Thuway : عنوان Titanfall به راحتی بر روی PS4 به صورت 1080p و 60 فریم اجرا می شود

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

19Rodar

کاربر سایت
670x376xTitanfall-Beta-670x376.jpg.pagespeed.ic.ZCCS5_By01.jpg

Ahsan Rasheed فرد نفوذی صنعت بازیهای ویدئویی که به Thuway ملقب است اخیرا در صفحه رسمی تویتر خود پستی را ارسال کرده است که اگر EA بازی پرطرفدار Titanfall را برای PS4 تایید کند این عنوان به راحتی بر روی PS4 به صورت native 1080p و 60 فریم اجرا می شود.این دیگر برای همه روشن شده است که بازیهایی که تا به حال بر روی هر دو پلتفرم منتشر شده اند بر روی PS4 به نسبت با Xbox one با کیفیت بهتری اجرا شده است و درک این موضوع اصلا سخت نیست.

TitanFall بر روی PS4 به راحتی به صورت 1080p و 60 fps اجرا خواهد شد دقیقا به مانند Ghosts که با همین کیفیت اجرا شد.
Ahsan Rasheed (@thuway) February 14, 2014

Rasheed همچنین اعلام کرده است که سونی به شدت در تلاش است که Respawn را متقاعد کند که TitanFallرا بر روی PS3 و PS4 منتشر کنند و از طرفی مایکروسافت نیز تمام تمرکز و تلاش خود را می کند که این عنوان در انحصار کامل خود محفوظ بماند.

شایعاتی است که سونی در تلاش است Titanfall را بر روی play Station بیارد و از طرفی مایکروسافت در تلاش است که این عنوان را به طور کامل در انحصار خود قرار دهد.
February 14, 2014 Ahsan Rasheed (@thuway)

---------------------------------
آبدیت خبر:
Pete Dodd یک نفوذی دیگر بازیهای ویدئویی با صحبتهای Thuway کاملا مخالفت کرده :
دوستان ، مایکروسافت عنوان انحصاری Titanfall رو خریداری کرده است و تویت های اخیر سونی و zampella این حقیقت را عوض نخواهد کرد.این یک قرارداد تمام شده است.اگر شما قصد دارید Titanfall بازی کنید شما به یک 360 یا One و یا یک PC نیازمندید.اگر شما تنها یک PS4 دارید بسیار بد شانس هستید چون می بایست تا Titanfall 2 صبر کنید.من واقعا نمی فهمم چرا thuway سعی دارد کاری کند مردم طوری دیگر فکر کنند.Titanfall بر روی PS4 نخواهد آمد این خیلی بده اما یک حقیقته! می توانید به Titanfall 2 امیدوار باشید!
نظر شما در این مورد چیست؟آیا EA این عنوان را تمام و کمال به مایکروسافت می دهد یا اینکه سونی موفق می شود این عنوان عظیم را از انحصار خارج کند؟

منبع
منبع 2

با تشکر از A.R.A.$.H عزیز

آخرین ویرایش:
“Respawn. It is entirely up to them. They own the IP and as far as I understand it there is no deal in place with anyone, be it EA, MS, or any other publisher for Titanfall 2. If they want to go exclusive they can choose to. My conjecture is that signing a deal like that with Activision (with Call of Duty) would make them shy away from it now. I believe that Respawn values their independence. And now that they almost have their first hit out the door they are looking to widen the scope and sales, not contain them.”
Read more at Titanfall 2′s Exclusivity Totally Depends On Respawn, They Can Go Exclusive If They Want To – Insider � GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog

البته اگر بازی به صورت انحصاری روی PS3 , PS4 عرضه می شد، الان پست های اینجا هم 180 درجه تغییر وضعیت میداد. :دی

من از هر زاویه ای نیگا کردم این بازی یه کال او دیگه است فقط چند تا روبات توش اضافه شدن.
همون گیم پلی سرعتی بکش بکش بیخود که نه تاکتیک توش داره و نه استراتژی.
یه زمانی بازی های کامپیوتری مفهوم داشتن . پیام داشتن. الان فقط شدن وسیله ای برا تلف کردن وقت.
وقتی یه بازی تلف کننده وقت سینگل نداشته باشه و فقط بشه مولتی یعنی اتلاف وقت به توان 2.
شاید کسایی که 15-20 ساله اند از اینجور بازی ها خوششون بیاد ولی اگه یکم سنشون بیشتر شه خوب میفهمن که من چی دارم میگم.
از لحاظ گرافیکی هم که هیچ چی نگم بهتره.

بازی‌های کامپیوتری از همون اولش هم هدف اصلیشون سرگرمی و وقت تلف کردنِ همراه با لذت بود :d
نمی‌دونم چرا بعضیا عادت دارن بی‌خود گذشته رو بالاببرن، صنعت گیم هر بلایی سرش اومده باشه، پسرفت نکرده. بازی‌هایی که امروزه تولید می‌شن به مراتب بهتر از گذشته هستن. وقت بیشتری صرفشون می‌شه، بادقت و تکنولوژی پیشرفته‌تری ساخته می‌شن و طبیعتاً خروجی بهتری هم دارن. حالا این که در قیاس با گذشته ما رو ارضا نمی‌کنن علتش بالا رفتن سطح توقعات هست نه این که بازی‎‌ها بی‌مفهوم شدن!
مثلاً Tetris یا Pokemon خیلی مفهوم داشتن؟ :d

من از هر زاویه ای نیگا کردم این بازی یه کال او دیگه است فقط چند تا روبات توش اضافه شدن.
یه زمانی بازی های کامپیوتری مفهوم داشتن . پیام داشتن. الان فقط شدن وسیله ای برا تلف کردن وقت.
وقتی یه بازی تلف کننده وقت سینگل نداشته باشه و فقط بشه مولتی یعنی اتلاف وقت به توان 2.
شاید کسایی که 15-20 ساله اند از اینجور بازی ها خوششون بیاد ولی اگه یکم سنشون بیشتر شه خوب میفهمن که من چی دارم میگم.

منم دقیقا و بدون کم و کاستی موافق حرف های علی هستم !
در ضمن این ربطی به سن نداره من الان 18 سالمه ولی اصلا دیگه سمت بازی های آنلاین نمیرم چون وقت آدم طلف میشه !‌
خودم لولم رو سر کود بلک اپس 2 به پرستیِِژ رسوندم پارسال ولی پشیمونم چون همیش وقت تلف کردنه !

اگه Titanfall واسه PS4 عرضه می‌شد، الآن به یکی از تأثیرگذارترین بازی‌های شوتر تبدیل می‌گشت که تونست سبک جدیدی رو معرفی کنه... اما چون واسه پلتفرم‌های مایکروسافت قراره بیاد، چیزی به جز وقت تلف کردن و یک شوتر بیخودی نیست.

حالا که فکر میکنم میبینم تایتانفال از نظر درون مایه چیزی برای عرضه نداره!تازه همش هم آنلاینه و وقت کشی...انگری برد بهتره والا! لامصّب چیزی رو آموزش نمیده و سطح IQ رو میاره پایین.Not 4 the Players

منم دقیقا و بدون کم و کاستی موافق حرف های علی هستم !
در ضمن این ربطی به سن نداره من الان 18 سالمه ولی اصلا دیگه سمت بازی های آنلاین نمیرم چون وقت آدم طلف میشه !‌
خودم لولم رو سر کود بلک اپس 2 به پرستیِِژ رسوندم پارسال ولی پشیمونم چون همیش وقت تلف کردنه !
اگه قرار باشه بازی انلاین وقت طلف کردن باشه افلاین هم وقت طلف کردنه و کلا گیم وقت طلف کردنه !
ولی باید قبول کرد در چند سال اخیر قسمت انلاین عضو مهمی از بازی شده مخصوصا تو سبک FPS-MMO- STR-و... چون پلیر ها را به چالش میکشه و باعث میشه بازیباز حرفه ای تری بشند !

23843401047164491522.jpg

فکر اومدن تیتان فال روی ps4 از سرتون بیرون کنید همین فکر رو برای gears داشتین دیدین که چی شد
mass effect هم تا 2 شماره اولش انحصاری بود بعد از چند سال که تبدیل به ته دیگ سوخته شد اومد رو ps3

این حرفا چیه جداً ؟! :دی آدم یاد مسئولین خودمون می افته که انتظار دارن همه فیلم ها و سریال ها پیام خاصی داشته باشن و به بیننده درس زندگی بیاموزن ! بعضی وقتا هم میزگرد میذارن و تحلیل میکنن که چرا فلان فیلم هالیوودی مفاهیم والا نداره و فقط قصدش سرگرم کردن بیننده ها هست. :دی
یکی از مهم ترین بخش های هر بازی ، فاکتور سرگرم کننده بودنش هست که حالا میشه بهش گفت یه سرگرمی لذت بخش یا وقت تلف کردن یا هر چیز دیگه. مثلاً سری Unreal Tournament که خودم هم با نسخه های 2003 و 2004ـش زندگی میکردم ، پیام های آموزنده داشتن ؟! ولی به شدت محبوب بودن چون گیم پلی فوق العاده ای داشتن. یا مثلاً این همه بازی ریسینگ که عرضه میشه ، مگه پیامی ازشون کسب میکنیم ؟! :دی قرار نیست حتماً همه بازی ها آدم رو از نظر داستان و شخصیت پردازی تحت تأثیر قرار بدن و به فکر فرو ببرن. خیلی از بازی ها هدف ـشون اینه که بازیکن برای لحظاتی وارد دنیایی بشه که ازش لذت ببره. لذت بردن هم حتماً نباید نیاز به مفاهیم خاص و پیام های حکیمانه و ... داشته باشه.

اگه Titanfall واسه PS4 عرضه می‌شد، الآن به یکی از تأثیرگذارترین بازی‌های شوتر تبدیل می‌گشت که تونست سبک جدیدی رو معرفی کنه... اما چون واسه پلتفرم‌های مایکروسافت قراره بیاد، چیزی به جز وقت تلف کردن و یک شوتر بیخودی نیست.

تازه الانم اگه بیاد اصلا نگاش نمیکنن که , یه بازی خیلی خیلی خیلی معمولی . بعد از اونور دستینی را تا فرش اعلا بالا میبرن بخاطر محتوای انحصاری ! 8-|

اینا که می گن با مولتی بازی کردن وقتشون طلف می شه, با سینگل بازی کردن به درجات بالایی از عرفان می رسن؟ بیاید راه راست رو به ما نشون بدید تو جهل مرکب نمونیم وقتمون رو طلف نکنیم!
یکی از مهمترین اهداف بازی سرگرم کردنه, ببخش مولتی بازی ها هم به بهترین نحو بازیبار رو سرگرم می کنن!

اين آقايي كه اين پست ها رو گذاشتن سوني فن نيستن , Ignore كنين :d
من خودم اصلا از مالتي پلير هاي سبك CoD خوشم نمياد اما خب هيچ وفت نمي آم اينطوري تو تاپيك مربوطه ـش چرت و پرت تايپ كنم .

حالا راه نداره حرف 2 3 نفرو به کل طرفدارای کنسول رقیب نچسبونی؟ اب گل الوده ولی فصل ماهی گیری هنوز نیومده...
در مورد بازی هم متاسفانه تنها مشکلم باهاش online بودنشه... که عیب از ماست و باید پیشرفت کنیم... تو بزرگی این بازی شکی نیست... ایشالا super ultimate folan bisar edition رو ps4:d

اين آقايي كه اين پست ها رو گذاشتن سوني فن نيستن , Ignore كنين :d
من خودم اصلا از مالتي پلير هاي سبك CoD خوشم نمياد اما خب هيچ وفت نمي آم اينطوري تو تاپيك مربوطه ـش چرت و پرت تايپ كنم .

یه چیز دیگه هم میگه : دقیق یادم نی ولی یه چی تو مایه های اینکه ماریو و زلدا و فک کنم بازیهای نینتندو همه بچه گونه هستن !!! 8-|

این دوستانی که میگن ناشر تصمیم میگیره این خبر رو بخونن بد نیست:)
http://gamingbolt.com/titanfall-2s-...they-can-go-exclusive-if-they-want-to-insider
خب من اینو ندیده بودم. چون هر جا از سازنده های مختلف چیزی در این باره پرسیدیم، گفتن برین از ناشر بخوایین. پوزش میطلبیم:d
جسارتا 23 سالمه و این جور بازیها رو دوست دارم.
البته با اجازتون...
بیخیال پستای ایشون:d کلا 3 نفر هستن توی بازیسنتر که مشهورن به افسانه 3 برادر. پستاشونو وقتی دیدی باید درجا بغلتی رو زمین:d
مولتی وقت تلف کردنه؟! یعنی عاشقتونم:bighug:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or