آخرین ویرایش:
صداپیشه ها که بریتیش هستند و خدایی شخصیت اصلی خیلی کار درسته. مشکل دیالوگ نیست، مشکل اینجاست برعکس ژاپنی ها چینی ها تجربه لوکالایز کردن فیلمنامه های خودشون رو ندارند، برای همین نتیجه این شده.چقدر وضعیت voice acting بازی توی تریلر گیمپلی خراب بود. دیالوگها هم تعریفی نداشتند و شخصیت منفی اول مبارزه گفت: «You're a right pain»از اونجایی که بازی از افسانه شاه آرتور برای داستان خودش بهره گرفته، بهنظر میاد که زبان اصلیش همین انگلیسی باشه و فایدهای نداره که بخوایم با زبان دیگهای بازی کنیم.
پلاس FF16 و بایونتااگر بخوام مثبت بگم، این خیلی DMC بود. در واقع اگر میگفتن شماره ششم DMC ـه، چندان عجیب نبود.
نظر واقعیم هم اینه که اسکی کامل از DMC بود![]()
فرهاد صداگذاری رو یک نفر دیگه گفت صفحه قبل من متوجه نشدم منظورتون lip sync و ایناست یا صدای دوبلور ؟ چون دوبلورش خیلی خفنه صداش که .یه تیکه از تریلر بازی شدیداً وایب Shadow of the Colossus رو داد. نمیدونم کسی فهمید یا نه. خیلی خوب میزنه بازی. من عاشق این مدل لول دیزاینها و اتمسفرام. یخورده رو صدا گذاری هم کار کنن، مشکلی فک نکنم داشته باشه.
چه انتظار دیگه ای داشتی؟DMC آخریه چی بود فقط از نقطه A برو B راه بلاک شه چند تا دشمن بکش برو نقطه C همین ( فرمول بیست سال پیش بازی ) .
بخش سینک بودن بکنار، انگار با هوش مصنوعی صدا گذاری کرده بودن. خیلی مکانیکی و مصنوعی بود. البته چون هنوز بیلد اولیهس نمیشه زیاد توقع داشت . در کل خیلی خوب بود. ایشالله که واقعا بتونن بر سال بعد برسوننشفرهاد صداگذاری رو یک نفر دیگه گفت صفحه قبل من متوجه نشدم منظورتون lip sync و ایناست یا صدای دوبلور ؟ چون دوبلورش خیلی خفنه صداش که .
همه مردا هم اینطور نیستناتریلر اولی که توی sop نشون دادن منوخیلی امیدوارتر کرد ولی این یازده دقیقه یه جورایی حس FF 16 به علاوه DMC 5 قسمت V رو میداد خصوصا
ایراد نیست ولی فکر میکردم یونیک تر باشه، تا خود بازی نیاد عیارش مشخص نیست
همونطور که دوستان گفتند حداقل voice acting کاراکتر اصلی خیلی بی روح بود انگار داشت از رو کاغذ میخوند
یه چیزی هم بگم ، میدونم دوستان از فرم این لیدی طوری خیلی خوش شون میاد و فحش میدن نوع اینترگالاکتیک رو، ولی من جز همون دلیلی که حدس میزنید هیچ وقت نفهمیدم چرا کاراکتر مرد باید شونصد و سی کیلو زره تمام عیار داشته باشه بعد بانوان این مدلی![]()
خوب نمیشه اخه، یه پشه هم میتونه به این سبک اسیب برسونه
مگه دانته در DMC3 هیچی تنش نبود دنیا به آخر رسید؟ یا کریتوس. اینم مثل همون! بایونتا که رسما لخت مادرزاد مبارزه میکنه.تریلر اولی که توی sop نشون دادن منوخیلی امیدوارتر کرد ولی این یازده دقیقه یه جورایی حس FF 16 به علاوه DMC 5 قسمت V رو میداد خصوصا
ایراد نیست ولی فکر میکردم یونیک تر باشه، تا خود بازی نیاد عیارش مشخص نیست
همونطور که دوستان گفتند حداقل voice acting کاراکتر اصلی خیلی بی روح بود انگار داشت از رو کاغذ میخوند
یه چیزی هم بگم ، میدونم دوستان از فرم این لیدی طوری خیلی خوش شون میاد و فحش میدن نوع اینترگالاکتیک رو، ولی من جز همون دلیلی که حدس میزنید هیچ وقت نفهمیدم چرا کاراکتر مرد باید شونصد و سی کیلو زره تمام عیار داشته باشه بعد بانوان این مدلی![]()
خوب نمیشه اخه، یه پشه هم میتونه به این سبک اسیب برسونه