آخرین ویرایش:
اگه اشتباه نکنم توی بالدرز گیت هم ایشون برای نقشها هماهنگی میکرد. اگه اینجوری باشه که بخواد هر بازی که ایشون باشه، انگلیش نباشه که اوضاعش در آینده شاید بد بشه. چون حس میکنم نفوذ ایشون بیشتر باشه تا جنیفر انگلیش.خب پارتنرشون ایشون بودن:
View attachment 414326
Aliona Baranova
اینطوریه که حجم فشار جدایی دوبل میشه و چشم ندارن همدیگه رو ببینن.
اگه یک سمت مرد بود تا این حد کینه و مشکلات احساسی پیش نمیومد.
هر دو سمت مرد باشن که منطقی ترین نوع جداییه![]()
بابا ترسیدم فکر کردم سرطانی چیزی گرفتهچیزی که خودش گفته
View attachment 414312
علاوه بر این صدا پیشه یکی از شخصیت ها و باسی که توی تریلر و دموی اولیه نشون دادند پارتنرش هست که ظاهرا چند وقت پیش از هم جدا شدند و احتمالا بخاطر این موضوع دیگه نمیخواسته توی پروژه باشه.
آره بستگی داره صداگذاری چقدر از بخش های بازی تا الان ضبط کرده باشند اما در کل چون صدا پیشه شخصیت اصلی بازی هست احتمالا ضبط دوباره تمام لاین های از قبل ضبط شده و کارهای بعدش پروسه توسعه بازی رو طولانی تر کنه.
دموی قابل بازی گیمزکام برای عموم که احتمالا جدید باشه. نمایش تریلر جدید هم (احتمالا توی مراسم کیلی) قطعا جدید هست.
اگه اشتباه نکنم توی بالدرز گیت هم ایشون برای نقشها هماهنگی میکرد. اگه اینجوری باشه که بخواد هر بازی که ایشون باشه، انگلیش نباشه که اوضاعش در آینده شاید بد بشه. چون حس میکنم نفوذ ایشون بیشتر باشه تا جنیفر انگلیش.
حالا هر چی، من اتفاقا توی یه پست توییتر که از دستم در رفت دیدم که درست همین موقع، صداپیشه نقش گریس توی رزیدنت ۹ از یه دورهمی انصراف داده و شروع به ضبط کرده. شاید اون نقش رو بگیره. حالا باید دید. تا گیمزکام مشخص میشه ولی نکته اینجاست که قطعا با این اوضاع، تاریخ عرضه بازی دیرتر میشه. حیف.
به بابا هم میگن فافامن که خیلی منتظرشم و فکر میکنم در نهایت با بازی خیلی خوبی طرفیم
پ ن: دقت کردین زبان چینی چقد شبیه فارسیه؟ اونجا که گفت « شون شُشاد » ...
فکر کنم از طرف خیلی راضی نبود ...
دقیقا شبیه هست و حتی می دونی که چینی ها از "ش" زیاد استفاده می کنن و مثلا اول هرکلمه ای حتی اگه "ک" یا "گ" باشه هم ترجیح می دن بجاش بگن "ش"؟من که خیلی منتظرشم و فکر میکنم در نهایت با بازی خیلی خوبی طرفیم
پ ن: دقت کردین زبان چینی چقد شبیه فارسیه؟ اونجا که گفت « شون شُشاد » ...
فکر کنم از طرف خیلی راضی نبود ...
خیلی قیافهش جنریک نشده؟ یا من اینطور حس میکنم. نمیدونم. امیدوارم بازی «روح» داشته باشه. بعضی بازیهای کرهای و چینی هستن که هر کاری کنی، هر چقدر قشنگ باشن و عالی باشن، روح ندارن. آدم رو نمیگیرن.این دمو ظاهرا همون دمویی هست که قراره توی گیمزکام رسانهها تجربه کنند. قابلیت کاستومایز یا شخصی کردن ظاهر کاراکتر اصلی هم وجود داره.
View attachment 417600View attachment 417601View attachment 417602View attachment 417603