیچ مشکلی باهاش ندارم که هیچ...
اتفاقا به نظرم کلی هم باید طرفدارش بود.
100 درصد.منم چیزی نگفتم صرفا گفتم خودش آدم جالبی نیست وگرنه تو کارش مولاست.
اینو موافق نیستم ولی اوکی
اینا صرفا ادم های معمولی با گرایشات، باورها و اخلاق های درست یا غلط هستن که کارشون تو شغلشون خیلی خوبه فقط. نباید ازشون قدیس ساخت چون تمرین وکال کورد داشتن و ویس اکتینگ داشتن
ولی وقتی میری پی گیرشون میشی میبینی اون طرف آیدولت اون کسی که تصورش رو ازش داشتی نیست. تو همه صنعتهای سرگرمی همینه.ولی خب ما با این شخصیتها ارتباط میگیریم و بعضا عاشقشون میشیم.
این میشه که ناخداگاه صداگذارهایی که این شخصیتها رو زنده کردن برامون مهم و دوست داشتنی میشن.
اینطوری خیلی فان تر میشه از گیم ، انیمه و... لذت برد.
خب همه این بازیگرها ، خواننده ها ، کلا سلبریتیها هم مثل خودمون آدمن خب.ولی وقتی میری پی گیرشون میشی میبینی اون طرف آیدولت اون کسی که تصورش رو ازش داشتی نیست. تو همه صنعتهای سرگرمی همینه.
مثلا یک وکالیستی که تو سوشیال مدیا خیلی با فن هاش ارتباط داره گفته بود فلان ایدولی که تو بچگی خیلی دوستش داشتم وقتی بزرگ شدم و بعد معروف شدن باهاش سر و کار داشتم دیدم طرف کلا برعکس انتظاراتمه و آدم عنیه
کلا قدیس سازی نکنین از این آرتیست هایی که صرفا فقط دارن تو صنعت سرگرمی یک خدمتی ارائه میدن پولش هم میگیرن.
منم خیلی رو صدای این خانوم کراش داشتم که رفتم پی گیرش شدم فهمیدم چطور آدمیه دیگه
حالا این خوبه موردهای ۱۰ برابر بدتر هم دیدم
ای کاش منم از این کثافت کاریا داشتم انقدر زندگیم تباه نبودتو زندگی شخصیشون کلی کثافت کاری هم دارن مثل خودمون.
اینا که تمام نمایش هاشون تا حالا گیم پلی بوده چرا ریلیز دیت نمیدنگیم پلی باسفایت جدید:
========

چرا اینجوری بود؟ داشتن بسکتبال بازی می کردن؟گیم پلی باسفایت جدید:
========
یاد مبارزه های ناروتو/بوروتو میفتم.چرا اینجوری بود؟ داشتن بسکتبال بازی می کردن؟
مبارزه هاش خیلی خیلی شبیه به فرم انسانی کلایو توی Final Fantasy 16 هست که آخراش شدیدا بورینگ و ملال آور میشد. البته بستگی به مدل پیاده سازی هم داره تو اون فقط Skill Spam بود.یاد مبارزه های ناروتو/بوروتو میفتم.
همونجوری سینماتیکها خیلی زیاد و پرخرج کات میخورن و خیلی اپیک مبارزات پیگیری میشه.
این خیلی جذابه ها ولی واقعا کسی دلش میخواد این بازی رو دوباره بازی کنه؟
=======
نمیخوام بگم بازی بدیه ولی به نظرم از اون بازی روی ریلهاست که یکبار تجربه میکنی ، خوشتم میاد و دیگه شاید دوست نداشته باشی از اول بازیش کنی.