Multi Platform Tides of Annihilation

آخرین ویرایش:
خب پارتنرشون ایشون بودن:
Screenshot 2026-07-19 162510.png
Aliona Baranova

اینطوریه که حجم فشار جدایی دوبل میشه و چشم ندارن همدیگه رو ببینن.
اگه یک سمت مرد بود تا این حد کینه و مشکلات احساسی پیش نمیومد.
هر دو سمت مرد باشن که منطقی ترین نوع جداییه :))

خب پارتنرشون ایشون بودن:
View attachment 414326
Aliona Baranova

اینطوریه که حجم فشار جدایی دوبل میشه و چشم ندارن همدیگه رو ببینن.
اگه یک سمت مرد بود تا این حد کینه و مشکلات احساسی پیش نمیومد.
هر دو سمت مرد باشن که منطقی ترین نوع جداییه :))
اگه اشتباه نکنم توی بالدرز گیت هم ایشون برای نقش‌ها هماهنگی می‌کرد. اگه اینجوری باشه که بخواد هر بازی که ایشون باشه، انگلیش نباشه که اوضاعش در آینده شاید بد بشه. چون حس می‌کنم نفوذ ایشون بیشتر باشه تا جنیفر انگلیش.
حالا هر چی، من اتفاقا توی یه پست توییتر که از دستم در رفت دیدم که درست همین موقع، صداپیشه نقش گریس توی رزیدنت ۹ از یه دورهمی انصراف داده و شروع به ضبط کرده. شاید اون نقش رو بگیره. حالا باید دید. تا گیمزکام مشخص میشه ولی نکته اینجاست که قطعا با این اوضاع، تاریخ عرضه بازی دیرتر می‌شه. حیف.

چیزی که خودش گفته

View attachment 414312

علاوه بر این صدا پیشه یکی از شخصیت ها و باسی که توی تریلر و دموی اولیه نشون دادند پارتنرش هست که ظاهرا چند وقت پیش از هم جدا شدند و احتمالا بخاطر این موضوع دیگه نمیخواسته توی پروژه باشه.

آره بستگی داره صداگذاری چقدر از بخش های بازی تا الان ضبط کرده باشند اما در کل چون صدا پیشه شخصیت اصلی بازی هست احتمالا ضبط دوباره تمام لاین های از قبل ضبط شده و کارهای بعدش پروسه توسعه بازی رو طولانی تر کنه.

دموی قابل بازی گیمزکام برای عموم‌ که احتمالا جدید باشه. نمایش تریلر جدید هم (احتمالا توی مراسم کیلی) قطعا جدید هست.
بابا ترسیدم فکر کردم سرطانی چیزی گرفته
این خارجیا چرا اینقدر سوسولن :دی

• Like
Reactions: Natural Killer
اگه اشتباه نکنم توی بالدرز گیت هم ایشون برای نقش‌ها هماهنگی می‌کرد. اگه اینجوری باشه که بخواد هر بازی که ایشون باشه، انگلیش نباشه که اوضاعش در آینده شاید بد بشه. چون حس می‌کنم نفوذ ایشون بیشتر باشه تا جنیفر انگلیش.
حالا هر چی، من اتفاقا توی یه پست توییتر که از دستم در رفت دیدم که درست همین موقع، صداپیشه نقش گریس توی رزیدنت ۹ از یه دورهمی انصراف داده و شروع به ضبط کرده. شاید اون نقش رو بگیره. حالا باید دید. تا گیمزکام مشخص میشه ولی نکته اینجاست که قطعا با این اوضاع، تاریخ عرضه بازی دیرتر می‌شه. حیف.

الان فکر کنم خود جنیفر انگلیش به اندازه کافی بزرگ شده که بتونه بدون نیاز به ایشون در آینده دوباره نقش بزرگ بگیره. اما آره فکر کنم سر همین ست بالدرر گیت با هم دیگه آشنا شده بودند و احتمالا از نفوذی داشته برای نفش های بعدی جنیفر استفاده کرده.

در مورد صدا پیشه گریس توی RE9 هم آره خیلی مشکوکه. مخصوصا اینکه مجبور شد اون magic con که توی لهستان دعوت شده بود رو کنسل کنه. جالب اینکه فکر کنم همه به لهجه آمریکایی و هم به لهجه بریتانیایی و همینطوری ایتالیایی مسلط هست. حالا باید دید چی میشه. اما فکر نکنم اسم صدا پیشه جدید رو به این زودی رونمایی کنند.

HNf3EuZXEAA4rqh.jpg

• Like
Reactions: Natural Killer

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or