Multi Platform Tides of Annihilation

آخرین ویرایش:
چقدر وضعیت voice acting بازی توی تریلر گیم‌پلی خراب بود. دیالوگ‌ها هم تعریفی نداشتند و شخصیت منفی اول مبارزه گفت: «You're a right pain» :| از اونجایی که بازی از افسانه شاه آرتور برای داستان خودش بهره گرفته، به‌نظر میاد که زبان اصلیش همین انگلیسی باشه و فایده‌ای نداره که بخوایم با زبان دیگه‌ای بازی کنیم.
صداپیشه ها که بریتیش هستند و خدایی شخصیت اصلی خیلی کار درسته. مشکل دیالوگ نیست، مشکل اینجاست برعکس ژاپنی ها چینی ها تجربه لوکالایز کردن فیلمنامه های خودشون رو ندارند، برای همین نتیجه این شده.
احتمالا در بازی های آینده نتیجه بهتر بشه.

اگر بخوام مثبت بگم، این خیلی DMC بود. در واقع اگر می‌گفتن شماره ششم DMC ـه، چندان عجیب نبود.
نظر واقعیم هم اینه که اسکی کامل از DMC بود:دی
پلاس FF16 و بایونتا

ایرادای بنی اسرایلی میگیریدا . DMC آخریه چی بود فقط از نقطه A برو B راه بلاک شه چند تا دشمن بکش برو نقطه C همین ( فرمول بیست سال پیش بازی ) .
این فقط کامبتش یه چیزاییش شبیه DMC بود بقیه چیزاش شبیه زلدا و دارک سایدرز حالت مترودونیا داشت به نظرم .

تریلر گیم پلی عالی بود.
آره کامبت و مبارزاتش شبیه بعضی بازیهای بزرگ این سبک هست، ولی اولا از خودش نوآوری های خیلی خوبی داره و دوما خیلی بازی تر و تمیز و لوکس و شیکه. و این همون نکته ایه که تو اکثر بازیهای غربی فراموش شده.
مبارزات حماسی، گرافیک عالی، کرکترهای زیبا، طراحی محیطی ژوست واقعا بازی رو لذت بخش میکنه. حالا چینیا تو گیم پلی یکم کاردارن تا برسن به بقیه بزرگان ولی اونم به تدریج بدستش میارن

.

آخرین ویرایش:
یه تیکه از تریلر بازی شدیداً وایب Shadow of the Colossus رو داد. نمی‌دونم کسی فهمید یا نه. خیلی خوب می‌زنه بازی. من عاشق این مدل لول دیزاین‌ها و اتمسفرام. یخورده رو صدا گذاری هم کار کنن، مشکلی فک نکنم داشته باشه.

یه تیکه از تریلر بازی شدیداً وایب Shadow of the Colossus رو داد. نمی‌دونم کسی فهمید یا نه. خیلی خوب می‌زنه بازی. من عاشق این مدل لول دیزاین‌ها و اتمسفرام. یخورده رو صدا گذاری هم کار کنن، مشکلی فک نکنم داشته باشه.
فرهاد صداگذاری رو یک نفر دیگه گفت صفحه قبل من متوجه نشدم منظورتون lip sync و ایناست یا صدای دوبلور ؟ چون دوبلورش خیلی خفنه صداش که .

• Like
Reactions: reza8 and Farh@d
فرهاد صداگذاری رو یک نفر دیگه گفت صفحه قبل من متوجه نشدم منظورتون lip sync و ایناست یا صدای دوبلور ؟ چون دوبلورش خیلی خفنه صداش که .
بخش سینک بودن بکنار، انگار با هوش مصنوعی صدا گذاری کرده بودن. خیلی مکانیکی و مصنوعی بود. البته چون هنوز بیلد اولیه‌س نمیشه زیاد توقع داشت . در کل خیلی خوب بود‌. ایشالله که واقعا بتونن بر سال بعد برسوننش:D

دقیقا همه وایب هایی که از بازی میگیرید درسته
دقیقا چند لحظه از بازی منو یاد shadow of the colossus انداخت
یه جاهایی مثل darksiders بود
سرعت مبارزات مثل DMC بود
یه جا که داشت می‌پرید و دوربین خیلی اومده بود بالا آدم رو یاد Nier می‌انداخت
تازه یه جاهایی که از اسکیل استفاده میکرد منو یاد Ender Lilies انداخت

ولی خب تا مثلا نیم ساعت از گیم پلی نیاد دقیق معلوم نمیشه چی به چیه
چیزی که تا الان معلومه ازین بازیاست که فارق از هرچیزی بازیش می‌کنم و لذت میبرم

تریلر اولی که توی sop نشون دادن منو‌خیلی امیدوارتر کرد ولی این یازده دقیقه یه جورایی حس FF 16 به علاوه DMC 5 قسمت V رو میداد خصوصا
ایراد نیست ولی فکر میکردم یونیک‌ تر باشه، تا خود بازی نیاد عیارش مشخص نیست

همونطور که دوستان گفتند حداقل voice acting کاراکتر اصلی خیلی بی روح بود انگار داشت از رو کاغذ میخوند

یه چیزی هم بگم ، میدونم دوستان از فرم این لیدی طوری خیلی خوش شون میاد و فحش میدن نوع اینترگالاکتیک رو، ولی من جز همون دلیلی که حدس میزنید هیچ وقت نفهمیدم چرا کاراکتر مرد باید شونصد و سی کیلو زره تمام عیار داشته باشه بعد بانوان این مدلی :D :|
خوب نمیشه اخه :| ، یه پشه هم میتونه به این سبک اسیب برسونه

تریلر اولی که توی sop نشون دادن منو‌خیلی امیدوارتر کرد ولی این یازده دقیقه یه جورایی حس FF 16 به علاوه DMC 5 قسمت V رو میداد خصوصا

همونطور که دوستان گفتند حداقل voice acting کاراکتر اصلی خیلی بی روح بود انگار داشت از رو کاغذ میخوند

یه چیزی هم بگم ، میدونم دوستان از فرم این لیدی طوری خیلی خوش شون میاد و فحش میدن نوع اینترگالاکتیک رو، ولی من جز همون دلیلی که حدس میزنید هیچ وقت نفهمیدم چرا کاراکتر مرد باید شونصد و سی کیلو زره تمام عیار داشته باشه بعد بانوان این مدلی :D :|
همه مردا هم اینطور نیستنا
مثلا ما توی سه گانه god of war فقط شومبول مبارک عمو کریتوس رو ندیدیم ..
ولی خب چیزی که میفرمایی رو نمیشه خورده گرفت
مثلا توی بازی farcry وقتی تیر می‌خوردیم با یه تزریق به دستش خوب میشد ...
گیمه دیگ
درضمن بانو می‌تونه با پشت کردن به دشمنان، اون هارو جادو کرده و بعد حمله کنه،
زره بپوشه که دیگ جادو نمیشن 😂

مگه دانته در DMC3 هیچی تنش نبود دنیا به آخر رسید؟ یا کریتوس. اینم مثل همون! بایونتا که رسما لخت مادرزاد مبارزه میکنه.
خلاصه اگر بخوایم واقعی گرایانه نگاه کنیم اولین کرکتر دشمن مرد باید بتونه این خانم رو شتک کنه.
بهرحال فانتزیه مهم اینکه چه چیزی خفن و باحال تره.
خانم ها هم از اول دنیا تا الان زیبایی که داشتن برای مردان جذاب بوده.

تو بحث دوبله و صدا گذاری مثل اینکه حتی توی تریلر نسخه چینی با دوبله چینی هم آب قطع بوده و ملت حسابی شاکی بودند :دی سازنده هم قول داده تا زمان ریلیز این موضوع بهتر بشه.

Opf2Lph.png

یحتمل برای دوبله انگلیسی همینکارو بکنند چون احتمالش هست دوبله بازی رو هنوز کامل انجام نداده باشند.

مشکل از صدا پیشه ها نبوده. چون صدا پیشه ها هر دو‌ بریتانیایی و کارشون خوبه و قبلا توی‌ چند تا بازی بزرگ بودند. پس اونقدرها کم تجربه نیستند. مشکل از کارگردان دوبله بوده که احتمالا کم تجربه بوده و آشنایی زیادی با زبان و لهجه بریتانیایی نداشته. بعلاوه احتمالا ترجمه اسکریپت بازی از چینی به انگلیسی بد انجام شده.

• Like
Reactions: arash1996 and m.a.t

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or